• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu
Mærker
Mest populære
Vælg filtre

Indhold

Certificeringer

1 produkt
1 produkt
Sortér efter: Mest populære
(24)
Neutral Flydende Håndsæbe 250 ml
10,77
Førpris 17,95
Du optjener 2 point

Gør noget godt for din krop og miljøet - hver dag

Sig nej til parfume og ja til god samvittighed.  Alle Neutrals produkter er nemlig deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet samt Svanemærket. Med Neutral har du fuld indsigt over de anvendte indholdsstoffer, og det gør det nemmere for dig, at passe på dig selv og din familie. Det betyder at du kan mindske risikoen for allergi og irriteret hud. Med Svanemærket er du sikker på, at de produkter du køber i Neutral-serien, er blandt de mest miljøvenlige på markedet. Det betyder, at alle de indholdsstoffer, der findes i produkterne, analyseres ud fra hvor meget, de belaster miljøet. Derfor stræber de efter at bruge ikke-skadelige kemikalier samt at udnytte deres energi så godt som muligt og de arbejder hårdt på at bruge genbrugeligt plastik til flaskerne anvendt til en stor del af deres produkter.

Nej tak til hudproblemer

Neutral mener, at en god måde at holde dine hudproblemer under kontrol på er, at vide hvad du kommer på din hud. De går op i at udvikle milde kvalitetsprodukter, derfor indeholder ingen af deres produkter parfume eller farvestoffer. De milde produkter, som er velegnet til alle hudtyper, indeholder selvfølgelig stadig gode, virksomme ingredienser som plejer din og din families kroppe. Du vil aldrig finde unødvendig parfume eller farve i Neutrals produkter.

Hud er forskellig - derfor kan det være svært at finde produkter som giver samme beskyttelse og pleje til hele familien. Neutrals mission er, at gøre det nemt, at tage sig af hele familiens hud - dét er blevet meget nemmere med milde produkter, som hjælper al hud mod irritation - fra normal hud, sensitiv hud, eksempræget hud, til babyhud. Vælg mellem renseprodukter, ansigtscremer, håndcreme mm. - der er også noget til din hud.

Must-have-produkter fra Neutral

Hele familiens Repair Creme

Intensive Repair Cream er en fedtcreme som er udviklet til at være hele familiens redningcreme. Den fugtgivende glycerin heler, fugter og genopbygger selv den mest sensitive hud og er ideel til alle hudtyper. Modvirker hudirritation og er velegnet til børns sarte hud. Ligesom alle de andre Neutral produkter, er Neutral intensiv repair creme deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet samt Svanemærket.

Effektiv og skånsom Showergel

Neutral ShowerGel er en mild showergel som er skånsom mod huden. Den er specielt velegnet til børn og personer med vanskelig eller sart hud. Ligesom alle de andre Neutral produkter, er deres Showergel deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet samt Svanemærket. Denne showergel er dermatologisk testet og godkendt - den renser blidt sved og snavs væk, og efterlader din hud ren med en behagelig følelse. Deres showergel er selvfølgelig helt fri for tilsætningsstoffer som parfume, alkohol og farve, men fulde af gode, virksomme stoffer, der rengør og plejer. Den har en hudneutral pH - et sikkert valg til hele din families baderutine – omend man har normal eller sensitiv hud.

Håndsæbe som ikke udtørrer dine hænder

Dine hænder bliver udsat for meget i løbet af en dag. Neutrals milde håndsæbe er effektiv mod bakterier, skidt og snavs, og indeholder ikke parfume eller farvestoffer. Håndsæben efterlader huden fugtet efter hver håndvask. Den er dermatologisk testet og godkendt, og indeholder kun milde ingredienser, samt sikrer dine hænder den vask, de har brug for.

Anja K.
Materialist
”Skønhed er for mig en følelse og ikke en tilstand. Jeg føler mig ekstra skøn, når jeg bruger hudpleje- og makeupprodukter, der fremhæver det bedste ved mig og min hud. Min store passion er at hjælpe andre med at finde den følelse af skønhed - ligegyldigt hvem man er og hvordan man ser ud".
Anja blev i 2019 uddannet materialist i Matas Skejby Centret, og er særligt interesseret i hudpleje - både indefra og udefra. Hun elsker at hjælpe kunder med at finde de rigtige produkter ud fra specifikke behov og ønsker. Anja bruger desuden meget tid på at holde sig opdateret på nye brand- og produktlanceringer, og h...