Medela

Medelas ammeprodukter er baseret på over 20 års forskning i de vitale fordele ved modermælk. Vores produkter kan styrke og give støtte i ammeperioden. Amning giver flere fordele end rent ernæringsmæssigt – det beskytter også barnet mod infektioner og styrker båndet mellem mor og barn.

Medela

Medelas ammeprodukter er baseret på over 20 års forskning i de vitale fordele ved modermælk. Vores produkter kan styrke og give støtte i ammeperioden.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

41 produkter
41 produkter
Sorter efter: Mest populære
Medela Freestyle Hands-free
3.459 kr.
VI GUIDER
Gør ammetiden lettere med Purelan Lanolincreme
LÆS MERE
Medela SoftCup
259,95 kr.
Medela Special Needs Flaske
259,95 kr.
Linea
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Medela - produkter til amning og flaskeernæring

Medela arbejder sammen med hospitaler og universiteter verden over. Ud fra disse samarbejder udvikler Medela produkter, som er teknologisk avancerede.

Produkterne spænder bredt, og sortimentet indeholder blandt andet ammebrikker, sutteflasker, brystpumper, opbevaringsposer til modermælk samt lanolincreme.

Sutteflasker og ammebrikker

Den kendte sutteflaske, Calma, fra Medela er speciel, da den er udviklet på en måde, så flaskesutten, du sætter på flasken, minder om brystet, hvilket er en fordel.

Ammebrikker fra Medela kan være et hjælpemiddel til amningen. Ammebrikken giver mulighed for meget hud-mod-hud kontakt under amningen, da denne ammebrik har en særlig form. De kan være en hjælp ved ømme brystvorter eller i de tilfælde, hvor der er brug for lidt ekstra.

Brystpumper, ammebh'er og lanolincreme

En brystpumpe kan være en fantastisk hjælp, når der er brug for at kunne pumpe modermælk ud. Der er forskellige modeller af brystpumper. Alt fra den manuelle til den elektriske med enten enkelt- eller dobbeltpumpe. Du kan endda bruge den elektriske dobbeltpumpe med den smarte brystpumpe-bh, som gør det muligt at pumpe ud og have hænderne fri.

Du finder også de smarte opbevaringsposer til brystmælk, så det udpumpede brystmælk kan opbevares indtil det skal bruges.

En amme-bh er en god ven under amningen. Den gør det nemt at komme hurtigt til brystet, når sulten melder sig hos din baby.

Medela har et bredt udvalg af amme-bh'er, så du kan finde en, der passer til dit behov. Der er blandt andet en kombineret pumpe- og amme-bh. Den kan bruges sammen med din Medela brystpumpe og som amme-bh, med nem adgang til brystet når du skal amme.

Derudover er der den skønne nat-amme-bh, som uden hægter på bh'en gør din søvn mere behagelig.

Lanolincreme er en skøn og lindrende hjælp, hvis brystvorterne er ømme efter amning. Lanolincremen er sikker for din baby, og du behøver derfor ikke at fjerne den, inden du skal amme.

Jordemoderen guider: Amning og en god ammeopstart

Vi guider

Jordemoderen guider: Amning og en god ammeopstart

Af Lene Skou Jensen

Lige pludselig ligger barnet på din mave, vådt og glat! Det øjeblik du har drømt om og forestillet dig så mange gange. Og du skal måske til at amme. Hvor svært kan det være? Så længe der er et suttelystent barn og et mælkefyldt bryst, så skulle amningen gerne fungere. Det gør den også for mange. Der findes dog også dem, som har brug for støtte og hjælp. Det er bare lige med at finde rundt i de muligheder, der findes. Få råd her.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.