Menu
Nicolas Vahé Salt, Wild Garlic 215 g
74,95 kr.
Optjen 8 point hos Club Matas
Sendes fra Matas Specialvarelager - Afsendes inden for 1-2 hverdage
Varen kan kun købes online
  • Fri fragt ved køb over 399 kr.

Brug for hjælp?

Få rådgivning lige nu

Har du spørgsmål til produkter? Spørg en materialist, farmakonom eller frisør her.
Club Matas

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.
Havsalt med ramsløg. Med en let og delikat hvidløgssmag er ramsløg den perfekte krydderurt. Brug denne saltblanding fra Nicolas Vahé som en lækker afrunding på bøffer, stegte kartofler og dip. Blandingen tilføjer en delikat og afbalanceret hvidløgsnote, der forbedrer enhver ret. Saltet leveres med en keramisk kværn, der giver dig fint formalede krydderier. Dette frigiver olierne for mere aroma og smag i dine retter.

Specifikationer
  • Med ramsløg
  • Kommer med keramisk kværn
Næringsdeklaration (indhold pr. 100 gram):
Energi51 kJ (12 kcal)
Fedt0,2 g
- heraf mættede fedtsyre0,1 g
Kulhydrater0,7 g
- heraf sukkerarter2 g
KostFibre0,1 g
Protein1,5 g
Salt86 g
havsalt 87%, skalotteløg 5%, ramsløg 4%, hvidløg 3%, persille
Indhold215 g
Enhedspris348,60 kr./kg
MærkeNicolas Vahé
KategoriSalt
Se altNicolas Vahé Salt
Varenummer804392
LeverandørMatas Specialvarelager
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

ONLINE LIGE NU
Få skræddersyet rådgivning til produkter lige nu.
Vi står klar med ekspertrådgivning.

Brug for hjælp?

Få rådgivning lige nu

Har du spørgsmål til produkter? Spørg en materialist, farmakonom eller frisør her.
Club Matas

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere