Menu

Øjenvipper

Makeup Øjne
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/6
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Prøv det på

Pris

Indhold

Certificeringer

Form

Finish

Farve

Størrelse

Egenskaber

Farveintensitet

Bedømmelser

Aktuelt

193 produkter
193 produkter
Sorter efter: Mest populære
25%
Xlash Pro Eyelash Serum 3 ml
Medlemspris 251,21 kr.Ikke medlem 334,95 kr.
25%
Ecooking Growth Lash Serum
Medlemspris 262,46 kr.Ikke medlem 349,95 kr.
25%
Nilens Jord Eye Primer 250
Medlemspris 138,71 kr.Ikke medlem 184,95 kr.
25%
Lancôme Cils Booster Mascarabase Hvid
Medlemspris 202,46 kr.Ikke medlem 269,95 kr.
25%
Shiseido Eyelash Curler Pad Refill 2 stk.
Medlemspris 82,46 kr.Ikke medlem 109,95 kr.
MAC Full Lash Curler Black
194,95 kr.
DIOR Backstage Lash Curler
204,95 kr.
Kiss Falscara Kit
199,95 kr.
25%
Nilens Jord Eyelash Serum 5 ml
Medlemspris 224,96 kr.Ikke medlem 299,95 kr.
25%
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Glitter Primer
Medlemspris 68,96 kr.Ikke medlem 91,95 kr.
25%
Ecooking Lash Primer Grå
Medlemspris 112,46 kr.Ikke medlem 149,95 kr.
DUO Vippelim DUO Brush-On
84,95 kr.+ evt. fragt
25%
Filorga Optim-Eyes Lashes & Brows 2 x 6,5 Ml
Medlemspris 333,71 kr.Ikke medlem 444,95 kr.
25%
Clinique High Impact Lash Amplifying Serum 3 ml
Medlemspris 258,71 kr.Ikke medlem 344,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 6
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Alt til øjenvipper

Hos Matas har vi et stort udvalg af alt du skal bruge til at få dine øjenvipper til at se smukke ud.

Vippeserum

Vippeserum - ja der findes mange, men hvad er forskellen egentlig ? Først og fremmest findes der en del forskellige brands og formål, nemlig både længde og fylde.

Tager vi udganspunkt i "Lancome Cils Booster Lash Revitalizing Serum", ja så er denne serum ekstra god til dig der ikke nødvendigvis ønsker ekstra længde, men mere ekstra fylde til vipperne, denne serum ideholder aktive ingredienser som gør dine vipper tættere og ikke mindst mere modstandsdygtige.

Ønsker du tværtimod ekstra længde, ja så findes der bestemt også råd for det. Ser vi lidt nærmere på serummet "X-Lash", så har vi her et produkt der giver både længde, fylde og pleje. X-lash går med sin unikke formel, indeholde mineraler ind og giver et fuldendt vippe look.

Falske vipper

Falske vipper, kommer i mange afskygninger og findes i en massevis forskellige længder, tykkelse og former, men hvordan finder du egentlig det sæt vipper, som passer bedst til dig ? Nu skal du hører -

Enkeltvipper

Det lette Cat eye look, er perfekt til dig der ønsker lidt opadgående forlængelse yderst på vippen. Her kan du med fordel, vælge de så kaldte enkeltvipper som enten er små individuelle syntestiske vippe hår, som er gode til blot forlængelse eller små buketter der er med til at give volume samt forlængelse. Enkeltvipper er et rigtig godt valg, hvis du ønsker et lidt mere diskret med elegant hverdags look. I de fleste enkeltvipper  produkter følger der en vippe lim med.

Med enkeltvipper, er oftest nemmere at fremhæve lige det du ønsker. Du kan lave forlængelse yderst på øjet for et mere mandelformet cateye look, eller påfører lidt længde centralt på øjet, for at skabe et mere åbent og rundt øje - doll eye.

Festlige vipper

Til festlige legligheder er volume for mange essentielt, det er også super taknemmeligt overfor et mere dramatisk øjenskygge look. Igen handler det om at finde dem der passer til det look du ønsker. Lige som med enkeltvipperne kan du hvis du ønsker et cateye look, gå efter vipper med mest længde og volume yderst på vippen, som f.eks vippen "Jessica" fra depend.

Vippepleje

Føles dine vipper kortere end normalt, så kan det være fordi de er tørre og mangler ekstra pleje, det behøver måske nødvendigvis ikke at være noget der gør vipperne længere, men måske blot noget der giver fugt og pleje. Her kan vi kigge nærmere på et produkt som "M2 Eyezone conditioning complex", denne plejede vippe serum, styrker vipperne og holder dem fugtet, så vippen bliver mere smidig og ikke så let knækker, altså bidrager et plejende vippeprodukt til at opretholde din naturlige vækst af øjenvipper.

Mascara primer

Der findes uendelig mange mascara, og de kan så mange forskellige ting. Sommetider er det rart med et produkt, som får enhver mascara til at yde maksimalt mht. længde, volume og holdbarhed - altså en mascaraprimer. Dem findes der også mange forskellige af, men lad os fremhæve en af dem, nemlig "Smashbox Photo finish Lash Primer". En gennemsigtig formel, der med få strøg går ind og skaber et smukt løft til vipperne samt en flot volume. Denne primer forstærker vipperne, men er også fantastisk til at adskille vipperne.

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Vi guider

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Af Trine Brøndsted

Mascaraen behøver ikke nogen yderligere introduktion. Vi er mange, der bruger den hver dag, og den er måske den del af vores rutine, de færreste af os vil undvære. Men selvom du bruger mascara hver dag, har du så helt styr på, hvordan du gør?

Læs Mere
Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Af Trine Brøndsted

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs Mere
Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere