FRAGT FRA 10 KR

FRI LEVERING TIL MATAS BUTIK VED KØB FOR OVER 249 KR

LEVERINGSTID 1-2 HVERDAGE

KØB ONLINE - HENT/BYT I BUTIK


Sommerens farvetoner er varme og farverige. Her har Max Factors makeup artist Mina Ingerslev lagt en sommerinspireret makeup på bloggeren Tina Maria Hansen. Begynd med Facefinity Primer for en holdbar makeup.

 

Påfør Skin Luminizer Foundation, der skaber en jævn og klar hudtone. Påfør derefter Mastertouch Concealer omkring øjnene og læberne.

Tilfør din hud en varm glød og bløde konturer ved at børste Bronzing Powder langs kindben og kæbe. Tilføj et strejf af frisk sommer med Creme Puff Blush i farven Alluring Rose.

Giv øjnene form ved at påføre den lysebrune øjenskygge fra Smokey Eye Drama Kit Opulent Nudes i globelinjen. Påfør den turkise Wild Shadow Pot på den inderste del af øjenlåget, og forstærk følelsen af sommer med Kohl Pencil i farven Ice Blue langs den nederste vippekant og på øjets våde kant. Tilfør øjenvipperne volumen med Masterpiece Max Mascara, og markér øjenbrynene med Eyebrow Pencil.

Brug en pensel til at påføre Colour Elixir Lipstick i den bløde nude farve.

Max FActor
Mr. Max Factor var en visionær makeupartist, parykmager og opfinder, som blev kendt for at skabe nogle af de mest berømte signaturlooks, som f.eks Ava Gardner, Jean Harlow og Marlene Dietrich. Han var samtidig af den opfattelse, at glamour skulle være noget, som alle kvinder skulle kunne opnå. I 1914 lancerede han Grease Paint, det var første gang, at sådan produkt blev gjort tilgængelige uden for filmindustrien. Fire år senere lancerede han et komplet sortiment af kosmetikprodukter, som han kaldte "makeup” – et begreb, som han opfandt. De makeupprodukter og teknikker, som mr. Max Factor skabte til filmindustrien blev belønnet med en Oscar, men hans filosofi var, at enhver kvinde kunne være glamourøs, hvis hun fik de rigtige redskaber og lærte de rigtige makeupteknikker. ”You are not born glamorous, glamor is created”
Præcisér

Max Factor

Sortér efter Standard
118 produkter
Til toppen

FRAGT FRA 10 KR

FRI LEVERING TIL MATAS BUTIK VED KØB FOR OVER 249 KR

LEVERINGSTID 1-2 HVERDAGE

KØB ONLINE - HENT/BYT I BUTIK