• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Favoritter

Perspirex

Har du brug for ekstra svedbeskyttelse? Perspirex antiperspiranter kan med en enkelt påsmøring beskytte mod sved og svedlugt i op til 5 dage.

Udviklet til for at kunne dække dit personlige behov for sikker beskyttelse mod sved og svedlugt.


Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Bedømmelser

4 produkter
4 produkter
Sortér efter: Mest populære
(106)
Perspirex Perspirex Roll-on Original 20 ml 20 ml
93,95
Du optjener 10 point
(133)
Perspirex Perspirex Roll-on Strong 20 ml 20 ml
93,95
Du optjener 10 point
(43)
Perspirex Perspirex Roll-on Comfort 20 ml 20 ml
93,95
Du optjener 10 point
(13)
Perspirex Perspirex lotion 100 ml 100 ml
127,95
Du optjener 13 point

Om Perspirex

Alle sveder forskelligt. Nogle sveder meget andre sveder slet ikke. Derfor har Perspirex udviklet forskellige styrker, for at hjælpe til ethvert behov. Så du kan få dækket din personlige behov og give dig den komfort og beskyttelse DU har brug for.

Perspirex antiperspiranter giver dig sikker beskyttelse mod sved og lugt ved en enkel påsmøring, men kan holde dig tør i op til 5 dage.

Antiperspiranterne er udviklet både til mænd og kvinder, de har en neutral duft og er ikke tilsat parfume. Antiperspiranterne fåes både som deodorant og lotion, alt efter hvad du har af ønske. Det smarte ved Perspirex er, at du til enhver tid kan påføre din yndlings deodorant med duft ovenpå, da det ikke ødelægger effekten af Perspirex.

De forskellige produkter

Perspirex Original Perspirex

Original er den klassiske antiperspirant. Den har været det betroede valg igennem mere end 30 år for millioner af mennesker verden over. Den har klinisk dokumenteret bevis for at levere stærk og langvarig beskyttelse, mens vores APX hudpleje-system beskytter huden mod potentiel irritation.Perspirex Original er fri for parfume.

Perspirex Strong

Perspirex Strong antiperspirant roll-on er også en ny variant i vores antiperspirant produktsortiment. Perspirex Strong er specielt udviklet til mennesker med kraftige svedproblemer og giver 5 dages beskyttelse mod sved og svedlugt fra underarmene.Perspirex Strong er fri for parfume.

Perspirex Comfort

Perspirex Comfort er videnskabelig dokumenteret til at yde holdbar og langvarig høj beskyttelse mod sved og svedlugt i op til 3-5 dage og giver god hudkomfort, da det unikke CPX Skin Care System beskytter din hud og minimerer den irritation, som kan opleves ved brug af ekstra effektive antiperspiranter.Perspirex Comfort er det perfekte valg for dem, der oplever lejlighedsvis kraftig sved og svedlugt.Perspirex Comfort er fri for parfume.

Perspirex Hånd og fodcreme

Perspirex Hand and Foot Lotion giver langvarig og sikker beskyttelse mod sved og svedlugt fra hænder og fodsåler.Perspirex Lotion er fri for parfume.

Julie M.
Materialist
"Skønhed er for mig vigtigt at føle indeni og udenpå. Dette gør vi alle på forskellig vis, men én ting er sikker - man kommer rigtig langt med de korrekte produkter".
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...