TRE NYE SERIER TIL ANSIGTSPLEJE

MATAS GLYCERIN HÅNDCREME​​​​​​​

Oplev et helt nyt sortiment af skånsom ansigtspleje, der gør det nemmere at vælge en hverdag uden parfume og unødig kemi. Serierne er spækket med aktive ingredienser og bærer alle Svanemærket.

Matas har lanceret en helt ny kropsplejeserie, der omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans. Serien er meget familievenlig og rummer alt fra showergel til fed bodybutter.

Prøv vores nye Striber til håret, med nøje udvalgte ingredienser tilpasset dit særlige behov. Alle nyhederne har et skånsomt indhold uden parfume, er produceret i Danmark og veganske, så du kan føle dig godt tilpas med god samvittighed.

Matas Glycerin Håndcreme er i oktober 2019 blevet kåret til ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet TÆNK. Den er rig på glycerin, giver masser af fugt, og så er den vegansk.

Læs mere om de nye Striber i Stories

Læs mere om de nye Striber i Stories

Kend dine stribede klassikere

Nye krukker i Matas sikrer 30% mindre plastikbrug

Godt tilpas med Matas Striberne

Kend dine stribede klassikere

Nye krukker i Matas sikrer 30% mindre plastikbrug

Stort set alle danskere har en Matas Stribe stående på bade-værelseshylden eller liggende i skuffen. Matas Striberne er blevet et dansk ikon med associationer til velvære og hverdagsliv; ​​​​​​​en sand familieklassiker på tværs af generationer.

En ny generation af Matas Hårpleje er landet og endda i helt nye klæder. Det kan måske gøre det lidt sværere at finde dine gode gamle yndlingsprodukter i butikkerne, men fortvivl ikke! Vi introducerer dig her for vores nye design, som vi håber vil pynte gevaldigt på dit badeværelse.

Matas udvikler hele tiden nye bæredygtige tiltag indenfor indhold og produktion af egenvarerne i takt med ny viden indenfor sundhed og miljø. Nyeste initiativ er Stribernes helt nye krukker, der reducerer plastikforbruget med næsten en tredjedel.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.