Nyhed
1 / 1
Variant:225 ml
Pris: 184,95 kr.
Udsolgt online
Farvebalsam til opfriskning.
En levende og kølig violet, der passer til niveauerne 1-10. Denne superhurtige 3-minutters farvebehandling hjælper med at genoprette farvens livlighed, glans og næring for salonværdige resultater.
Specifikationer
Påfør jævnt. Red igennem. Lad virke 3-10 minutter. Skyl grundigt.
En levende og kølig violet, der passer til niveauerne 1-10. Denne superhurtige 3-minutters farvebehandling hjælper med at genoprette farvens livlighed, glans og næring for salonværdige resultater.
Specifikationer
- Kold violet farveconditioner
- Glans
- Hurtig behandling
Påfør jævnt. Red igennem. Lad virke 3-10 minutter. Skyl grundigt.
Påfør jævnt. Red igennem. Lad virke 3-10 minutter. Skyl grundigt.
Aqua (Water), Propylene Glycol, Cocoglycerides, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Stearamidopropyl Dimethylamine, Aminopropyl Phenyl Trimethicone, Quaternium-91, Amodimethicone, Hydroxyethylcellulose, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Bertholletia Excelsa (Brazil Nut) Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Cetrimonium Methosulfate, Oleth-5 Phosphate, Dioleyl Phosphate, Parfum (Fragrance), BENZYL ALCOHOL , Phenyl Trimethicone, Citric Acid, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Sodium Benzoate, Basic Violet 2, Basic Blue 99.
OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.
| Indhold | 225 ml |
| Enhedspris | 822 kr./l |
| Mærke | OSMO |
| Kategori | Balsam |
| Se alt | OSMO Balsam |
| Varenummer | 846204 |
| EAN | 5035832138145 |
Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.
- Dankort
- MobilePay
- Visa
- Mastercard
- Anyday
- Klarna
Personlig rådgivning
Kundeanmeldelser
Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere