Maria Nila ​​​​​​​

Maria Nila er 100% veganske og Cruelty Free-certificerede produkter, der er udviklet med kærlighed til alle der elsker dyr, natur og sit eget hår. Når du vælger Maria Nila, vælger du en høj kvalitet af veganske og farvebevarende produkter, som gør det let for dig at tage et skridt i den bæredygtige retning.

Maria Nila​​​​​​​

Maria Nila er 100% veganske og Cruelty Free-certificerede produkter, der er udviklet med kærlighed til alle der elsker dyr, natur og sit eget hår. Når du vælger Maria Nila, vælger du en høj kvalitet af veganske og farvebevarende produkter, som gør det let for dig at tage et skridt i den bæredygtige retning.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/5
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

147 produkter
147 produkter
Sorter efter: Mest populære
Maria Nila Salty Mist 150 ml
199,95 kr.
Maria Nila Shampoo 1050 ml
579,95 kr.
Maria Nila Conditioner 900 ml
579,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 5
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180


Michelle
Frisør
Min ekspertise er:
Hårpleje

Om Maria Nila

Maria Nila blev grundlagt i 1999 i Helsingborg af Ann og Ulf Wikström. Navnet Maria Nila stammer fra Anns bedstemors mor, en samisk kvinde, der boede i den nordlige del af Sverige for omkring hundrede år siden. Den original Maria Nila var en meget naturlig kvinde, der levede i harmoni med hendes miljø og havde stor respekt for hendes omgivelser.

En måde, hun viste dette på, var at hun lavede sine egne skønheds produkter af hvad naturen havde at tilbyde. Og der begynder også firmaet Maria Nilas historie. Med stor respekt for hendes arv som samisk kvinde, er Maria Nilas miljø- og naturfilosofi stadig en vigtig kerneværdi i alle dele af virksomheden.

Maria Nila er et dyrevenlig, klimavenlig og farvebeskyttende brand produceret i Sverige. De tilbyder professionelle hårpleje- og styling produkter af høj kvalitet, som alle er veganske, sulfat- og parabenefrie. Brandet har alt fra shampoo, conditioner og hårkur i forskellige hårpleje serier. Samt et stort sortiment af styling produkter og de populære farvebomber Colour Refresh.

Maria Nilas certificeringer:

Vegan Society: Er den største og ældste veganske organisation i verden. De opfandt ordet Vegan i 1944 og sikrer, at alle produkter og ingredienser er 100% veganske.

PETA: People for Ethical Treatment of Animals (PETA) er verdens største dyrerettighedsorganisation. At blive certificeret af PETA betyder, at de overvåger og sikrer, at ingredienserne i vores produkter virkelig er veganske, og ikke er testet på dyr.

Leaping Bunny: Leaping Bunny lister mærker, der med garanti ikke tester deres kosmetik, hygiejne eller rengøringsmidler på dyr. Alle mærker, der er certificeret, har mulighed for at bruge Leaping Bunny-logoet på vores produkter. Leaping Bunny er udviklet i fællesskab af dyrevelfærds- og dyrerettighedsorganisationer i Europa og Nordamerika og bruges i 24 lande.

Alle logoerne står på maria nila's produkt emballager og gør at man som forbruger kan være sikker på at produkterne er dyrevenlig og veganske.

Maria Nila serier

Alle produkterne indeholder:

  • Colour guard complex der beskytter hårfarven og reducerer farvetab.
  • UV-beskyttelse og beskyttelse mod frie radikaler.

Head & hair heal

Maria Nila Head & Hair Heal er en hårpleje serie, der behandler og forhindrer skæl og andre hovedbundsproblemer. Den forhindrer også hårtab og stimulerer hårvækst. Serien består af shampoo og balsam som er egnet til daglig brug og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Head & Hair Heal-serien er formuleret med en allergenfri parfume, udviklet til ekstra følsom hud.

True soft

Maria Nila True soft er velegnet til krøllet, tørt og uregerligt hår. Serien er baseret på Argan olie som reducerer krus og bekæmper statisk elektricitet. Serien giver glans, fugt og styrke til håret. Serien består af shampoo, conditioner og en nærende hårolie som er egnet til daglig brug og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Pure volume

Maria Nila pure volume indeholder Provitamin B5 og er specielt skabt til dem, der søger ekstra volumen og styrke til håret. Den er særligt god til et fint hår. Serien består af shampoo, conditioner og en volumizing mousse, som er egnet til daglig brug, samt en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Structure repair

Maria Nila Stucture Repair er velegnet til skadet, tørt og kemisk behandlet hår. Serien giver fugt samt virker genopbyggende og styrkende på håret. Den indeholder bl.a algeekstrakt som virker reparerende og hjælper håret med at få sin naturlige styrke, blødhed og glans tilbage. Serien består af shampoo, conditioner og en leave-in creme som er egnet til daglig brug, samt en hårkur der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Luminous colour

Maria Nila Luminous Colour er baseret på granatæbleekstrakt og Colour Guard Complex, som beskytter håret og reducerer farvetab forbundet med vask, varme styling, UV-stråler og frie radikaler. Serien består af shampoo, conditioner og en hår lotion som er egnet til daglig brug. Samt en hårkur der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen. Hår lotion er en farvebevarende og varmebeskyttende lotion, der giver næring og glans, reducerer krus og giver en glat og skinnende finish.

Sheer-silver

Maria Nila sheer-silver er velegnet til lyst hår med uønskede gyldne pigmenter. Produkterne indeholder violette pigmenter og brombærekstrakt, som neutraliserer gyldne nuancer og bringer glans og styrke til hårets struktur. Serien består af shampoo og conditioner som er egnet til daglig brug og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen. Sheer-silver er nærende nok til at bruge på daglig basis og har ikke nogen udtørrende effekt på håret.  

ECO therapy revive

Maria Nila ECO therapy revive er en detox serie der renser håret i dybden, fjerner produktrester og overskydende olier og snavs fra både hår og hovedbund. Derudover er produkterne beriget med micellar-teknologi, som virker gendannende og efterlader håret friskt, genoplivet og rent. Serien består af shampoo, conditioner som er egnet til dagligt brug eller efter behov og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Colour Refresh fra Maria Nila

En nærende farvebombe/hårkur med ikke-permanente farvepigmenter, der hurtigt vil opfriske dit hår. Masken fugter og reducerer krus for et silkeblødt og skinnende resultat. Et par handsker medfølger. Alle farver kan blandes med White Mix for at skabe pastelfarver. Farverne kan også mixes for at skabe din egen unikke farve. Farve bomben dækker ikke grå hår.

Disse hårkure kan bruges til at opfriske din hårfarve, lave effekter i dit lyse hår, eller som en plejende toning i dit natur hår. Dit hår efterlades smukt, glansfuldt og meget velplejet.

Sådan anvendes colour refresh:

  • Vask dit hår med shampoo, skyl og håndklæde tør det for at forberede dit hår til behandlingen.
  • Brug handskerne, og påfør farven jævnt i hele dit hår eller på steder, hvor du vil have farven, med fingrene eller en kam.
  • Lad det sidde i, i 3-10 minutter afhængigt af den ønskede intensitet.
  • Skyl med vand og afslut med balsam.
  • Farven forbliver i, i ca. 4-10 vaske afhængigt af kvaliteten og farven på dit hår.

White mix: Kan anvendes i alle farvebomber for at skabe pastelfarver eller gøre farven mindre intens.

Vivid Violet: Denne farve giver en intens violet farve til håret. Velegnet til mørkt hår (Tonehøjde 2-4). Til lyst hår skal du fortynde med White Mix. Farven er meget pigmenteret og intens.

Sand: Denne farve giver en flot varm sandfarve til håret. Velegnet til blondt hår (Tonehøjde 7-10). Det forventes ikke den kan ses på mørkere hår.

Pink pop: Denne farve giver en meget intens pink farve til håret. Velegnet til mellem blond til mørkt hår (Tonehøjde 2-7). Til lyst hår skal du fortynde med White Mix. Farven er meget pigmenteret og intens.

Pearl silver: Denne farve giver en flot kold farve til håret. Velegnet til blondt hår (Tonehøjde 7-10). Det forventes ikke den kan ses på mørkere hår.

Peach: Denne farve giver en flot peach farve til håret. Velegnet til blondt hår (Tonehøjde 7-10). Det forventes ikke den kan ses på mørkere hår.

Lavender: Denne farve giver en flot lavendel farve til håret. Velegnet til blondt hår (Tonehøjde 7-10). Det forventes ikke den kan ses på mørkere hår.

Dusty pink: Denne farve giver en flot støvet pink farve til håret. Velegnet til blondt hår (Tonehøjde 7-10). Det forventes ikke den kan ses på mørkere hår.

Cool cream: Denne farve giver en smuk kold nuance til det blonde hår. Velegnet til blondt hår (Tonehøjde 7-10). Det forventes ikke den kan ses på mørkere hår.

Cacao intense: Denne farve giver en mørk chokolade farve til håret. Velegnet til mellemblond til mørkt hår (Tonehøjde 2-7). Til lyst hår, skal du fortynde med White Mix. Farven er meget pigmenteret og intens.

Cacao: Denne farve giver en smuk glans og flot brun nuance. Velegnet til mellemblond til mørkt hår (Tonehøjde 2-7). Til lyst hår, skal du fortynde med White Mix. Farven er meget pigmenteret og intens.

Bright red: Denne farve giver en flot intens rød farve til håret. Velegnet til mellemblond til mørkt hår (Tonehøjde 2-7). Til lyst hår, skal du fortynde med White Mix. Farven er meget pigmenteret og intens.

Bright copper: Denne farve giver en flot intens orange farve til håret. Velegnet til mellemblond til mørkt hår (Tonehøjde 2-7). Til lyst hår, skal du fortynde med White Mix. Farven er meget pigmenteret og intens.

Black: Denne farve giver en flot sort farve til håret. Velegnet til mørkt hår (Tonehøjde 2-4)

Autumn red: Denne farve giver en dyb rød farve til håret. Velegnet til mellemblond til mørkt hår (Tonehøjde 2-7). Til lyst hår, skal du fortynde med White Mix. Farven er meget pigmenteret og intens.

Cherry red: Denne farve giver en flot rød farve til håret. Velegnet til mellemblond til mørkt hår (Tonehøjde 2-7). Til lyst hår, skal du fortynde med White Mix. Farven er meget pigmenteret og intens​​​​​​​