Balsam

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/22
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Form

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

Dermatologisk

871 produkter
871 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
KÉRASTASE Genesis Fondant Renforcateur Conditioner 200 ml
Medlemspris
243,71 kr.324,95 kr.Spar 81,-
TILBUD
Spar 25% på alt* My Moments & forkæl dig selv med æteriske olier
SHOP HER
SPAR 25%
KÉRASTASE Nutritive Lait Vital Conditioner 200 ml
Medlemspris
217,46 kr.289,95 kr.Spar 72,-
SPAR 23,-
Matas Natur Gojibær & Aloe Vera Balsam 400 ml
66,95 kr.89,95 kr.Spar 23,-
MEDLEMSTILBUD
Spar 25% på Kérastase, Redken og L'Oréal Professionnel*
SHOP HER
FIND DIN FAVORIT
Hvilken balsam passer til dig?
TAG TESTEN
SPAR 25%
Redken All Soft Conditioner 500 ml
Medlemspris
187,46 kr.249,95 kr.Spar 62,-
SPAR 25%
KÉRASTASE Resistance Ciment Anti-Usure Topseal Conditioner 200 ml
Medlemspris
217,46 kr.289,95 kr.Spar 72,-
SPAR 25%
KÉRASTASE Blond Absolu Fluide Conditioner 250 ml
Medlemspris
243,71 kr.324,95 kr.Spar 81,-
SPAR 25%
Redken Extreme Conditioner 500 ml
Medlemspris
187,46 kr.249,95 kr.Spar 62,-
NYHED
Moroccanoil Hydration Kit
399,95 kr.
SPAR 25%
KÉRASTASE Densifique Fondant Densité Conditioner 200 ml
Medlemspris
243,71 kr.324,95 kr.Spar 81,-
SPAR 22,-
Matas Striber Hyaluron Balsam 500 ml
37,95 kr.59,95 kr.Spar 22,-
SPAR 34,-
Björn Axén Repair Deep Conditioner 200 ml
135,95 kr.169,95 kr.Spar 34,-
NYHED
Moroccanoil Spring Box Volume
339,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 22
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse på Matas online chat ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som g...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Er balsam og conditioner nødvendigt?

Det anbefales som hovedregel at bruge en balsam eller conditioner, fordi en shampoo renser håret, mens en balsam går ind og plejer og beskytter håret med unikke formler. Ikke alle balsammer er lige fyldige i sin konsistens. Nogle produkter er tyndere og tynger derfor ikke på håret, mens andre er mere drøje i brug og gode til dig, der har frizzy hår. Uanset kan du altid få det velplejede og glansfyldte hår, du har drømt om. For et filtreret hår er balsam også vejen frem, for en god balsam gør det nemmere for dig at børste håret uden at rive og flå i det. Det er ikke for meget at sige, når vi kalder balsam for et vidundermiddel for spaltede spidser, glansløst, tørt og skadet hår.

Ekstra pleje med balsam og conditioner

Nogle gange har vores hår godt af kærlighed, og selvom du bruger den bedste balsam eller conditioner for dit hår, kan det til tider have brug for dét ekstra. Måske har det kolde vejr, solens stråler eller hårfarve gjort håret tørt og slidt, og måske døjer du med en tør og irriteret hårbund. Det er der også råd for. En drøj hårkur reparerer på slidt hår og afhjælper den tørre hovedbund, hvis du finder den rette variant. Under fanen 'specialkure' på websitet finder du en række behandlinger, der afhjælper problemerne.

Curly girl-metoden

Måske har du hørt om curly girl-metoden på de sociale medier, måske har du ikke. Uanset kommer en introduktion til den smarte metode her.

Hvad går det ud på?

Kort og godt handler det om at fremhæve det naturlige fald eller krøllerne i håret helt uden at bruge shampoo. Det vil sige, at du skipper shampooen, når du vasker håret og altså går direkte til balsammen. Du læste rigtigt - uden shampoo og kun med balsam. For at metoden får den rette effekt, skal du undgå produkter, der indeholder sulfater, alkohol, silikone og mineralske olier. Hvis du bruger balsammer med alle disse kunstige og/eller udtørrende stoffer, vil metoden ikke have rette virkning.

Du skal bruge en vaskebalsam og en plejebalsam. Din vaskebalsam skal være en tynd balsam, som du kan erstatte shampooen med, mens din plejebalsam skal være i en tykkere konsistens.

Du skal i øvrigt – for så vidt muligt – lade være med at børste dit hår med en almindelig hårbørste. Brug i stedet en bredtandet kam eller dine fingre til at udrede knuder i håret – og børst det kun, når det er helt nødvendigt. Børst i øvrigt kun håret, når det er vådt.

Du bør også undgå at tørre håret med et almindeligt håndklæde. Det handler om, at de er med til at skabe frizz. Derfor anbefales det, at du anskaffer dig et håndklæde i mikrofiber eller bruger en gammel t-shirt i bomuld som håndklæde.

Shampoo eller ej?

Hvis du slet ikke kan få det til at fungere med balsamvasken, kan du bruge forskellige udvalgte shampooer. Det skal dog være en såkaldt 'low poo'-shampoo, som er karakteriseret ved at have et lavt indhold af sulfater.

Styling af dine krøller

Når du har været i bad er det om at komme i gang med stylingen. Dette er den sjove del af metoden, og du kan eksperimentere med forskellige produkter. Det kan være, at du kommer igennem et par produkter eller fire, før du finder den helt rigtige fremgangsmåde til dit hår. Mousse, gel og krøllecreme er fantastiske produkter til det formål. Kast dig ud i det, men væbn dig med tålmodighed. Prøv nogle forskellige sammensætninger af produkter og giv det en måneds tid, før du skifter dem ud med nye.

Dit hår kommer til at elske dig for al den omsorg! Vi har lavet en guide om netop Curly Girl-metoden her på Matas.dk, hvis du vil læse mere.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.