• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Nye krukker i Matas sikrer 30% mindre plastikbrug

Matas udvikler hele tiden nye bæredygtige tiltag indenfor indhold og produktion af egenvarerne i takt med ny viden indenfor sundhed og miljø. Nyeste initiativ er Stribernes nye krukker, der reducerer plastikforbruget med næsten en tredjedel.

Produktionen af plastik er eksploderet i løbet af de sidste 50 år. Det er en vigtig del af den globale økonomi men medfører desværre også en række konsekvenser for vores sundhed og miljø, hvor verdenshavene lige nu bøder hårdt. Plastik er på nuværende tidspunkt uundgåeligt i vores samfund, men der er heldigvis mange gode plastreducerende tiltag i gang rundt omkring.

Nye krukker reducerer plastikforbruget

Matas gør sit for hele tiden at udvikle nye bæredygtige tiltag i takt med ny viden indenfor miljø. Nyeste initiativ er den nye emballage til Matas’ nye generation af ansigts- og kropspleje i Stribesortiment. Her bliver der bl.a. anvendt krukker, der reducerer plastikforbruget med op til 30% per krukke - men med samme mængde indhold. Den nye krukke til fx Mild Bodycreme er enkeltvægget fremfor dobbeltvægget, der giver en stor reduktion af plastik.


Med relanceringen af Striberne har der samtidig været stort fokus på funktionalitet og hygiejne i emballagedesignet. Den nye ansigtspleje er bl.a. rykket over i airless emballager og mange af Striberne inden for kropsplejen har fået en praktisk pumpe. Siden 1995 har Matas desuden haft sit eget unikke retursystem i butikkerne, hvor alle tomme emballager købt i Matas kan returneres og genbruges.

Relaterede artikler

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Bag om brandet

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Svanemærket er et godt miljøcertifikat at kigge efter, hvis du ønsker produkter, der tager stort hensyn til miljøet. Matas har siden mærkets etablering været frontløber på svanemærkede produkter. Vi gør dig meget klogere på mærkningen her.

Læs Mere
Din komplette guide til Stribernes ansigtsmasker

Nyhed

Din komplette guide til Stribernes ansigtsmasker

Hvis ansigtsmasker endnu ikke er en del af din skønhedsrutine, kan du ikke komme for hurtigt i gang. En ansigtsmaske er nemlig en af hemmelighederne bag en smuk og velplejet hud. Dyk ned i Stribernes store sortiment af masker og find den helt rette til din hudtype og dit behov.

Læs Mere