Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

10 produkter
10 produkter
Sorter efter: Mest populære
Lærke
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Medicinsk udstyr fra Omron

Omron er førende inden for medicinsk udstyr og bedst kendt for deres blodtryksmålere af høj kvalitet, men faktisk laver de mange forskellige produkter til helbredsovervågning.

Hvis du leder efter kvalitetsudstyr til helbredsmålinger, er Omron et oplagt sted at starte! Her finder du både blodtryksmålere, termometre og kropsvægte, til at kunne monitorere og måle med.

Blodtryksmåler fra Omron

Omrom har forskellige blodtryksmålere, alt efter hvilket behov du har. Der findes både basale modeller, der "blot" måler blodtrykket, men du finder også mere avancerede modeller med større hukommelse, ekstra følsomme målinger for blodtryk og arterieflimmer og mulighed for at koble til din smartphone. Omron giver dig mulighed for at tilkøbe ekstra store manchetter, der passer til din Omron model.

Termometer fra Omron

Hos Omron er der både mulighed for et almindeligt termometer, der kan anvendes rektalt eller i munden, men du kan også investere i et øretermometer. Øretermometeret aflæser temperaturen med infrarød teknologi, så du er sikret hurtige og præcise målinger.

Badevægt fra Omron

En badevægt behøver ikke blot måle din kropsvægt - med Omron's teknologier kan du investere i en kropsanalysevægt eller en kropsfedtmåler, der nemt og bekvemt kan analyse kroppens tilstand.

Hvad er blodtryk?

Din sundhed

Hvad er blodtryk?

Af Matas

Når man får målt sit blodtryk, så betyder det, at man måler kraften og mængden af blod, som pumpes ud af hjertet og rundt i kroppen, så vi kan fungere optimalt. Men hvad er egentlig et normalt blodtryk, og hvordan fungerer det? Vi dykker ned i spørgsmålene om blodtrykket her.

Læs Mere
BMI beregner: Vi guider dig

Din sundhed

BMI beregner: Vi guider dig

Af Matas

BMI er kort for Body Mass Index, og helt kort skal det ses som en rettesnor, som kan hjælpe dig med at finde ud af, om du har en passende vægt i forhold til, hvor høj du er. I denne artikel guider vi dig til, hvordan du kan udregne din BMI – og hvad du kan bruge det til.

Læs Mere
Vejen til et varigt vægttab: Sådan lykkes du

Din sundhed

Vejen til et varigt vægttab: Sådan lykkes du

Af Amalie Kaaris Lund

Drop kuren. Mentalt fokus er vejen til et vægttab, hvis det er det, du ønsker. Jeg har talt med træningsfysiolog og vægttabsekspert Henrik Duer om, hvordan du opnår et vægttab og vigtigst af alt: Sådan holder du det livet ud!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.