• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Janni K.

Matas LIVE Ekspert
Janni K.

Ekspertise: Helse

Matas Helsinge

Om Janni K.

Janni har været hos Matas i 17 år og arbejder til dagligt som butikschef i Matas i Helsinge. De sidste par år har Janni gået meget op i sport og sundhed, og valgte derfor at tage en uddannelse som kostvejleder med speciale i vægttab. Derudover har Janni også en uddannelse i løb, og fungerer som løbetræner i en løbeklub, hvor hun elsker at hjælpe folk til at opnå deres mål. Ved siden af hendes rolle som butikschef har Janni også en hjemmepraksis som kostvejleder. Her har hun klienter, som kommer i et otte ugers forløb, hvor hun guider og hjælper dem til at opnå et vægttab. Det er derfor Jannis helt store passion at rådgive folk i helse og kost, og hun sætter en ære i altid at være opdateret på nyeste trends og produkter.

”I min optik kommer skønhed indefra. Motion, sund kost og gode vitaminer har altid været roden til min energi og overskud i hverdagen. Hvis min krop ikke holder sig i gang eller modtager de vigtige vitaminer og mineraler, så føler jeg heller ikke at min hud har en sund og smuk udstråling”.

Matas LIVE med Janni

Den gode hudpleje til efteråret

Matas LIVE

Den gode hudpleje til efteråret

Af Matas

Winter is coming! I takt med sæsonerne skifter gør hudens behov også. Det koldere vejr og den lavere luftfugtighed virker særligt udtørrende på huden, og kan give anledning til dehydrering, hudirritation og endda en hud der "drysser". I dag giver vores ekspert Janni dig de bedste tips til, hvordan du allerede i efteråret kan sætte ind for at undgå problematisk vinterhud.

Læs Mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs Mere

Jannis Favoritter​​​​​​​

(26)
Clarins Extra-Firming Day Cream SPF15 50 ml
Medlemspris 479,96
Ikke medlem 639,95
Optjen 48 point