• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

NDS producerer kosttilskud efter naturens egne principper. Sortimentet består af kosttilskud med mælkesyrebakterier og mave-tarm-bakterier, som hjælper med at skabe en sund tarmflora og en sund fordøjelse. NDS probiotika findes i pulverform og skal opløses i vand.

Mærker
Mest populære

Pris

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

39 produkter
39 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvem er NDS?

NDS er et familieejet helsekostfirma, som er grundlagt i 1997. Sammen med ernæringseksperten Eric Llewellyn gik NDS til vitaminpillerne med ambitionen om at sammensætte den absolut bedste og mest naturlige vitamin- og mineralserie muligt. NDS står for Nutrient Delivery System – eller på dansk Naturens Eget Leveringssystem. De definerer deres naturidentiske produkter som produkter, der er så tæt på naturen som muligt. Firmaet startede med at producere vitaminer og mineraler, men i dag har virksomheden også probiotiske tilskud og blomsteressenser i sortimentet.

Det bedste for kroppen

Kroppens celler forstår ikke kemiske og syntestiske ingredienser, og derfor bør vitaminer og mineraler være fri for disse. I NDS' produkter er de aktive stoffer placeret i et kompleks af proteiner, kulhydrater, fedtstoffer og aminosyrer. NDS' mission er at sikre den absolut højeste kvalitet – uden kompromisser.

NDS er specialister i probiotika/mælkesyrebakterier, og stræber efter at fremstille produkter af højeste kvalitet. NDS' mælkesyrebakterier bidrager til at genoprette den naturlige balance i tarmen, og de er desuden fri for kemiske og syntetiske stoffer – for din maves balance skal opretholdes efter naturens principper. Tag hellere end gerne NDS Probiotic med på ferien, så du sikrer din tarmflora de nødvendige bakterier. Der findes en række forskellige produkter indenfor Probiotic-serien. De mest populære er hhv. NDS Classic og NDS Panda.

Eksperter i probiotika

NDS har specialiseret sig i mælkesyrebakterier, hvilket kommer til udtryk i deres brede udvalg af probiotiske kosttilskud. Samtlige præparater indeholder et stort antal mælkesyrebakterier fra forskellige stammer. Flere af produkterne er kombineret med vitaminer og mineraler, der understøtter de udvalgte bakteriestammer.


NDS Classic
Probiotika er levende mikroorganismer, altså bakterier. En ubalance af netop disse bakterier i tarmen kan have en indflydelse på din generelle sundhed, og derfor er det vigtigt, at du får indtaget nok af dem. Probiotikakosttilskud, som eksempelvis NDS Probiotic Classic 10, har forskellige positive virkninger på kroppen. Først og fremmest bidrager probiotika til en sundere tarmflora. En tarmflora i ubalance kan forårsage fordøjelsesproblemer, allergi, overvægt og meget mere. Det er derfor vigtigt at få nok probiotika. NDS Probiotic Classic 10 bidrager til en normal mave-tarm flora. Kosttilskuddet skal tages dagligt.


NDS Panda
Probiotic Panda bidrager til et normalt immunforsvar ved hjælp af fem udvalgte bakteriestammer. Én dosering af produktet indeholder op til 15.000.000.000 gavnlige bakterier.


NDS Skin Active

NDS Probiotic SkinActive Total SkinCare er et kosttilskud, der tilfører huden kollagen og består af udvalgte probiotika bakteriestammer. Probiotic SkinActive er produceret gennem en unik bioaktiv teknologi og bidrager til en flottere hud – og naturligvis til fordøjelsen. Ingredienserne går ind i de dybere hudlag og styrker huden indefra. Probiotic SkinActive indeholder collagen, elastin og fugtbevarende elementer, som hjælper dér, hvor cremerne ikke kan nå ned. Foruden kollagen og probiotika indeholder NDS SkinActive også en række gavnlige vitaminer og mineraler for huden.

Kom ind i din lokale Matas eller klik ind på matas.dk og få råd og vejledning til dit næste NDS Probiotika-produkt.

Mette Line
Materialist
Mette Line blev i 2012 uddannet Materialist og Helserådgiver, og har efter sine 10 år i Matas masser af erfaring og viden inden for skønhedsverdenen. Hun elsker at holde sig opdateret på nye trends og produkter - både inden for helse, hudpleje og makeup, så hun altid kan give kunderne den bedste rådgivning. Ifølge Mett...