• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Glæd dig - 28. okt får du 20% på gaveæsker*
psst... fra 28. okt får du 20% på udvalgte gaveæsker*

PIZ BUIN

Piz Buin® har fremstillet solcreme i over 70 år og har i dag produkter til ethvert behov. Piz Buin® har mange fordele - det dufter dejligt, absorberes hurtigt, fedter ikke, efterlader ingen hvide mærker og er desuden vandresistent. Nogle af produkterne er desuden bruningsfremmende – uden at indeholde selvbruner. For en perfekt soloplevelse - uanset hvor du er.

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Bedømmelser

8 produkter
8 produkter
Sortér efter: Mest populære
(53)
Piz Buin Tan & Protect Oil Spray SPF 15 150 ml
159,95
Du optjener 16 point
(55)
Piz Buin Tan & Protect Lotion SPF 30 150 ml
159,95
Du optjener 16 point
(61)
Piz Buin Tan Intensifying Sun Lotion SPF 15 150 ml
159,95
Du optjener 16 point
(30)
Piz Buin After Sun Moisturising Lotion 200 ml
124,95
Du optjener 13 point
(38)
Piz Buin Aloe Lipstick SPF 30 4,6 g
49,95
Du optjener 5 point
(32)
Piz Buin In Sun Ultra Light Spray SPF 30 200 ml
159,95
Du optjener 16 point
(49)
Piz Buin In Sun Ultra Light Spray SPF 15 200 ml
159,95
Du optjener 16 point
(11)
Piz Buin Aftersun Instant Mist Spray 200 ml
124,95
Du optjener 13 point

Et brand med respekt for solen

Piz Buin blev udviklet af kemistuderende, Franz Greiter, efter han blev solbrændt på en klatretur i 1938. I over 70 år har Piz Buin udviklet solprodukter, så forbrugeren har mulighed for at nyde solens stråler, samtidigt med at man beskytter huden. Den perfekte balance mellem en smuk sommerglød, og den beskyttelse din hud har brug for. Faktisk var Piz Buin nogen af de første på markedet til at gøre solbadning mere sikkert. Så  uanset om du er på stranden, i skoven eller på bjergtoppen er Piz Buin med til, at gøre solens stråler mere sikkert for dig.

Selvom beskyttelsen er i top, så står efterbehandling også højt på Piz Buins liste. Solens stråler er mere skadelige end vi tror, og huden har derfor brug for ekstra pleje, efter en dag i de dejlige stråler.

Derfor var Piz Buin også nogen af de første til, at udvikle et helt nyt produkt tilbage i tidernes morgen - nemlig en aftersun.

Aftersun er beroligende, kølende og helene til den hud, som har brug for ekstra pleje, efter at havde været udsat for solens stråler. På denne måde hjælper du ikke kun din hud med at hele,  men din farve holder endda længere tid! Det gør den fordi, at huden bliver gennemfugtet og beskyttet, derfor behøver den ikke selv reparere sig selv lige så hurtigt - og din sommerglød ser både frisk og lækker ud.

Husk dine læber!

Dine læber er noget af det, som er mest udsat for solens stråler. Det er de fordi, at huden på læberne er super tynd og følsom, men alligevel er det en af de steder som vi ofte glemmer. Ansigt, skuldre og bryst er de steder, som vi er bedst til, at huske at beskytte. Dine læber kan blive lige så forbrændt som resten af din krop - hvis ikke mere. Du kan få blærer, sår og rigtig ømme læber hvis du ikke passer på dem. Piz Buin har derfor deres ikoniske læbepomade Aloe Lipstick SPF 30 som indeholder beskyttende SPF 30 og helende aloe vera. Her får du en høj beskyttelse af læberne, på samme tid med, at de bliver blødgjort og plejet af aloe veraen.

Solbeskyttelse til alle

Alle Piz Buins produkter indeholder avanceret UVA og UVB beskyttelse. Det betyder, at din hud er beskyttet mod begge solens skadelige stråler, så du trygt kan bevæge dig udendørs i de skønne sommermåneder. Der er produkter til enhver - ansigtssolcreme, læbepomade, sololie og kropssolcreme. Der er både SPF 15 og SPF 30. Så ligemeget, om du er ude efter en lavere beskyttende faktor til den milde sol, eller en højere faktor til solbadning i sommer-månederne, så finder du et produkt der passer til dig. Hos Piz Buin finder du også både lækre sololier og fugtgivende cremer!

Gå på udgik på Matas.dk eller i vores lokale butikker og se vores udvalg af de fantastiske solprodukter. Du finder helt sikker noget der passer til dig!

Cimmie D.
Materialist og Matas LIVE Ekspert
"Jeg har altid være en beauty-pige med stor interesse for makeup, men jeg har med tiden også fundet ud af, at den perfekte makeup, starter med en god hudplejerutine, så huden får den næring den har brug for. Makeup er for mig, dér hvor jeg kan være kreativ og hvor kun fantasien sætter grænser."
Cimmie er 23 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 4 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...