Menu
Bag om brandet

Godt tilpas med Matas Striberne

Stort set alle danskere har en Matas Stribe stående på badeværelseshylden eller liggende i skuffen. Matas Striberne er blevet et dansk ikon med associationer til velvære og hverdagsliv; en sand familieklassiker på tværs af generationer.

Det stiller krav til os, som vi ønsker at leve op til. Derfor har vi stærke holdninger til, hvordan vores produkter udvikles, og hvad de må indeholde.

Sunde, aktive ingredienser

For os er det vigtigt, at vores produkter er skånsomme for både dig og miljøet. Derfor bruger vi sunde og aktive ingredienser, der virker både mildt og effektivt i din hverdag, og vi bliver ved med at udvikle og opdatere vores produktionsmetoder, emballage og indholdsstoffer i takt med, at vores viden vokser. På den måde ønsker vi at skabe tryghed – uanset om det er forkælelse til dig selv, eller om du handler ind til hele familien.

Vi passer på dig

Gode og effektive egenvarer har været en del af Matas' DNA siden 1949, hvor materialisterne udviklede den første babysalve. I dag er Striberne blevet en naturlig del af danskernes hverdag – ja, faktisk bruger to tredjedele af befolkningen i dag mindst én Stribe hver dag, hvilket gør serien til danskernes foretrukne.


I 1949 udviklede materialisterne det første produkt - babysalve

Og det kan man godt forstå! Produkterne passer nemlig godt på alle danskere – på tværs af køn og alder – da Matas udelukkende bruger sunde, aktive ingredienser med dokumenteret effekt. Vi har fx fravalgt en lang række kritiske indholdsstoffer som mikroplast, parabener, phthalater, farvestoffer og de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer.


Men virker de så, når så mange ingredienser er udeladt? Til det kan vi svare højt og tydeligt JA, uden at tøve. Vi gør os nemlig meget umage for, at Striberne holder, hvad vi lover dig, de kan. Derfor sørger vi for, at vi altid kan dokumentere, at produkterne har den effekt, vi siger, de har. Vi vælger altså altid de bedste, aktive ingredienser, der gør, at du som forbruger får den bedste oplevelse med Striberne – hver gang. Så du kan føle dig tryg og godt tilpas. For vi holder det, vi lover.

Vi tænker på miljøet

Vi tænker miljø og bæredygtighed ind i det omfang, det er muligt - uden at gå på kompromis med den gode kvalitet og pris. Af vores initiativer kan nævnes Matas Retursystem, der sørger for, at tom emballage genanvendes; vi reducerer emballagemængden, hvor det er muligt; vi har udfaset mikroplast; et stort antal Striber er Svanemærket og i takt med, at udbuddet af certificeret palmeolie stiger, mærker vi Striberne med RSPO.Vi er danskproduceret

Vi har næsten hele vores produktion i Danmark. Dette gør, at vi kan tilpasse os lokale behov og sikre, at hvert skridt i produktionen overholder vores egen høje standard.

Alle skal have råd til velvære

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i Matas er stolte af vores Striber, og det er vigtigt for os, at alle skal have råd til at købe Striber. Det har helt fra starten været ønsket at gøre gode og effektive plejeprodukter tilgængelige for alle på tværs af køn, generation og indkomst. Derfor er Striberne lagt i et prisniveau, hvor alle kan være med.​​​​​​​Vores tre nye ansigtsplejeserier, der er spækket med aktive ingredienser som fx hyaluronsyre, koster kun 64,95 kr. På den måde kan vi være med til at give dig sund pleje, der virker til en god pris, og det synes vi faktisk er noget af det allerbedste..

Relaterede artikler

Det bør du gøre for din hud om vinteren

Vi guider

Det bør du gøre for din hud om vinteren

Af Trine Brøndsted

Tør næse, røde plamager i ansigtet og manglende glød er noget, de fleste kan nikke genkendende til i den kolde vintertid. Fortvivl ej, vi har fundet de produkter, du ikke kan undvære i de kolde måneder – i tre prisklasser.

Læs Mere
Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Vi guider

Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Flere og flere danskere sværger til skånsomme produkter uden parfume. Matas Striber Mild kropsplejeserie omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er alle helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans.

Læs Mere
De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Vi guider

De ideelle renserutiner til dig med tør hud

Gode og konsekvente renserutiner morgen og aften er alfa omega, hvis huden skal stråle smukt og fremstå sund. Har du tendens til tør hud, er det vigtigt at finde en rutine, der giver optimal fugt og pleje. Følg guiden nedenfor og find en skræddersyet renserutine til netop dit behov.

Læs Mere