• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Brush cleanser

Makeup Tilbehør
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

8 produkter
8 produkter
Sorter efter: Mest populære

Pas på skaftet

Pas på børstens skaft! Skaftet og limningen holder hårene på plads og skal derfor holdes fri for vand, mens du rengør dine børster. Ellers opløser vandet limen, og børsten kan blive ødelagt og ende med at fælde. Derfor er det vigtigt, at børsternes hår bliver holdt nedad hele tiden, når de først er våde, så vandet ikke løber ned i limningen. Derfor er det også vigtigt at huske, at når de er blevet vasket, skal de altid ligge fladt på et håndklæde, når de tørrer, så limen i skaftet ikke bliver løsnet.

Hvor tit skal de vaskes?
Bakterierne hober sig op i børsternes hår, hvad enten de bruges dagligt eller kun en gang i mellem. Derfor skal de helst vaskes en gang om ugen for at holde bakterievæksten nede.

Forskellige typer af børsterens

Der er flere forskellige typer af børsterens på Matas.dk, så du kan vælge lige hvad der passer dig. De tre typiske typer for børsterens er hhv. spray, shampoo og fast sæbe. Alle tre varianter renser dine børster grundigt.

Spray
En spray som denne fra IT Cosmetics er nem og effektiv at bruge. Spray, vent ét minut, tør af i papir, og læg børsten vandret, så den kan få mulighed for at tørre.

Fast sæbe
En fast sæbe som Matas' egen fra M.Cosmetics bruges ved at børsten fugtes og gnides med sæbe, til der dannes et hvidt skum. Arbejd skummet grundigt ind, og skyl omhyggeligt efter med masser af rent vand. Slut af med at presse overskydende vand ud. Husk at passe på skaftet, da der i denne metode er vand indblandet.

Shampoo
Dette kan være en bodyshampoo eller en hårshampoo. Det vigtigste er, at den er uparfumeret og gerne så mildt, som overhovedet muligt. Gør penslen våd under hanen i lunkent vand. Herefter tager du en klat produkt i håndfladen og bevæger penslen rundt i cirkulære bevægelser. Massér gerne shampooen ind imellem penselhårene, så du er sikker på, at alle hår er behandlet. Skyl herefter under vandhanen, og undgå for så vidt muligt at gøre området, hvor penselhårene møder metallet, vådt –limen må ikke blive opløst. Læg penslen ned på et klæde, så vandet kan løbe af.

Her på Matas.dk kan du finde den rette beskyttelse og vask til børsterne. Gør det til en vane. Sæt en film på TV'et, og hyg dig med det!

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Make-up