OSKIA er et high performance, naturligt og effektivt hudplejebrand fra London, som er pionér inden for ’Nutritional Skincare’. OSKIA kombinerer essentielle næringsstoffer og kliniske bio-aktiver, der tilsammen booster hudcellernes aktivitet og ydeevne, og giver dig en sund og strålende hud. OSKIA er udviklet og grundlagt af Georgie Cleeve, efter hun oplevede de fantastiske hudplejefordele ved det enestående mineral MSM – en nøgleingrediens i OSKIA-serien. MSM er en naturlig form for svovl, der booster hudens kollagen-produktion, øger blodcirkulationen i huden og mindsker inflammation.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR
52,-
Oskia Renaissance Hand Cream 55 ml
207,95 kr.259,95 kr.
SPAR
115,-
Oskia Renaissance Mask 50 ml
459,95 kr.574,95 kr.
SPAR
138,-
Oskia Restoration Oil 30 ml
551,95 kr.689,95 kr.
SPAR
126,-
Oskia Nutri-Active Day Cream 40 ml
503,95 kr.629,95 kr.
SPAR
67,-
Oskia Perfect Cleanser 125 ml
267,95 kr.334,95 kr.
SPAR
101,-
Oskia Micro Exfoliating Balm 50 ml
403,95 kr.504,95 kr.
SPAR
77,-
Oskia Citylife Facial Mist 100 ml
307,95 kr.384,95 kr.
SPAR
197,-
Oskia Citylife Concentrate 15 ml
787,95 kr.984,95 kr.

Om Oskia

Oskia er et eksklusivt, naturligt og effektivt hudplejebrand, som er basert i London. De er kendt som pionerer inden for 'nutritional skincare’. Oskia kombinerer altså essentielle næringsstoffer og kliniske bioaktiver, der tilsammen booster hudcellernes aktivitet og ydeevne.

Oskias produkter har en ernæringsmæssig tilgang til hudpleje. De bruger mange ingredienser, der allerede findes i kroppen, såsom glutathione, som er kroppens egen centrale antioxidant, eller ingredienser, som booster kroppens funktion. Deres hudpleje udnytter alle de mineraler, vitaminer, proteiner og essentielle fedtsyrer, som er kritiske for hudens sundhed og ydeevne i hudplejen. Den unikke kombination af næringsstoffer resulterer i gode og synlige resultater på huden.

Hvad er MSM?

MSM (Methyl Sulphonyl Methane) eller (Dimethyl Sulfone) er en naturlig form for organisk svovlforbindelse, der findes i alle levende organismer. MSM øger leddenes sundhed og hjælper med at give maksimal fleksibilitet og mobilitet. Georgie Cleeve, som er grundlægger Oskia, fik netop ideen til sit brand efter at have oplevet på egen krop, hvilke hudpleje-fordele der er ved MSM.

Georgie Cleeve fik alvorlige bruskskader i sit knæ som følge af en skiulykke, som hun var ude for i sine unge dage. Efter at have gennemgået fem operationer i forsøget på at udbedre skaderne, foreslog hendes far hende at prøve MSM. Det virkede. Hendes led blev ikke bare repareret, nej, også hendes hud fik et synligt boost. Symptomerne på akne, eksem og generelt uren hud, som hun havde døjet med, blev væsentlig forbedret!

Hudpleje og kosttilskud i ét

Oskia har både hudpleje, kropspleje og kosttilskud. Eksempelvis kan nævnes deres 'MSM Bio-Plus Pure MSM + Black Pepper Extract', som er et MSM-kosttilskud, der er med til at øge hudens sundhed, immunsystemets sundhed og desuden reducere akne, fine linjer og pigmentering. Oskia har en bred vifte af produkter, så uanset om du søger en ny rens, maske, toner, serum, olie eller creme, så har Oskia en variant, der passer dig.

Prisvindende produkter

Oskia har vundet over 135 priser for sin hudpleje, heriblandt titlen som 'Bedste britiske brand' tre år i træk og 'Bedste naturlige brand'. Oskias prisvindende produkter er bl.a.

  • Oskia Renaissance Mask, som er en peel-balm til alle hudtyper. Den er udviklet til at øge hudens cellefornyelse med AHA- og frugtsyrer og til at booste hudens udstråling med MSM og præbiotika. Den har vundet 12 hudplejepriser og er velegnet til veganere.
  • Oskia Renaissance Cleansing Gel er en enzymrens, som blidt eksfolierer huden. Det er en gel-til-olie, som smelter perfekt ind i huden for skånsomt at fjerne urenheder og makeup, mens den aktivt lysner og nærer. Den giver dig en afbalanceret, ren og frisk hud, der føles blød og glat. Den er velegnet til veganere.
  • Oskia Renaissance Brightlight Serum er et kraftfuldt korrigerende serum, der bekæmper hyperpigmentering, reducerer mørke pletter og reparerer solskader. Den er formuleret med to typer af vitamin C og en unik blanding af bio-aktiver (glutathion, arbutin, niacinamid og zink).

Find dine nye produkter fra Oskia lige her på Matas.dk

Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up