Marselisborg

Mest populære

Kategorier

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære
1000 ml
MarselisborgCreme
254,95 kr.
(5)
180 ml
MarselisborgCreme
99,95 kr.
50 ml
MarselisborgCreme
38,95 kr.
1000 ml
MarselisborgCreme M. Pumpe
349,95 kr.
(1)
500 ml
MarselisborgCreme M. Pumpe
199,95 kr.
Linea
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Marselisborg: Skabt af hudlæger til dig

Den velkendte Marselisborg creme stammer, som navnet antyder, fra Marselisborg Hospital. Den blev i tidernes morgen fremstillet af hospitalets hudlæger, som en god basis creme til deres patienter. Hudlægerne mente, at de manglede en god creme, med nærende og fugtende egenskaber. Den skulle være uden parfume, og kunne bruges af deres patienter - både når disse var i behandling og i mellem behandlingsperioderne. Cremen skulle være behagelig og kunne bruges af både børn og voksne.

Cremen fra Marselisborg er kendetegnet ved et højt fedtindhold, men samtidigt at have en god evne til at trænge ind i huden og så er den selvfølgelig uden parfume til den sarte hud.

Marselisborg cremen er lavet til, at alle skal kunne bruge den, både børn og voksne. Den er særlig fremstillet til en tør og sart hud. Marselisborg cremen har været fast inventar i mange år på hudafdelinger og apoteker.

Èn creme - mange størrelser

Marselisborg cremen kommer i mange størrelser, så der er til alle behov - både i hjemmet og på farten.

Den kommer i økonomistørrelsen på 1000 ml, med og uden pumpe. Den store størrelse er ideel til dig, der bruger den fast og til familier. Standardstørrelsen på 500 ml med pumpe, er god til dig, som ønsker den praktiske pumpefunktion.

Cremen findes også i 180 ml, som er en god begynderstørrelse. Denne tube er god til dig, som skal prøve Marselisborg cremen for første gang eller hvis du skal på ferie.

Og til sidst den praktiske taskestørrelse på 50 ml, som er let at have med i løbet af dagen i tasken, på arbejde eller med børnene i institution.

Marselisborg creme til hele kroppen

Marselisborg creme er lavet til hele kroppen og kan bruges som din almindelig bodycreme, hvis du har tør hud. Eller du kan bruge den på mindre hudområder. Det anbefales, at bruge creme 1-2 gange om dagen, og altid efter bad. For nogle kan det være en idé at smøre flere gange om dagen, og det kan man sagtens med Marselisborg cremen.

Marselisborg cremen indeholder petrolatum, som giver en beskyttende effekt på huden, og glycerin som tilfører masser af fugt til huden. Så cremen er god til den tørre hud, da den både tilfører fugt og holder på fugten i huden.

​​​​​​​Cremen har et fedtindhold på 35%, hvilket gør den særligt velegnet til tør hud. Til trods for den høje fedtprocent, er cremen stadig let at arbejde med og trænger godt ind i den tørre hud.