• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage

MATAS MILD

ANSIGTSRENS OG -PLEJE TIL ALLE

MATAS ANTI WRINKLE

ANSIGTSPLEJE TIL 35+

MATAS FIRMING

ANSIGTSPLEJE TIL 50+

Matas Mild er for dig, der vil have ekstra skånsom rens og pleje. Aktiverne i Mild-serien er bl.a. allantoin, der virker beroligende på huden, og jojobaolie, der holder på fugten og virker plejende. Hele serien er uden parfume og bærer både Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks Blå Krans.
Fås til sensitiv, normal og normal/kombineret hud.

Matas Anti Wrinkle er for dig, der er fyldt 35 og gerne vil give huden et boost af fugt og genopbyggende pleje. Blandt de aktive ingredienser er algeekstrakt og kreatin, der giver fugt, reducerer rynker og virker celle-fornyende, og jojobaolie og sheanød, der blødgør og strammer op. Hele serien er Svanemærket og uden parfume.
Fås til normal, tør og meget tør hud.

Matas Firming er for dig, der er fyldt 50. De aktive ingredienser i serien modvirker aldersbetingede forandringer: Peptidkomplekset matrixyl stimulerer dannelsen af kollagen og strammer huden op. Et 3-dobbelt hyaluronsyrekompleks reducerer rynker og øger hudens spændstighed og elasticitet. Og niacinamide (B3-vitamin) reducerer pigment-forandringer. Serien er uden parfume og Svanemærket. Fås til tør og meget tør hud.


Læs mere om de nye striber i Stories

Læs mere om de nye striber i Stories

Godt tilpas med Matas Striberne

De nye Striber til ansigtet

Godt tilpas med Matas Striberne

Endelig er de nye Striber til ansigtet her!

Sådan gør du dine skønhedsvalg grønnere

Stort set alle danskere har en Matas Stribe stående på bade-værelseshylden eller liggende i skuffen. Matas Striberne er blevet et dansk ikon med associationer til velvære og hverdagsliv; ​​​​​​​en sand familieklassiker på tværs af generationer.


Oplev et helt nyt sortiment af skånsom ansigtspleje, der gør det nemmere at vælge en hverdag uden parfume og unødig kemi. Serierne er spækket med aktive ingredienser og bærer alle Svanemærket.


Matas har udviklet et net lavet af genanvendte plastikflasker, der på bæredygtigvis udnytter et allerede brugt materiale, så man sparer på C02-regnskabet. Nettet er dekoreret med det nye Stribe-design, man også finder på emballagerne af den nye generation af Striber i en frisk lavendel-lilla, der får tankerne hen på forår.

  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage