FRA COUTURE TIL PARFUMERI

Paco Rabanne tør for alvor at være avantgarde og vovet. Hans signatur er tydelig i alt fra modeshows med funklende kjoler skabt i metal til banebrydende parfumer, som udfordrer traditionelle duftkoder. Gå på opdagelse i hans nytænkende og provokerende univers fyldt med exceptionelle parfumer.

BESTSELLERS

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

61 produkter
61 produkter
Sorter efter: Mest populære
70%
Paco Rabanne One Million Gaveæske
176,98 kr.589,95 kr.

Hvor stammer de ikoniske dufte fra?

Francisco Rabaneda Cuervo, bedre kendt under sit kunstnernavn Paco Rabanne, har oprindelse i det basiske Spanien. Hans far blev dræbt under den spanske borgerkrig, hvorfor han flygtede med sin mor til Frankrig. Som ung mand i 20'erne uddannede han sig til arkitekt og startede herefter sit eget modehus i 1966. Han blev hurtigt kendt for sine flamboyante designs i ukonventionelle materialer som metal, papir og plast.

Sin innovative sans for mode og design viderebragte han i sine parfumer, der bryder med de sædvanlige duftkoder. Paco Rabanne har altid søgt efter at fremprovokere de stærkeste følelser, hvilket har gjort at brandet Paco Rabanne uden tvivl er det brand i verden, der går forrest i forsøget på at være vovet og avant-garde.

Oplev en verden af modige og unikke duftnoter

Paco Rabannes dufte er kraftfulde, forførende, glamourøse og ikke mindst uimodståelige. Forvent at blive bemærket, når du går forbi kvinder og mænd på gaden.

Paco Rabanne laver både Eau de Parfum, der er en mere koncentreret duft, og Eau de Toilette, der er en lettere duft.

I mange tilfælde kommer duftene med brødre og søstre, der kombinerer de gamle dufte med nye.

Nedenfor præsenterer vi dig for nogle af de gyldne klassikere fra Paco Rabanne:


  • 1 Million Eau de Toilette er til ham, som gør, som det passer ham og ikke lytter til andre. Han efterlader en stærk tiltrækningskraft, hvor end han går, og han får præcis, hvad han peger på. Duften beskrives som flamboyant maskulin, provokerende og sexet og med varme som krydret læder.

  • Lady Million Eau de Parfum er til fortryllende, feminine og selvstændige kvinder, der holder af at lege med ilden. Duften er en blanding af søde, friske blomster og hindbær med en dyb, sexet bund af honning. Skabt til at forføre.


Paco Rabanne har også skabt dufte til helte og heltinder: Invictus og Olympia. Til konkurrencemindede mennesker med et dyrisk sind.


  • Invictus Eau de Toilette er til den rigtige helt, en mand i al sit mod og styrke. Duften er en kombination af dybe sensuelle træ-noter samt vilde og friske havnoter. Giver en sejrsfølelse ved første sprøjt!

  • Olympia Eau de Parfum er en duft specielt designet til den moderne gudinde! En uovertruffen og sublim duft af himmelsk sød jasmin og fyldig saltet vanilje samt et frisk pust af grøn mandarin. Mændene vil falde på knæ for dig.Bliv også inspireret af...

Udover de ovennævnte dufte har Paco Rabanne også lavet mange andre dufte, som er unikke på hver deres måde. Som fx Pure XS - en duftserie til både ham og hende, der indeholder fyldige orientalske duftnoter. I duftserierne finder du også deodoranter i spray samt stick til mænd. De kan med fordel bruges sammen med duften og give en længere holdbarhed ud på dagen.

Vi håber, du blev inspireret til at kigge nærmere på de spændende dufte skabt af Paco Rabanne. Læs mere her.

Sofie
Materialist
Sofie blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Køge. Sofie har dog været hos Matas i mange år, da hun startede som hjælpepige i hendes gymnasietid, så derfor kender hun Matas' sortiment ud og ind. Sofie brænder især for hudpleje, hvor hun elsker at eksperimentere med nye produkter, så hun altid kan give en kompeten...
Min ekspertise er:
Make-up