Fremtidsmuligheder

Matas har en klar målsætning om at give den bedste uddannelse inden for detailhandel. Vi bruger mange ressourcer på at uddanne materialister med henblik på selv at få glæde af dem i fremtiden i det omfang, det er muligt. Drømmer du om udvikling og et stærkt sammenhold så er Matas elevuddannelse for dig. ​​​​​

En verden af muligheder


Med materialistuddannelsen bliver du faglært specialist indenfor beauty samt helse- og sundhedsrådgiver. Uddannelsen åbner et hav af muligheder og ansvarsområder og er utrolig alsidig, hvilket betyder at hvad du lære som elev kan bruges mange steder inden for køb og salg.

Nogle ønsker at blive Danmarks bedste inden for et bestemt mærke i butikken, andre vil gerne gøre karriere som kommende leder. Mulighederne er mange og vi gør hvad vi kan, for at du når dine drømme.

Vi er stolte af at der i Matas er der gode karrieremuligheder og vi dyrker vores egne talenter. De fleste af vores butikschefer og souschefer har været elever i Matas. Så er du initiativrig, ambitiøs og udviser højt engagement, så vil du opleve Matas som et sted fyldt af muligheder og udvikling.

Er du den fødte sælger og motiveres du af den gode kundeoplevelse så start din karriere som materialist.

​​​​​

af vores elever bliver ansat i Matas
​​​​​​​efter endt uddannelse

​​​​​​​af vores butikschefer/souschefer begyndte deres
karriere som elever i Matas

Personlig og professionel udvikling i Matas


Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek