• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Eyeliner

Mange synes, at eyeliner-kunsten er den sværeste at mestre. En eyeliner kan gøre selv det mest simple look super festligt – hvis altså man mestrer kunsten. Eyelinere findes i et hav af farver, former og konsistenser, og du kan finde dem alle her på Matas.dk

Makeup Øjne
551 produkter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 7
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Prøv det på

Pris

Finish

Egenskaber

Farveintensitet

Form

Indhold

Certificeringer

Farve

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

551 produkter
Sortér efter: Mest populære
(126)
Nilens Jord Eyeliner Pen 164 Black
99,95
Optjen 10 point
(29)
Clinique Quickliner For Eyes Smoky Brown
184,95
Optjen 19 point
(28)
KVD Vegan Beauty Eyeliner Tattoo Liner Trooper Black
179,95
Optjen 18 point
(35)
M.COSMETICS Basic Pencil Sharpener
29,95
Optjen 3 point
(39)
Nilens Jord Eyeliner Blyant 790 Black
89,95
Optjen 9 point
(52)
Nilens Jord Eyeliner Flydende 150
99,95
Optjen 10 point
(43)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Epic Ink Liner Shade 01
99,95
Optjen 10 point
(23)
Nilens Jord Eyeliner Blyant 795 Brown
89,95
Optjen 9 point
(10)
KVD Vegan Beauty Eyeliner Tattoo Liner Mad Max Brown
179,95
Optjen 18 point
(33)
Lancôme Crayon Khôl Noir
184,95
Optjen 19 point
(0)
KVD Vegan Beauty Eyeliner Tattoo Liner Trooper Black
179,95
Optjen 18 point
(12)
M.COSMETICS Professional Pencil Sharpener
59,95
Optjen 6 point
(35)
Nilens Jord Glide-On Eyeliner 172 Black
99,95
Optjen 10 point
(20)
Nilens Jord Eyeliner Blyant 791 Grey
89,95
Optjen 9 point
(5)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP White Liquid Liner White
79,95
Optjen 8 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 7
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Hvilken form for eyeliner?

En eyeliner kommer i flere varianter. Nogle foretrækker den flydende, som kan lægges lige over øjenvippekanten for et dramatisk cat eye-look. Andre foretrækker den som en lidt hårdere blyant, også kaldet en kohl eyeliner, som placeres i øjets våde kant. Der er også den helt almindelige eyeliner, der bruges til at indramme øjnene, åbne dem eller give farve. Alle former for eyelinere kan både være sorte, hvide eller fyldt med farver og glimmer. Herunder kan du læse mere om både flydende og faste eyelinere.

Den tusch-lignende

Der findes liquid eyeliner, som har en såkaldt felt tip og mest af alt ligner en tusch. Det er den mest anvendelige og begyndervenlige flydende eyeliner, da du har større kontrol over denne type eyeliner og nemmere kan styre resultatet. Den kan bruges på den øverste vippekant, og ofte også i den våde kant, hvis du ønsker det.

Den pensel-lignende

Denne er en eyeliner, der har farven i en lille beholder, hvor låget er penslen. Systemet er lidt ligesom med en neglelak, beholderen med farven er blot mindre og penslen meget tyndere og helt spids. Du dypper penslen ned i farven og 'maler' eyelineren på.

Den i krukken

Dette er en form for fast eyeliner, der i makeupverdenen kaldes 'dry eyeliner'. Det er ikke den mest almindelige type eyeliner, men den kan være god at bruge, hvis du ønsker et smokey look eller en kraftig eyeliner på den våde kant. Denne type eyeliner skal lægges med en skråpensel.

Den vandfaste

Stort set alle former for eyelinertyper findes i en waterproof udgave. Den er supergod at anvende generelt i det daglige og særligt på en regnvejrsdag. En vandfast eyeliner er også rigtig god til dig, der døjer med, at dine øjne løber i vand, eller hvis du tit gnider i dine øjnene.

Eyelinere til allergikere

Har du oplevet, at din eyeliner gør øjenområdet irriteret og rødt og begynder at klø, når du bruger eyeliner? Så skal du skifte den ud med en anden mere mild udgave. Særligt hvis den er sort skal du være varsom, for sort makeup kan indholde spor af nikkel. Forsøg dig eventuelt med brunlige nuancer, eller gå efter en eyeliner, der er allergitestet. Find allerhelst en med Den Blå Krans, hvilken sikrer, at din eyeliner er uden unødig kemi. Det er ikke givet, at du kan tåle et produkt, bare fordi det er økologisk – gå hellere efter allergicertificeringen.

Hvordan laver jeg den perfekte 'wing'?

Det er altid svært at lære noget nyt, så lad være med at lade dig slå ud, når resultatet ikke bliver, som du havde håbet. Prøv igen!

Et godt tip er at prøve at lave den perfekte wing hver aften, inden du fjerner makeuppen alligevel. Øvelse gør mester, når vi taler eyeliner-applikation. Der er desuden virkelig mange tutorials på matas.stories, så gå ind og lad dig inspirere.

En hjælpestreg

Et godt råd, når du vil forsøge at mestre en flot eyeliner, er, at at lægge øjenskygge langs din vippekant, de første gange du skal tegne din eyeliner. Dette gøres blot ved, at du tager en tynd makeupbørste og placerer din brune eller sorte øjenskygge langs vippekanten, hvor du gerne vil have din liner. Der findes også skabeloner på markedet, som definerer det område, der skal have liner på.

Tape-tricket

Den flydende eyeliner er tricky og svær at mestre. Det kræver øvelse og mange forsøg, før teknikken ligger i fingrene. Du kan prøve at klistre et stykke tape på huden helt tæt under øjet. Tapen skal flugte med undersiden af øjet og pege i retning af brynets afslutning. Kig eventuelt på matas.stories, hvor der er en visuel tutorial, der forklarer, hvordan det skal gøres.

Oliefri eyelinere til vippe extensions

Hvis du bruger vippeextensions, er det vigtigt for vedligeholdelsen af dem, at du vælger en oil free eyeliner. Dine extensions kan nemlig ikke tåle olieholdige produkter eller olieholdig rens.

Der er et meget bredt udvalg af eyelinere her på Matas.dk, så det er bare om at gå på jagt!

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage