• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

MANHATTAN TOY

Før Francis Goldwyn grundlagde Manhattan Toy, var han det berømte barnebarn af Hollywood-studiemogulen Samuel Goldwyn fra Metro-Goldwyn-Mayer. Dem med den brølende løve. Efter nogle år forlod Francis Goldwyn familiefirmaet i Hollywood og flyttede til New York. I 1978 startede han et legetøjsfirma, som fik navnet Manhattan Toy. En af Manhattan Toy's første produktsucceser var en farveglad dinosaur. Dinosaurerne fandt hurtig vej til de mest fasionable butikker som Bloomingdale, F.A.O. Schwartz og Neiman Marcus. Francis Goldwyn solgte siden Manhattan Toy. Virksomheden flyttede derefter til Minneapolis, hvor den fortsat trives og vokser. Nye favoritter er kommet til – ikke mindst den prisvindende Skwish-rangle.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Bedømmelser

13 produkter
13 produkter
Sortér efter: Mest populære
Manhatten Toy Skwish Classic Multi Color
199,95
Du optjener 20 point
Manhatten Toy Skwish ColorBurst Multi Color Pastel
199,95
Du optjener 20 point
Manhatten Toy Skwish Artful Dark Nature
199,95
Du optjener 20 point
Manhatten Toy Atom Teether Toy Multi Color
149,95
Du optjener 15 point
Manhatten Toy Classic Baby Beads Multi Color
199,95
Du optjener 20 point
Manhatten Toy Winkel Multi Color
189,95
Du optjener 19 point
Manhatten Toy Stack Smash Multi Color
129,95
Du optjener 13 point
Manhatten Toy Links To Go Multi Color
79,95
Du optjener 8 point
Manhatten Toy Skwish Natural Nature
199,95
Du optjener 20 point
Manhatten Toy Transparent Atom Teether Toy Multi Color
149,95
Du optjener 15 point
Manhatten Toy Brillian Bear Magnetic Stack Up Multi Color
269,95
Du optjener 27 point
Manhatten Toy Fruity Paws Teethe Cuddle Lemmy Lemur Lyseblå
329,95
Du optjener 33 point
Manhatten Toy Fruity Paws Teethe Cuddle Momo Monkey Lyserød
329,95
Du optjener 33 point

Forhistorie

Før Francis Goldwyn grundlagde Manhattan Toy, var han det berømte barnebarn af Hollywood-studiemogulen Samuel Goldwyn fra Metro-Goldwyn-Mayer. MGM, som det er forkortet, er en mediekoncern, der er  mest kendte for deres ikoniske logo med en brølende løve.

Efter nogle år forlod Francis Goldwyn familiefirmaet i Hollywood og flyttede til New York. Her startede han, hans eget legetøjsfirma som vi i dag kender som Manhattan Toy. Manhattan Toy's første produktsucces var et farverigt dinosaur legetøj. Dinosaurerne fandt hurtigt vej til de mest fasionable butikker som Bloomingdale, F.A.O. Schwartz og Neiman Marcus. Sidenhen har Francis Goldwyn solgt Manhattan Toy, og virksomheden flyttede derefter til Minneapolis, hvor den fortsat trives og vokser. Mange nye favorit produkter er kommet til siden – ikke mindst den prisvindende Skwish-rangle.

Skwish Rangler og andre favoritter

Manhattan Toy står bag de kendte skwish rangler, hvor der er fokus på leg og læring hos selv de helt små børn. Ranglerne er lavet af kugler og elastiksnore og kommer i mange forskellige og farverige udgaver. Både den klassiske i klare og flotte farver, eller varianten i pastelfarver. Ranglerne er blevet så populære, fordi de er nemme for barnet at gribe om, og de små farverige kugler er sjove at skubbe rundt med på snorene.

Det er især via farver og bevægelse, at man kan være med til at fange små børns opmærksomhed. Det gør Skwish ranglerne til et perfekt stykke legetøj, fordi det bidrager til at udvikle barnets sanser og motorik.

Udvalget af legetøj er stort og det er ikke kun skwish ranglen som hitter hos børnefamilierne. På Matas.dk har vi har også andre af favoritterne fra Manhattan Toy.

Links to go: Et legetøj som inkluderer en række forskellige bløde, støbte forme, som også er gode for en baby at bide i.

Stack Smash: Et legetøj til +12 måneder babyer som inkluderer farvede stabelkopper og en top som udvikler barnets motoriske færdigheder.

Atom Teether: Et perfekt legetøj til babyer med tandfrembrud. Kuglearmene på legetøjet rasler ved bevælgelse.

Fruity Paws Teethe Cuddle monkey: En bamse i blødt stof der giver komfort, mens de knudrede stof ender og det bløde gummihoved er godt til de nye tænder.

Alle produkterne fra Manhattan Toy overholder alle internationale sikkerheds- og kvalitets standarder, som sikre at dit barn kan lege trygt og sikkert.

Sara S.
Materialist
"Jeg elsker at hjælpe og inspirere andre, og jeg bestræber mig altid på at give den bedst mulige rådgivning. Jeg tager det som en udfordring at hjælpe kunderne på bedste vis, og jeg lægger stor vægt på, at vi alle har forskellige behov i vores daglige rutiner".
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...