Maui

Maui Moisture – feel good about looking beautiful Maui Moisture er en unik hårplejeserie der er inspireret af håndplukkede eksotiske ingredienser, som du finder på tropiske øer som Maui. Vi ønskede at skabe produkter der både er gode for dig og omverdenen.​​​​​​​

Kategorier
21 produkter
MAUIShea Butter Conditioner
99,95 kr.
(145)
400 ml
MAUICurl Coconut Oil Smoothie
99,95 kr.
(28)
400 ml
MAUIShea Butter Hair Mask
99,95 kr.
(27)
MAUIShea Butter Shampoo
99,95 kr.
(211)
385 ml
MAUIBamboo Fibers Conditioner
99,95 kr.
(53)
385 ml
MAUIBamboo Fibers Shampoo
99,95 kr.
(142)
385 ml
MAUICoconut Oil Shampoo
99,95 kr.
(163)
385 ml
MAUIAgave Conditioner
99,95 kr.
(11)
385 ml
MAUIAgave Shampoo
99,95 kr.
(24)
385 ml
MAUIAwapuhi Conditioner
99,95 kr.
(11)
385 ml
MAUIAwapuhi Shampoo
99,95 kr.
(26)
385 ml
MAUICoconut Milk Conditioner
99,95 kr.
(15)
385 ml
MAUICoconut Milk Shampoo
99,95 kr.
(17)
385 ml
MAUICoconut Oil Conditioner
99,95 kr.
(98)
385 ml
MAUIConditioner Hibiscus Water
99,95 kr.
(41)
385 ml
MAUISea Minerals Conditioner
99,95 kr.
(23)
VI GUIDER
Få lækre lokker med Maui Moisture
Læs mere
385 ml
MAUISea Minerals Shampoo
99,95 kr.
(37)
385 ml
MAUIShampoo Hibiscus Water
99,95 kr.
(47)
KUN ONLINE
MAUIShea Butter Shampoo
39,95 kr.
(211)
385 ml
MAUIVanilla Bean Conditioner
99,95 kr.
(13)
385 ml
MAUIVanilla Bean Shampoo
99,95 kr.
(17)
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som giver hende de bedste ...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Hvad er MAUI?

MAUI er et vegansk mærke, der er inspireret af håndlavede og håndplukkede ingredienser, som findes på tropiske øer som Maui, der ligger på Hawaii. Med disse ingredienser skabes der luksuriøse hårplejeprodukter, som er skabt med kærlighed til naturen.

Når du vælger MAUI, er du ikke kun god ved dit hår, men også ved miljøet. MAUI har nemlig en stor kærlighed for genbrug - derfor bliver emballagen lavet af genanvendelige materialer. Det er et brand, som er stolte af at være en del af en bevægelse mod mere bevidste og ansvarlige skønhedsprodukter.

Missionen hos MAUI er at genskabe den eksotiske følelse af Hawaii i hver flaske. Men samtidig også vise, at naturen har alle de nødvendige ingredienser til at skabe smukt og strålende hår. Produkterne har nøje udvalgte ingredienser og ekstrakter fra forskellige frugter, olier og blomster. Hver enkel ingrediens er omhyggeligt kombineret for at forkæle ethvert hår.

MAUI har forskellige serier af både shampoo, balsam og stylingprodukter. Skræddersyet til forskellige hårtyper og bekymringer.

Hvad gør MAUI unikt?

De fleste hårplejeprodukter, som shampoo og balsam, har oftest vand som deres første ingrediens. Hos MAUI starter ingredienslisten med en unik blanding af Aloe Vera og Kokosvand, som virker plejende for håret.

En af de ingredienser, som går meget igen i MAUIs produkter, er Sheasmør. Sheasmør er plante fedt, som er udvundet af nødder fra sheatræet. Det har en nærmest smøragtig konsistens og en nøddeagtig duft. Det helt rene naturlige produkt kan bruges til madlavning, men det er bedst kendt som ingrediens i kosmetiske produkter, både hudpleje og hårpleje. Det har nemlig ultra blødgørende og fugtgivende egenskaber.

I hårpleje hjælper Sheasmør med at blødgøre håret, og især krøllet hår har god gavn af de fugtgivende egenskaber. Alle der har krøllet hår, ved hvor udfordrende det kan være at gå udenfor, hvis luftfugtigheden er høj, og håret nemt bliver kruset. Det skyldes, at der mangler fugt i luften, og det ændrer på hårets naturlige tekstur. Derfor er det ekstra vigtigt for krøllet hår at bruge fugtgivende hårprodukter.

Vigtigt at vide om Maui:​​​​​​​

 • Er uden mineralske olier
 • Ikke indholder silikone
 • Ikke indholder parabener
 • Ikke indholder gluten
 • Ikke indholder SLS
 • Ikke indholder sulfaterede overfladeaktive stoffer
 • Ikke indholder syntetiske farvestoffer
 • Er miljøvenlige
 • Bruger rent kokosvand
 • Bruger ren aloe vera
 • Er PH-balancerede

Udvalgte produkter fra Maui

MAUI har i alt 9 fantastiske serier til alle forskellige slags hårtyper og teksturer. Både shampoo og conditioner findes i samme serie. Nedenunder ser du beskrivelser af de tre mest populære serier.

 • Heal and Hydrate + Sheabutter Shampoo and Conditioner

  God til tørt og skadet hår

  Denne fugtgivende serie indeholder en stor mængde cremet shea butter, der piskes sammen med kokosolie og macadamiaolie. Formlen hjælper dig med at genopbygge, pleje og blødgøre dit hår, så det igen vil se sundt ud, og så efterlader det håret med en fantastisk duft.

 • Strength and Anti Breakage + Agave Shampoo and Conditioner

  God til kemisk skadet hår

  I denne serie er hovedingrediensen agave, som styrker hårets væv. Samtidig er der også hibiscus og ananasolie i. Til sammen skaber det en shampoo, som er blid nok til selv det mest skrøbelige hår. Samtidig øger shampooen hårets elasticitet og hjælper håret med at modstå brud. Dit hår efterlades glansfuldt og filtrer ikke.

 • Thicken and Restore + Bamboo Fibers and Conditioner

  Til tyndt og fint hår

  Denne eksotiske serie indeholder forstærkende bambusfibre. Bambusfibrene lægger sig omkring hvert et enkelt hårstrå og giver naturlig fylde til dit hår. Ricinusolie og neemolie hjælper med at forny, blødgøre og tilskynde til et sundt og glansfuldt hår. I shampooen er der endelig tilsat castorolie, som er historisk kendt for at mindske hårtab og tør hovedbund. En fantastisk formel til det fine skandinaviske hår.