OSMO

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Bedømmelser

15 produkter
15 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Historien om OSMO

OSMO er et britisk hårbrand brand, som blev stiftet i år 2000. De første hårprodukter der blev lanceret var to hårvokse, Aqua Wax og Wax Pomade, der hurtigt blev meget populære. Derfra tog det fart med at udvikle flere spændende og innovative hårprodukter.

OSMO er i dag et anerkendt globalt brand, hvor deres hårprodukter er tilgængelige i mange lande. De unikke OSMO hårprodukter udvikles i et tæt samarbejde med førende stylister fra hele verden. Det resulterer i, at der skabes trendsættende og unikke hårprodukter med den nyeste teknologi.

OSMO produkter

Deres sortiment består i dag af mere end 50 hårprodukter alt fra hårpleje til styling der passer til enhver hårtype. Sortimentet dækker bl.a. shampoo, hårkur, conditioner, hårvoks, hårolie, hårspray og wash-out hårfarver.  

Flere kender deres stylingsprodukter. Osmo saltvandsspray og Osmo Clay Wax er nogle af deres meget populære produkter. Alle Osmo produkterne ligger i et fornuftigt prisniveau, og designet er moderne og flot, så du kan have dem til at stå fremme.

På Matas.dk kan du se et udvalg af OSMOs sortiment.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.