Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE
Vi tester: 10 vilde mascaraer, du skal prøve!
Hvordan ser 10 af de bedste mascaraer ud i aktion? Det viser vi i denne LIVE, hvor vi tester 10 af de mest populære mascaraer på markedet lige nu. Vi giver dig en eksklusiv tour i mascara-junglen, hvor vi udover at teste mascaraer, der giver volumen, længde og ekstra fylde, også besvarer nogle af de mest stillede spørgsmål som: hvorfor drysser min mascara, hvordan undgår man mascara under øjnene, hvad indeholder en mascara og meget mere! Hvem ved, måske finder du dit nye mascara-match?
Makeup
Vi sendte LIVE mandag d. 05/09

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Volumen, længde og intensitet

Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl: Denne mascara har på kort tid fundet vejen til mange makeup-punge. Og vi forstår godt hvorfor! Lavindes prisvindende mascara sikrer dig volumniøse vipper og et dramatisk look, hvor fylde og intensitet er keywords. Som bonus indeholder denne mascara biotinoylkompleks, der er et serum, som hjælper med at give dig længere og fyldigere vipper.


Maybelline Lash Sensational Mascara Sky High: Denne mascara fra Maybelline New York tager dine vipper til nye højder - nøjagtig som navnet beskriver. Sky High giver dine vipper grænseløs volumen og længde fra alle vinkler. Børsten er lang og fleksibel, der giver selv de mindste vippehår god volumen - fra rod til spids. Man kan også kalde denne mascara for lidt af en influencer. Den gik i hvert fald hurtigt viralt på de sociale medier som en mascara til en god pris, der giver vipperne den vildeste volumen. Og her på redaktionen stemmer vi i: den er en favorit hos flere af os!


Sanzi Beauty Mascara Volume & Curl: En mascara, der indrammer dine øjne på smukkeste vis og som tilfører fylde og volumen til dine vipper. Den buede børste sikrer et markant buk, der straks får dine vipper til at syne længere. Derudover er Sanzi Beauty's mascara her også plejende og nærende, så du ovenikøbet passer godt på dine vipper.Hvorfor drysser mascara?


Oplever du, at din mascara har tendens til at drysse, kan det være fordi, den er ved at være "for gammel". En mascara holder i tre til seks måneder. Derefter begynder at den blive tykkere og tørre ud, så den netop drysser. Hvis du oplever det, kan det være på tide, at du klikker en ny hjem. Mon ikke der er en ny favorit at finde her på siden?


Lange og naturlige vipper

Lancome Définicils Mascara: En perfekt mascara til dig, der ønsker lange og adskilte vipper på en naturlig måde. Den farver fra rod til spids i en flot, intens og sort farve, der sætter prikken over i'et på din makeup. Mascaraen holder hele dagen - og endda uden at drysse.


Nilens Jord Volume Mascara: Er du på jagt efter en klassisk, sort mascara, så er denne mascara fra Nilens Jord et rigtig godt bud. Den giver vipperne fylde og får dem til at virke længere. Den skaber et naturligt og intenst blik, og så indeholder den plejende vitamin E og panthenol.


Ecooking mascara:
Allerede når du skal klikke en mascara hjem fra Ecooking, finder du ud af, at de er noget ret særligt. Ecooking Mascara kommer nemlig uden børste, og du har derfor mulighed for at kombinere mascara med præcis dén mascarabørste, der passer til ønske.  Du kan vælge mellem børster, der har følgende spidskomptencer: Curling & Volume, Separation & Volume, Lenght & Volume og XXL volume.


Hvorfor klumper mascara?


De fleste af os vil gerne undgå irriterende klumper af mascara på vipperne - men hvordan gør man? Mascaraklumper kommer ofte af, at man lægger den i flere lag. Det gør man højt sandsynligt fordi, man gerne vil have mere volumen, fylde og farve på vipperne, men det kan også resultere i de her klumper. Det er derfor en god idé, at lagene ikke tørrer ud mellem hvert strøg. Sørg derfor for at lægge næste lag, imens mascaraen stadig er våd på dine vipper. Det gør det nemmere for dig at glatte produktet ud - og du undgår klumper.


Volumen og wow-effekt

Max Factor Mascara 2000 Calorie: Hvis der findes en klassiker i mascara-junglen, så må den her være en af slagsen. Den er en besteller og har været det i mange år. Du har sikkert også set den i din lokale Matas, når du står og skal vælge en ny favorit. Og måske det faktisk er på tide at vælge denne? Der er i hvert fald kun gode grunde:

  • Den er en opbyggende mascara, der giver vipperne tre gange så meget volumen
  • Den kan gøre selv de tyndeste vipper fyldige
  • Den tværer ikke ud og efterlader ikke rander eller drys under øjnene

LOréal Paris Volume Million Lashes Mascara: Denne mascara må siges at være et ikon fra L'Oréal. Den har med sin evne til at give intens volumen og separere vipperne, uden at klumpe, vundet mange hjerter. Den fleksible gummibørste gør det nemt at lægge mascararen, og den fanger både lange og korte hår. Og igen: Det her er uden at klumpe!


Clinique High Impact Mascara: Mascaren fra Clinique leverer wow-effekt hver gang! Den får fat i hver enkel vippe og tilfører både volumen og længde. Den formår at separere vipperne, så de fremstår intense og lange. Og så kan den anvendes af selv sarte øjne og kontaktlinsebrugere.


Hvad er mascara primer?


... og hvorfor er det en god idé? Primer får vipperne til at synes længere og kraftigere og hjælper også med at øge intensiteten af farven på mascaraen. Derudover indeholder en primer ingredienser, der bidrager til at pleje og stimluere vippernes vækst.


Vil du se flere LIVES? Kig med her

3 danske brands, du skal kende

Matas LIVE

3 danske brands, du skal kende

Af Matas

Ude godt, hjemme bedst. Danske skønhedsbrands er noget, vi bare elsker, og derfor vil vi i denne live fremhæve danske darlings inden for hudpleje og makeup. Vi sætter fokus på, hvorfor 'dansk' er et kvalitetsstempel, og vi gennemgår hudpleje fra Sanzi Beauty samt får besøg af både Raz fra Raz Spa og Maja Vestergaard fra Sandstone, som vil øse ud af deres viden om hudpleje og makeup samt dele deres favoritter, og til sidst udlover vi lækre præmier til tre heldige seere!

Læs Mere
Så nemt farver du dine øjenbryn og -vipper hjemme

Matas LIVE

Så nemt farver du dine øjenbryn og -vipper hjemme

Af Matas

Fyldige øjenbryn, vipper on fleek og negle, der ligner små kunstværker. Det er faktisk slet ikke så svært. Og det kan sagtens lade sig gøre hjemme i din egen beautysalon. Vores materialist, Zita, guider dig til at bryn, vipper og negle, så du kan få det hele til at spille i en smuk treenighed.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.