• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Glæd dig - 28. okt får du 20% på gaveæsker*
psst... fra 28. okt får du 20% på udvalgte gaveæsker*

Mascara

De fleste, der bruger makeup i dagligdagen, har svært ved at komme udenom mascaraen. Mascara er ofte favoritten i makeup-pungen på grund af den effekt, malede vipper giver. Det er prikken over i'et i ethvert look. På Matas.dk kan du finde den perfekte mascara til dit udtryk.

Makeup Øjne
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 8
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Prøv det på

Pris

Indhold

Certificeringer

Form

Farve

Størrelse

Egenskaber

Farveintensitet

Bedømmelser

Aktuelt

341 produkter
341 produkter
Sortér efter: Mest populære
(410)
Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl Mascara Sort
194,95
Du optjener 20 point
(414)
Clinique High Impact Mascara Black
194,95
Du optjener 20 point
(380)
Clinique Lash Power Mascara Black-Onyx
194,95
Du optjener 20 point
(39)
Lavinde Copenhagen Ultimate Length Mascara 7,2 ml
194,95
Du optjener 20 point
Den bedste mascara?Redaktionen tester: bedste mascara
Mascara vil vi ikke leve uden. Nu har vi testet nogle af de bedste mascaraer.Mascara er den ting vi ikke vil leve uden. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.
(356)
Nilens Jord Volume Mascara 788 Black
119,95
Førpris 154,95
Du optjener 12 point
(185)
Clarins Supra Volume Mascara 01 Black
Medlemspris 172,46
Ikke medlem 229,95
Du optjener 18 point
(460)
Lancôme Définicils Mascara 01 Black Infini
259,95
Du optjener 26 point
(285)
Nilens Jord Mascara Jumbo 783 Black
174,95
Du optjener 18 point
(199)
Clarins Wonder Perfect Mascara 4D 01 Black
Medlemspris 172,46
Ikke medlem 229,95
Du optjener 18 point
(8)
Ecooking Mascara (uden Børste) Sort
149,95
Du optjener 15 point
(231)
Clinique High Impact Waterproof Mascara Black
194,95
Du optjener 20 point
Clinique mascaraClinique mascara
Vores materialist har testet dem alle på egne vipper og viser effekten i indslaget her.
(291)
Nilens Jord Extension Mascara 778 Black
174,95
Du optjener 18 point
(76)
Xlash Eyelash Serum 3 ml
289,95
Du optjener 29 point
(75)
Sandstone Mascara Intense Sort
149,95
Du optjener 15 point
(10)
Sanzi Beauty Mascara Volume & Curl Sort
189,95
Du optjener 19 point
(75)
Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks 01 Black
284,95
Du optjener 29 point
(83)
Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black
289,95
Du optjener 29 point
(227)
Nilens Jord Lash Definition Mascara 787 Black
164,95
Du optjener 17 point
(49)
DIOR Diorshow Iconic Overcurl Mascara 090 Black
284,95
Du optjener 29 point
(292)
Max Factor Mascara 2000 Calorie 01 Black
99,95
Du optjener 10 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 8
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Bedste mascara til dig

Vi har alle sammen forskellige behov, når det gælder den perfekte mascara, og den perfekte mascara kan endda variere efter, om den skal bruges til hverdag eller fest.

Du skal træffe mange valg, når du skal vælge en ny mascara. For skal din mascara være vandfast? Skal den være allergivenlig? Svanemærket? Økologisk? Skal den give fylde eller længde eller begge dele? Skal den være sort eller brun? Det kan virke overvældende med alt det, du skal tage stilling til. Ikke desto mindre hjælper disse valg dig til at finde det perfekte produkt, der dækker lige præcis dine behov.

De har alle forskellige børster! Hvad skal jeg vælge?

Volume mascara:
En volume mascara kan du genkende ved, at børstehårene på mascaraen er mere kegleformede og typisk ikke er lavet af plastic, men nylon.

Længdegivende mascara:
En længdegivende mascara kan du genkende ved, at børsten ofte er lavet af plastic, og at børstehårene er mere spredte. En gummibørste er vejen frem, hvis du ønsker lange vipper, da den virker som en kam, der forhindrer vipperne i at klumpe sammen.

Buede vipper:
Hvis du ønsker et naturligt buk på vipperne, skal du gå efter et børstehoved, der buer i et svaj. Den buede form på børsten gør nemlig, at vipperne naturligt vil bøje sig efter børsten, når du lægger din mascara.

Den klassiske mascara

Den mest solgte mascara er den klassiske mascara, der er lavet på vand, olier og voks og tilsat farvepigmenter. Den klassiske mascara giver mere længde end fylde og er som regel god til sensitive øjne.

Vandfast mascara

Den vandfaste mascara er ikke tilsat vand, som den klassiske mascara er. Det betyder, at den er sværere at fjerne, og du behøver derfor en oliebaseret makeupfjerner, når du renser din makeup af. Den vandfaste mascara kan godt være hård ved vipperne, når du skal fjerne den, så hold gerne din makeupfjerner på i ca. 30 sekunder, så mascaraen opløses stille og roligt. En vandfast mascara har til gengæld de fordele, at den sjældent drysser ned på kinderne, den smitter ikke af, og den løber ikke, hvis du bader eller svømmer med den på. Den er også specielt god til dig, hvis øjne hyppigt løber i vand.

Fibermascaraen

Denne type mascara er helt speciel og forholdsvis ny på markedet. Den er super god, hvis du har korte vipper, da den bygger mascaraen op med bittesmå fibre. Dermed får du nogle super flotte, lange og fyldige vipper! Dette giver også illusionen af flere vipper. En fibermascara kan fjernes med helt almindelig makeupfjerner. Nogle fibermascaraer er lavet af fibre og mascara i ét produkt. Det fungerer ofte sådan, at du har fibrene i den ene ende og mascaraen i den anden. Denne type mascara hedder 2 in 1. Andre fibermascaraer kan bestå af rene fibre. Her kræves et normalt mascaralag ovenpå for det perfekte resultat.

Tubemascara

Clinique er et af de mærker, der har produceret en tubemascara. Deres hedder Lash Power Mascara. En tubemascara er baseret på polymer, som er plastik, og disse polymer skaber en slags tunnel rundt om hver vippe. En tubemascara bliver ikke opløst af olier, men af 39 grader varmt vand. Denne type mascara er god, hvis du er en af dem, som oplever, at din mascara sidder oppe på øjenlågene i løbet af dagen, enten du har olierede øjenlåg, sveder eller har tunge øjenlåg.

Brun eller sort mascara?

En brun mascara er super flot, hvis du kan lide det naturlige look, som er mere blødt at se på. Hvis du er blond og har meget lys hud, kan denne mascara være bedre for dig, fordi den ikke giver en hård kontrast til dit ansigt. Derudover fremhæver en brun mascara blå og grønne øjne. En brun mascara er oftest mildere end en sort mascara pga. farvepigmenterne, og derudover inderholder en brun mascara ikke nikkel, som en sort mascara gør. Den er derfor god til sarte øjne.

Den sorte mascara er næsten altid den foretrukne blandt brugerne. Denne mascara giver mere farve på vipperne og mere kant til et look.

Primer

En mascaraprimer bør være en uundværlig del af din makeuprutine. En primer plejer og giver dine vipper mere fylde og forlænger holdbarheden på din mascara. Prøv f.eks. Dior Maximizer 3D, som er en mascaraprimer med serum, der plejer, giver fyldigere vipper og virker nærende. Denne primer kan både bruges under din mascara og alene som en kur om natten.

Eyelash Extensions

Eyelash extensions giver et flot og fyldigt look, indtil de begynder at falde af. Derefter vil du gerne udfylde hullerne med lidt mascara. Når du bruger mascara oven på eyelash extensions, er det super vigtigt, at du ikke bruger produkter med olie i, da det opløser limen på vipperne. Vælg derfor altid en mascara og øjenmakeupfjerner uden olie.

Julie M.
Materialist
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikker - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...