1 / 1

Genbrugelige Rondeller

Variant:5 stk Naturhvid

69,95 kr.

På lager i 22 butikker ·

Med økologisk indhold
Sensitiv hud
5 stk genbrugelige rondeller - naturhvid/ublegede De genbrugelige rondeller er produceret af en økologisk bomuldsfrotté der er meget blød mod huden og derfor velegnet til sensitiv hud. Rondellerne kan bruges med vand, micellar vand eller ethvert andet renseprodukt. Det er en meget mild måde at rense huden på og fjerner effektivt makeup med en let eksfolierende effekt. Rondellerne er sammensat af 2 lag stof og du kan derfor nøjes med at bruge 1 om dagen eller skylle den og genbruge den over flere dage. Pargaards rondeller er vaskbare og vi anbefaler at vaske dem på 30/40 grader, men de kan også vaskes på 60 grader. Alle rondeller bliver syet i Danmark hos social økonomiske virksomheder der arbejder for at beskæftige både unge og ældre borgere. Disse social økonomiske virksomheder arbejder for at mennesker på kanten af arbejdsmarkedet kan udvikle kompetencer, samtidig med at deres værdighed og værdi bliver anerkendt. Pargaard gør sit absolut bedste for at skabe produkter der gør det lettere at leve et miljøvenligt liv. Vi bestræber os på at undgå plastik, kemikalier mm. som er skadende for vores planet. Derfor er produkternes emballage produceret af genanvendte materialer. Pargaards Tips: - Hvis du fx bruger micellar rens, kan du med fordel gøre rondellerne lidt våde, inden du kommer rens på, for at spare på dit produkt. - Rondellerne er gode til afrensning af masker. - Brug dem om morgenen til at minimere hævede og trætte øjne - hæld meget koldt vand på 2 rondeller og tryk dem forsigtigt ned over hvert øje og lad dem sidde i 5 min imens du slapper af.
HudtypeSensitiv
Indhold5 stk
Enhedspris13,99 kr./stk
MærkePargaard
KategoriVat & Vatpinde
Se altØkologisk Vat & Vatpinde
Se altPargaard Vat & Vatpinde
Varenummer750768

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Gratis hudtest

Vi anbefaler en personlig hudplejerutine indenfor 48 timer.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

3.9
Baseret på 15 anmeldelser
67% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
57
41
36
20
11
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Sorter efter
M
Maria, 46 årVirum
26. maj 2022Verificeret køb
Skønne!Kam kun anbefales.
A
Amalie, 183 årVejle
7. maj 2022
MiljøvenligNem og blød at anvende og vaske
V
Viviann, 52 årKastrup
1. maj 2022
Fin idéIdeen er super fin, men jeg synes, at de er for små, og for bløde. Kommer derfor ikke til at virke optimalt for mig.
P
Pernille, 39 årGlostrup
15. feb 2022
Gode i brug men bliver ikke rene ved som vaskDesværre kunne jeg ikke få rondellerne rene ved at følge vaskeanvisningen. Vil prøve på 60 grader og se om det hjælper
Viser 4 af 15