Eyeliner

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/7
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Form

Finish

Farve

Størrelse

Egenskaber

Farveintensitet

På abonnement

Prøv det på

Bedømmelser

Aktuelt

607 produkter
607 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 30,-
MIILD Eyeliner 01 Black Vivid
119,95 kr.149,95 kr.Spar 30,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 7
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvilken form for eyeliner?

En eyeliner kommer i flere varianter. Nogle foretrækker den flydende, som kan lægges lige over øjenvippekanten for et dramatisk cat eye-look. Andre foretrækker den som en lidt hårdere blyant, også kaldet en kohl eyeliner, som placeres i øjets våde kant. Der er også den helt almindelige eyeliner, der bruges til at indramme øjnene, åbne dem eller give farve. Alle former for eyelinere kan både være sorte, hvide eller fyldt med farver og glimmer. Herunder kan du læse mere om både flydende og faste eyelinere.

Den tusch-lignende
Der findes liquid eyeliner, som har en såkaldt felt tip og mest af alt ligner en tusch. Det er den mest anvendelige og begyndervenlige flydende eyeliner, da du har større kontrol over denne type eyeliner og nemmere kan styre resultatet. Den kan bruges på den øverste vippekant, og ofte også i den våde kant, hvis du ønsker det.

Den pensel-lignende
Denne er en eyeliner, der har farven i en lille beholder, hvor låget er penslen. Systemet er lidt ligesom med en neglelak, beholderen med farven er blot mindre og penslen meget tyndere og helt spids. Du dypper penslen ned i farven og 'maler' eyelineren på.

Den i krukken
Dette er en form for fast eyeliner, der i makeupverdenen kaldes 'dry eyeliner'. Det er ikke den mest almindelige type eyeliner, men den kan være god at bruge, hvis du ønsker et smokey look eller en kraftig eyeliner på den våde kant. Denne type eyeliner skal lægges med en skråpensel.

Den vandfaste
Stort set alle former for eyelinertyper findes i en waterproof udgave. Den er supergod at anvende generelt i det daglige og særligt på en regnvejrsdag. En vandfast eyeliner er også rigtig god til dig, der døjer med, at dine øjne løber i vand, eller hvis du tit gnider i dine øjnene.

Eyelinere til allergikere
Har du oplevet, at din eyeliner gør øjenområdet irriteret og rødt og begynder at klø, når du bruger eyeliner? Så skal du skifte den ud med en anden mere mild udgave. Særligt hvis den er sort skal du være varsom, for sort makeup kan indholde spor af nikkel. Forsøg dig eventuelt med brunlige nuancer, eller gå efter en eyeliner, der er allergitestet. Find allerhelst en med Den Blå Krans, hvilken sikrer, at din eyeliner er uden unødig kemi. Det er ikke givet, at du kan tåle et produkt, bare fordi det er økologisk – gå hellere efter allergicertificeringen.

Hvordan laver jeg den perfekte 'wing'?

Det er altid svært at lære noget nyt, så lad være med at lade dig slå ud, når resultatet ikke bliver, som du havde håbet. Prøv igen!

Et godt tip er at prøve at lave den perfekte wing hver aften, inden du fjerner makeuppen alligevel. Øvelse gør mester, når vi taler eyeliner-applikation. Der er desuden virkelig mange tutorials på matas.stories, så gå ind og lad dig inspirere.

En hjælpestreg
Et godt råd, når du vil forsøge at mestre en flot eyeliner, er, at at lægge øjenskygge langs din vippekant, de første gange du skal tegne din eyeliner. Dette gøres blot ved, at du tager en tynd makeupbørste og placerer din brune eller sorte øjenskygge langs vippekanten, hvor du gerne vil have din liner. Der findes også skabeloner på markedet, som definerer det område, der skal have liner på.

Tape-tricket
Den flydende eyeliner er tricky og svær at mestre. Det kræver øvelse og mange forsøg, før teknikken ligger i fingrene. Du kan prøve at klistre et stykke tape på huden helt tæt under øjet. Tapen skal flugte med undersiden af øjet og pege i retning af brynets afslutning. Kig eventuelt på matas.stories, hvor der er en visuel tutorial, der forklarer, hvordan det skal gøres.

Oliefri eyelinere til vippe extensions

Hvis du bruger vippeextensions, er det vigtigt for vedligeholdelsen af dem, at du vælger en oliefri eyeliner. Dine extensions kan nemlig ikke tåle olieholdige produkter eller olieholdig rens, da det kan opløse limen de er sat fast med.

Der er et meget bredt udvalg af eyelinere her på Matas.dk, så det er bare om at gå på jagt!

Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.