• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Favoritter

Mascara

Makeup Øjne
Standard

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Prøv det på (1)

Prøv det på

Pris

Indhold

Farve

Egenskaber

Bedømmelser

64 produkter ud af 342
64 produkter ud af 342
Sorter efter: Standard
FIND DIN FAVORIT
Mascara
START TEST
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Bedste mascara til dig

Vi har alle sammen forskellige behov, når det gælder den perfekte mascara, og den perfekte mascara kan endda variere efter, om den skal bruges til hverdag eller fest.

Du skal træffe mange valg, når du skal vælge en ny mascara. For skal din mascara være vandfast? Skal den være allergivenlig? Svanemærket? Økologisk? Skal den give fylde eller længde eller begge dele? Skal den være sort eller brun? Det kan virke overvældende med alt det, du skal tage stilling til. Ikke desto mindre hjælper disse valg dig til at finde det perfekte produkt, der dækker lige præcis dine behov.

De har alle forskellige børster! Hvad skal jeg vælge?

Volume mascara:
En volume mascara kan du genkende ved, at børstehårene på mascaraen er mere kegleformede og typisk ikke er lavet af plastic, men nylon.

Længdegivende mascara:
En længdegivende mascara kan du genkende ved, at børsten ofte er lavet af plastic, og at børstehårene er mere spredte. En gummibørste er vejen frem, hvis du ønsker lange vipper, da den virker som en kam, der forhindrer vipperne i at klumpe sammen.

Buede vipper:
Hvis du ønsker et naturligt buk på vipperne, skal du gå efter et børstehoved, der buer i et svaj. Den buede form på børsten gør nemlig, at vipperne naturligt vil bøje sig efter børsten, når du lægger din mascara.

Den klassiske mascara

Den mest solgte mascara er den klassiske mascara, der er lavet på vand, olier og voks og tilsat farvepigmenter. Den klassiske mascara giver mere længde end fylde og er som regel god til sensitive øjne.

Vandfast mascara

Den vandfaste mascara er ikke tilsat vand, som den klassiske mascara er. Det betyder, at den er sværere at fjerne, og du behøver derfor en oliebaseret makeupfjerner, når du renser din makeup af. Den vandfaste mascara kan godt være hård ved vipperne, når du skal fjerne den, så hold gerne din makeupfjerner på i ca. 30 sekunder, så mascaraen opløses stille og roligt. En vandfast mascara har til gengæld de fordele, at den sjældent drysser ned på kinderne, den smitter ikke af, og den løber ikke, hvis du bader eller svømmer med den på. Den er også specielt god til dig, hvis øjne hyppigt løber i vand.

Fibermascaraen

Denne type mascara er helt speciel og forholdsvis ny på markedet. Den er super god, hvis du har korte vipper, da den bygger mascaraen op med bittesmå fibre. Dermed får du nogle super flotte, lange og fyldige vipper! Dette giver også illusionen af flere vipper. En fibermascara kan fjernes med helt almindelig makeupfjerner. Nogle fibermascaraer er lavet af fibre og mascara i ét produkt. Det fungerer ofte sådan, at du har fibrene i den ene ende og mascaraen i den anden. Denne type mascara hedder 2 in 1. Andre fibermascaraer kan bestå af rene fibre. Her kræves et normalt mascaralag ovenpå for det perfekte resultat.

Tubemascara

Clinique er et af de mærker, der har produceret en tubemascara. Deres hedder Lash Power Mascara. En tubemascara er baseret på polymer, som er plastik, og disse polymer skaber en slags tunnel rundt om hver vippe. En tubemascara bliver ikke opløst af olier, men af 39 grader varmt vand. Denne type mascara er god, hvis du er en af dem, som oplever, at din mascara sidder oppe på øjenlågene i løbet af dagen, enten du har olierede øjenlåg, sveder eller har tunge øjenlåg.

Brun eller sort mascara?

En brun mascara er super flot, hvis du kan lide det naturlige look, som er mere blødt at se på. Hvis du er blond og har meget lys hud, kan denne mascara være bedre for dig, fordi den ikke giver en hård kontrast til dit ansigt. Derudover fremhæver en brun mascara blå og grønne øjne. En brun mascara er oftest mildere end en sort mascara pga. farvepigmenterne, og derudover inderholder en brun mascara ikke nikkel, som en sort mascara gør. Den er derfor god til sarte øjne.

Den sorte mascara er næsten altid den foretrukne blandt brugerne. Denne mascara giver mere farve på vipperne og mere kant til et look.

Primer

En mascaraprimer bør være en uundværlig del af din makeuprutine. En primer plejer og giver dine vipper mere fylde og forlænger holdbarheden på din mascara. Prøv f.eks. Dior Maximizer 3D, som er en mascaraprimer med serum, der plejer, giver fyldigere vipper og virker nærende. Denne primer kan både bruges under din mascara og alene som en kur om natten.

Eyelash Extensions

Eyelash extensions giver et flot og fyldigt look, indtil de begynder at falde af. Derefter vil du gerne udfylde hullerne med lidt mascara. Når du bruger mascara oven på eyelash extensions, er det super vigtigt, at du ikke bruger produkter med olie i, da det opløser limen på vipperne. Vælg derfor altid en mascara og øjenmakeupfjerner uden olie.

Julie M.
Julie M.
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...