Maria Nila​​​​​​​

Maria Nila er 100% veganske og Cruelty Free-certificerede produkter, der er udviklet med kærlighed til alle der elsker dyr, natur og sit eget hår. Når du vælger Maria Nila, vælger du en høj kvalitet af veganske og farvebevarende produkter, som gør det let for dig at tage et skridt i den bæredygtige retning.

Maria Nila​​​​​​​

Maria Nila er 100% veganske og Cruelty Free-certificerede produkter, der er udviklet med kærlighed til alle der elsker dyr, natur og sit eget hår. Når du vælger Maria Nila, vælger du en høj kvalitet af veganske og farvebevarende produkter, som gør det let for dig at tage et skridt i den bæredygtige retning.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Serier

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

143 produkter
143 produkter
Sorter efter: Mest populære
NYHED
Maria Nila Color Beauty Box
399,95 kr.
NYHED
Maria Nila Volume Beauty Box
399,95 kr.
SPAR 290,-
KUN ONLINE
Maria Nila Conditioner 900 ml
289,95 kr.579,95 kr.Spar 290,-
NYHED
Maria Nila Volume Spray 300 ml
219,95 kr.
VI GUIDER
Redaktionen tester: Maria Nila StyleBox By Matas
LÆS MERE
NYHED
Maria Nila Repair Beauty Box
399,95 kr.
NYHED
Maria Nila Silver Beauty Box
399,95 kr.
NYHED
Maria Nila Soft Beauty Box
399,95 kr.
Maria Nila Texture Spray 250 ml
219,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Maria Nila: Professionel og Bæredygtig Hårpleje til Ethvert Behov

Maria Nila blev grundlagt i 1999 i Helsingborg af Ann og Ulf Wikström. Navnet Maria Nila stammer fra Anns oldemor, en samisk kvinde, der boede i den nordlige del af Sverige for omkring hundrede år siden. Den originale Maria Nila var en meget naturlig kvinde, der levede i harmoni med hendes miljø og havde stor respekt for hendes omgivelser

Bæredygtighed er i fokus hos Maria Nila

Maria Nila er et brand, der tager ansvar for miljøet og planeten. Alle deres produkter er veganske og fri for sulfater og parabener. Derudover er emballagen bæredygtig og kan genanvendes. Maria Nila er et godt valg for dig, der ønsker at passe på både dit hår og miljøet.

Maria Nila er et dyrevenligt, klimavenligt og farvebeskyttende brand produceret i Sverige. De tilbyder professionelle hårpleje- og stylingprodukter af høj kvalitet, som alle er veganske, sulfat- og parabenefrie. Brandet har alt fra shampoo, conditioner og hårkur i forskellige hårplejeserier. Samt et stort sortiment af stylingprodukter og de populære farvebomber Colour Refresh.

Maria Nilas certificeringer

Vegan Society

Vegan Society er den største og ældste veganske organisation i verden. De opfandt ordet Vegan i 1944 og sikrer, at alle produkter og ingredienser er 100% veganske

PETA

People for Ethical Treatment of Animals (PETA) er verdens største dyrerettighedsorganisation. At blive certificeret af PETA betyder, at de overvåger og sikrer, at ingredienserne i vores produkter virkelig er veganske, og ikke er testet på dyr

Leaping Bunn

Leaping Bunny lister mærker, der med garanti ikke tester deres kosmetik, hygiejne eller rengøringsmidler på dyr. Alle mærker, der er certificeret, har mulighed for at bruge Leaping Bunny-logoet på vores produkter. Leaping Bunny er udviklet i fællesskab af dyrevelfærds- og dyrerettighedsorganisationer i Europa og Nordamerika og bruges i 24 lande.

Alle logoerne står på Maria Nila's produkt emballager og gør at man som forbruger kan være sikker på at produkterne er dyrevenlig og veganske.


Maria Nila serier

Alle produkterne indeholder:

  • Colour guard complex der beskytter hårfarven og reducerer farvetab.
  • UV-beskyttelse og beskyttelse mod frie radikaler.

Head & hair heal

Maria Nila Head & Hair Heal er en hårpleje serie, der behandler og forhindrer skæl og andre hovedbundsproblemer. Den forhindrer også hårtab og stimulerer hårvækst. Serien består af shampoo og balsam som er egnet til daglig brug og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Head & Hair Heal-serien er formuleret med en allergenfri parfume, udviklet til ekstra følsom hud.

True soft

Maria Nila True soft er velegnet til krøllet, tørt og uregerligt hår. Serien er baseret på Argan olie som reducerer krus og bekæmper statisk elektricitet. Serien giver glans, fugt og styrke til håret. Serien består af shampoo, conditioner og en nærende hårolie som er egnet til daglig brug og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Pure volume

Maria Nila pure volume indeholder Provitamin B5 og er specielt skabt til dem, der søger ekstra volumen og styrke til håret. Den er særligt god til et fint hår. Serien består af shampoo, conditioner og en volumizing mousse, som er egnet til daglig brug, samt en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Structure repair

Maria Nila Stucture Repair er velegnet til skadet, tørt og kemisk behandlet hår. Serien giver fugt samt virker genopbyggende og styrkende på håret. Den indeholder bl.a algeekstrakt som virker reparerende og hjælper håret med at få sin naturlige styrke, blødhed og glans tilbage. Serien består af shampoo, conditioner og en leave-in creme som er egnet til daglig brug, samt en hårkur der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Luminous colour

Maria Nila Luminous Colour er baseret på granatæbleekstrakt og Colour Guard Complex, som beskytter håret og reducerer farvetab forbundet med vask, varme styling, UV-stråler og frie radikaler. Serien består af shampoo, conditioner og en hår lotion som er egnet til daglig brug. Samt en hårkur der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen. Hår lotion er en farvebevarende og varmebeskyttende lotion, der giver næring og glans, reducerer krus og giver en glat og skinnende finish.

Sheer-silver

Maria Nila sheer-silver er velegnet til lyst hår med uønskede gyldne pigmenter. Produkterne indeholder violette pigmenter og brombærekstrakt, som neutraliserer gyldne nuancer og bringer glans og styrke til hårets struktur. Serien består af shampoo og conditioner som er egnet til daglig brug og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen. Sheer-silver er nærende nok til at bruge på daglig basis og har ikke nogen udtørrende effekt på håret.  

ECO therapy revive

Maria Nila ECO therapy revive er en detox serie der renser håret i dybden, fjerner produktrester og overskydende olier og snavs fra både hår og hovedbund. Derudover er produkterne beriget med micellar-teknologi, som virker gendannende og efterlader håret friskt, genoplivet og rent. Serien består af shampoo, conditioner som er egnet til dagligt brug eller efter behov og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Colour Refresh fra Maria Nila

En nærende farvebombe/hårkur med ikke-permanente farvepigmenter, der hurtigt vil opfriske dit hår. Masken fugter og reducerer krus for et silkeblødt og skinnende resultat. Et par handsker medfølger. Alle farver kan blandes med White Mix for at skabe pastelfarver. Farverne kan også mixes for at skabe din egen unikke farve. Farve bomben dækker ikke grå hår.

Disse hårkure kan bruges til at opfriske din hårfarve, lave effekter i dit lyse hår, eller som en plejende toning i dit natur hår. Dit hår efterlades smukt, glansfuldt og meget velplejet.

Sådan anvendes colour refresh:

  • Vask dit hår med shampoo, skyl og håndklæde tør det for at forberede dit hår til behandlingen.
  • Brug handskerne, og påfør farven jævnt i hele dit hår eller på steder, hvor du vil have farven, med fingrene eller en kam.
  • Lad det sidde i, i 3-10 minutter afhængigt af den ønskede intensitet.
  • Skyl med vand og afslut med balsam.

Farven forbliver i, i ca. 4-10 vaske afhængigt af kvaliteten og farven på dit hår.

Stort udvalg af Maria Nila hos Matas
​​​​​​

Du kan købe Maria Nila produkter hos Matas, hvor der er et bredt udvalg at vælge imellem. Køb dine Maria Nila produkter hos Matas i dag og oplev forskellen på professionel hårpleje med fokus på kvalitet og bæredygtighed.  

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.