• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 270 butikker
  • Byt frem til 28/2-2022
  • Mere end 1000 brands
Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Den gode hudpleje til efteråret

Winter is coming! I takt med sæsonerne skifter gør hudens behov også. Det koldere vejr og den lavere luftfugtighed virker særligt udtørrende på huden, og kan give anledning til dehydrering, hudirritation og endda en hud der "drysser". I dag giver vores ekspert Janni dig de bedste tips til, hvordan du allerede i efteråret kan sætte ind for at undgå problematisk vinterhud.

Vi sendte LIVE torsdag d. 01/10

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Vi sendte LIVE torsdag d. 1/10 - men du kan altid se videoen her:

KUN på Matas.dk: Ole Henriksen går LIVE Ole Henriksen gæster Matas LIVE til et eksklusivt interview, hvor du kan stille ham spørgsmål undervejs! Tirsdag d. 07.07 kl. 09.30
Styrk din hud til efteråret og undgå problemer til vinter I dag giver vores ekspert Janni dig de bedste tips til, hvordan du allerede i efteråret kan sætte ind for at undgå problematisk vinterhud. Torsdag d. 01.10 kl. 20.00

Se med torsdag d. 01/10 kl. 20:00
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Skift dine lette "sommercremer" ud med fugtbomber

Efteråret er kommet for døren og det betyder masser af hygge, dejligt efterårstøj og ikke mindst en ny hudplejerutine. Efteråret byder ofte på et dejligt solrigt vejr med lune grader, men efterhånden som vi nærmer os vinteren, så falder temperaturen og vinden tager til. Dette udtørrer huden gevaldigt, og det er derfor vigtigt, at du skifter dine lette ”sommercremer” ud med noget mere fugtgivende, der egner sig til det hårdere og koldere vejr.


I dagens Matas LIVE guider hudplejeekspert Janni sammen med kemiingeniøren Cecilia til, hvordan du bedst muligt plejer huden i efteråret, så du undgår en problematisk og tør hud til vinter.

Budgetvenlig rens og creme

En effektiv renserutine af ansigt morgen og aften er vigtigt for at sikre, at huden er ren og klar til at modtage fugt. Hvis huden ikke er ren, så kan alt andet være ligegyldigt!


En fantastisk rensemælk, der endda også er budgetvenlig, er Rensemælk til Tør Hud Uden Parfume. Rensen er en skånsom og cremet mælk, der indeholder allantoin, der beroliger og giver fugt. Derudover indeholder den også glycerin, der fugter og modvirker udtørring, mens antioxidativ E-vitamin hjælper til at beskyttes hudens naturlige barriere.


Et produkt der går godt hånd-i-hånd med rensemælken er Ekstra Plejende Dagcreme til Tør Hud Uden Parfume. Cremen har en fed konsistens, som beskytter huden mod vind og vejr. Dagcremen indeholder allantoin, der giver huden fugt og virker beroligende. Antioxidativ E-vitamin hjælper til at beskytte hudens naturlige barriere. Glycerin modvirker udtørring og giver huden fugt.

Olie for ekstra fugt

Når vejret virkelig tager til og temperaturen falder til minusgrader, så kan det være en god ide at supplere ens creme med en ansigtsolie. Her drypper du blot et par dråber i din almindelige nat- og dagcreme.  


Denne olie behøver ikke at være vanvittig dyr, og Face Oil fra Plaisir er en god mulighed. Ansigtsolien egner sig til alle hudtyper og indeholder bl.a. macadamia-olie og squalane fra oliven, der sikrer en rig og plejende fugt til huden. Desuden indeholder den jojobaolie, der effektivt reducerer rynker og øger hudens elasticitet.

(69)
Plaisir Face Oil 30 ml
119,95
Førpris 134,95
Du optjener 12 point

En terapeutisk fugt-oplevelse

En anden fantastisk creme, der egner sig til sæsonskifte, er Glow Rich Moisturising Cream. Dette er en rig ansigtscreme med citrus celler, der booster hudens fugtniveau og hjælper med at genoprette den naturlige udstråling, smidighed, blødhed og behag i huden.


Cremen har en dejlig fløjlsblød konsistens, og den sikrer at huden er gennemfugtet i op til 24 timer! Den har en fantastisk duft af citrus, der gør selve oplevelsen af at smøre cremen på, til terapeutisk.

De fire fantastiske kapsler

Et vigtigt step for at undgå en tør og problematisk hud til vinter er at bruge et serum. Elizabeth Arden har lanceret en masse smukke og effektive serums i kapsel-form, der alle bidrager til forskellige behov.


Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum indeholder en avanceret kombination af retinol, der mindsker synlige linjer og rynker og ceramider, der booster hudens fugtniveau og reparerer hudbarrieren.


Ceramide Capsules Vitamin C er en kombination af C-vitamin og ceramider, der effektivt bekæmper frie radikaler og samtidig virker lysnende på huden.


Ceramide Capsules Hyaluronic Acid er et serum der består af hyaluronsyre og ceramider. Tilsammen styrker de huden og genskaber hudens elasticitet. Serummet har desuden egenskaben Double-Lock Hydration, hvor hyaluronsyre trækker fugt ind, mens ceramider låser fugten inde, så huden er hydreret i længere tid. Advanced


Ceramide Capsules er ét af Elizabeth Ardens originaler. Den kliniske og dermatologisk testede formel styrker hudens reparationsmekanisme, forbedrer fugtniveauet på hudoverfladen og mindsker fine linjer og rynker.

Serums

Hvis et serum i kapselform ikke lige er noget for dig, så findes de også i mange andre varianter!


Double Serum fra Clarins er et 2-i-1 serum med dobbelt anti-age effekt til alle hudtyper og alle aldre. Serummet genopbygger, fugter, ilter, nærer og beskytter huden og efterlader den strålende, ensartet, fast og blød.


Ultimune Power Infusing Concentrate er den ultimative fugtgivende løsning. Hemmeligheden bag en fugtet og smuk hud findes i hudens immunforsvar. Er hudens immunforsvar svagt, vil huden være svækket og ude af stand til at beskytte sig selv mod hudproblemer og for tidlig ældning. Dette banebrydende serum hjælper huden til at opnå sit bedste potentiale, og den sikrer at fugtet huden hele dagen.


Essential Anti-Oxidant Serum med Chia frø er et ansigtsserum der er udviklet til alle hudtyper. Den har en frisk og let konsistens, som smelter ind i huden og efterlader den med en behagelig finish blot efter få sekunder. Den indeholder chia-frø som giver varig antioxidantbeskyttelse til at bevare hudens ungdommelighed.

(130)
Clarins Double Serum All skin, 50 ml
819,95
Du optjener 82 point

3 Mega Wonders

Det er ikke til at tage fejl af – når det kommer til fugt så er Ole Henriksen mesteren! 3 Mega Wonders er et komplent anti-age hudpleje sæt, der er beriget med C-Vitamin, PHA, AHA og antioxidanter, som rettet mod bekæmpelse af rynker og fine linjer i huden.


Sætte indeholder en eksfolierende skintonic, et serum og en ansigtscreme, der alle effektivt bidrager til at fugte huden godt og udjævne hudtonen, samtidig med, at den bidrager med masser af glød!     

(22)
Ole Henriksen 3 Mega Wonders
764,95
Du optjener 77 point

Look 1: Birgitte Bardot

Den franske skuespillerinde Birgitte Bardot var kendt for sit ikoniske mørke look. Her er mat hud essentielt, men det skal ikke være for tung en ansigtsmakeup. Man kommer langt med blot en let solkysset kulør. Til gengæld skal der være fuld fokus og knald på øjnene. Definér globelinjen og tegn en blød eyeliner rundt om hele øjet. Sørg for en god mængde mascara, så du får voluminøse vipper. Læberne skal holdes i en neutral farve såsom nude eller ferskenfarvet.

Look 2: No makeup-makeup

Et no makeup-makeup look ses også tit blandt Parisiske kvinder. Her skal de naturlige, smukke træk i ansigtet fremhæves. Påfør en farvet dagcreme, da det giver let farve til huden. Brug kun pudder i T-zonen og dup blotting papers på huden i løbet af dagen for at fjerne fedtet i huden. Tæm brynene med en god browgel. Den kan evt. indeholde en smule farve, og ellers kan den være helt transparent. Definér dit ansigt med contour og highlighter og tilføj en smule mascara, hvis dine vipper er lyse. Slut af med en lip balm med plumping effekt. TIP: Ønsker du en smule mere farve til ansigtet, kan du med fordel have røde læber. Den røde farve går rigtig godt med en neutral ansigtsmakeup.

No makeup-makeup look

(265)
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Black
139,95
Du optjener 14 point
(8)
Sisley BLUR Expert
639,95
Du optjener 64 point
(6)
Clarins Pore Perfecting Perfect Skin Kit
349,95
Du optjener 35 point
Sisley Tinted Moisturizer SPF15 2 Medium
759,95
Du optjener 76 point
Sisley Le Phyto Rouge 42 Rouge Rio
379,95
Du optjener 38 point

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Opgrader din makeup til sommeren

Matas LIVE

Opgrader din makeup til sommeren

Af Matas

Temperaturerne stiger, og med sæsonernes skiften kommer lysten til at forny sit look snigende. I dag viser Maria, hvordan hun nemt og hurtigt opgraderer sin makeup til sommeren - og hun giver dig en masse teknikker, til at opnå et friskt og lækkert look.

Læs mere
Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Matas LIVE

Vi guider til selvbruner: Alt du skal vide

Af Matas

Slut med striber, ujævn påføring og mærkelig lugt. Se med, når materialisten Janni guider dig igennem selvbruner-junglen. Janni deler alle sine bedste tips til at få et smukt og naturligt resultat, og svarer selvfølgelig på spørgsmål undervejs.

Læs mere