• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Brush cleanser

Du står måske hver morgen og lægger makeup med beskidte børster uden at vide, at der er bakterier i dem. Dette kan resultere i både urenheder og tilstoppede porer. Derfor er det vigtigt, at du husker at rense dine makeup-børster. Både du og din hud vil elske dig for det.

Makeup Tilbehør
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

12 produkter
12 produkter
Sortér efter: Mest populære
(18)
M.COSMETICS Professional Brush & Sponge Soap
44,95
Optjen 5 point
(12)
M.COSMETICS Professional Makeup Brush Cleansing Pad
39,95
Optjen 4 point
(19)
M.COSMETICS Professional Brush Cleanser 75 ml
39,95
Optjen 4 point
MAC Brush Cleanser 233 ml
104,95
Optjen 11 point
(5)
BEAUTYBLENDER Beauty Blendercleanser Solid Lavender
129,95
Optjen 13 point
IT Cosmetics Brush Love 100 ml
144,95
Optjen 15 point
(7)
Clinique Makeup Brush Cleanser 236 ml
164,95
Optjen 17 point
(7)
A'Pieu Rengøring til børster/pensler
49,95
Optjen 5 point
IDUN Minerals Brush Cleaner
104,95
Optjen 11 point
Vera Mona Color Switch Solo
99,95
Førpris 199,95
Optjen 10 point
e.l.f. Brush Cleaner Wipes
44,95
Optjen 5 point

Pas på skaftet

Pas på børstens skaft! Skaftet og limningen holder hårene på plads og skal derfor holdes fri for vand, mens du rengør dine børster. Ellers opløser vandet limen, og børsten kan blive ødelagt og ende med at fælde. Derfor er det vigtigt, at børsternes hår bliver holdt nedad hele tiden, når de først er våde, så vandet ikke løber ned i limningen. Derfor er det også vigtigt at huske, at når de er blevet vasket, skal de altid ligge fladt på et håndklæde, når de tørrer, så limen i skaftet ikke bliver løsnet.

Hvor tit skal de vaskes?
Bakterierne hober sig op i børsternes hår, hvad enten de bruges dagligt eller kun en gang i mellem. Derfor skal de helst vaskes en gang om ugen for at holde bakterievæksten nede.

Forskellige typer af børsterens

Der er flere forskellige typer af børsterens på Matas.dk, så du kan vælge lige hvad der passer dig. De tre typiske typer for børsterens er hhv. spray, shampoo og fast sæbe. Alle tre varianter renser dine børster grundigt.

Spray
En spray som denne fra IT Cosmetics er nem og effektiv at bruge. Spray, vent ét minut, tør af i papir, og læg børsten vandret, så den kan få mulighed for at tørre.

Fast sæbe
En fast sæbe som Matas' egen fra M.Cosmetics bruges ved at børsten fugtes og gnides med sæbe, til der dannes et hvidt skum. Arbejd skummet grundigt ind, og skyl omhyggeligt efter med masser af rent vand. Slut af med at presse overskydende vand ud. Husk at passe på skaftet, da der i denne metode er vand indblandet.

Shampoo
Dette kan være en bodyshampoo eller en hårshampoo. Det vigtigste er, at den er uparfumeret og gerne så mildt, som overhovedet muligt. Gør penslen våd under hanen i lunkent vand. Herefter tager du en klat produkt i håndfladen og bevæger penslen rundt i cirkulære bevægelser. Massér gerne shampooen ind imellem penselhårene, så du er sikker på, at alle hår er behandlet. Skyl herefter under vandhanen, og undgå for så vidt muligt at gøre området, hvor penselhårene møder metallet, vådt –limen må ikke blive opløst. Læg penslen ned på et klæde, så vandet kan løbe af.

Her på Matas.dk kan du finde den rette beskyttelse og vask til børsterne. Gør det til en vane. Sæt en film på TV'et, og hyg dig med det!

Julie M.
Materialist
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikker - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...