• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

NICOTINELL

Øg din chance for et varigt rygestop. Chancen for rygestop fordobles når du bruger et nikotinpræparat. Nicotinell fås i forskellige varianter og styrker. Brug produkterne hver for sig eller prøv kombinationsbehandling med tyggegummi eller sugetablet sammen med 24-timers plaster.

Sådan kombinerer du med Nicotinell

Kombinationsbehandling med Nicotinell er enkel at starte op på. 24-timers plasteret kan kombineres med både tyggegummi eller sugetabletter og sikrer at du får dækket dit nikotinbehov hele døgnet. Læs mere længere nede på siden.

Mærker
Standard

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Aktuelt

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Standard

Er du klar til at stoppe med at ryge? Eller måske bare skære ned på smøgerne? Nicotinell kan både bruges til rygestop eller rygereduktion. Der findes mange måder at gribe rygestop an på. En af de ting der kan hjælpe dig med hvor du skal starte, er at se på dit mønster for hvornår og hvorfor du ryger. Nicotinell 24 timers nikotinplaster kan hjælpe med at lette den konstante rygetrang og fås i forskellige styrker, afhængig af hvor mange cigaretter du ryger om dagen. Har du et stort oralt behov kan tyggegummi være en god løsning. Er du til det mere diskrete valg vil du måske foretrække en sugetablet. Både sugetablet og nikotintyggegummi kan hjælpe i en situation hvor der opstår en mere akut rygetrang. Vælg din favorit blandt en af de fem smagsvarianter af Nicotinell tyggegummi. Prøv fx IceMint med smagskrystaller der forlænger smagsoplevelsen af frisk mint. Er du til en mildere smag kan du vælge mint eller spearmint. Er du ikke til den klassiske mint, så prøv i stedet varianten med frugtsmag (fruit) eller lakrids.Du kan med fordel kombinere plaster med enten sugetablet eller tyggegummi for at få dækket både den konstante nikotintrang såvel som den der opstår akut.

  • De første 3-4 uger skal du bruge et plaster der passer til dit tidligere cigaretforbrug sammen med enten 2 mg tyggegummi eller 1 mg sugetabletter når du oplever rygetrang.
  • Efter 3-4 uger skal du nedtrappe behandlingen for til sidst helt at stoppe med at bruge produkterne.