Bideringe

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

54 produkter
54 produkter
Sorter efter: Mest populære
Sophie la Girafe Giraf 18 cm.
199,95 kr.
NYHED
Barnets Favorit Biderangle
69,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Lærke
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Bidering til babyer: Hvad er det gode ved en bidering?

Er det første gang du skal købe en bidering, bliver du måske lidt chokeret over at opdage, at en bidering ikke bare er en bidering.

En bidering til baby har nemlig flere funktioner. Barnets alder og funktionerne på bideringen hænger sammen. Jo ældre barnet bliver, jo mere avanceret kan bideringen blive. Nogle bideringe kommer som figurer af f.eks. en bjørn eller en giraf, nogle kommer med lyd eller rasle funktion.

Bideringe er lavet til at massere babyens gummer, men den stimulerer også motorikken og sanserne, og så kan den virke lindrende ved tandfrembrud.

Baby bliver stimuleret ved de forskellige former, farver og materialer, som en bidering kan laves i. Motorikken ved baby bliver trænet, da babyen selv skal lære at holde om bideringen, og koordinere hånd til mund bevægelsen.

Hvordan vælger du den rigtige bidering?

Det vigtigste er at finde ud af, hvilket behov du vil dække ved din baby. Er det simple svar som legetøj og let massage af gummerne, eller er der behov for et kølende element, som virker lindrende men som også kan massere gummerne?

Nogle mærker laver bideringe, som kan puttes i køleskabet. De indeholder en væske, som køles ned og derved virker lindrende ved tandfrembrud på de små gummer. Et godt fif, når tænderne er på vej, er altid at have en af disse bideringe i køleskabet. Det kan derfor være en fordel at købe to bideringe med et kølende element, så du altid har en at skifte med.

Derudover har bideringe ofte forskellige overflader, så baby kan mærke forskellige teksturer, når de bider i dem. De forskellige teksturer laver en blid massage af gummerne.

Bideringe uden skadelige stoffer

Alle vores bideringe er selvfølgelig lavet til babyer og fri for skadelige stoffer, så du kan trygt vælge mellem vores store udvalg af forskellige mærker og figurer.

Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.