• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Randi K.

Matas LIVE Ekspert
Randi K.

Ekspertise: Helse

Matas Nørreport

Om Randi K.

Randi har næsten 20 års erfaring inden for skønhedsbranchen, og har en uddannelse som helserådgiver. Randi har altid levet et liv, hvor hun har lyttet til sin krop og dens behov. Dette har gjort, at hun har udviklet lidt af et nørdet gen, når det kommer til urter, kosttilskud og velvære. Yoga, meditation og mindfulness er blevet en naturlig del af Randis hverdag, og hun sætter en ære i altid at være opdateret på nyeste yogatrends og kosttilskud. Til hverdag arbejder Randi som butikschef, og hun elsker at guide folk til, hvilke helsevarer netop de har brug for.

”Sundhed bidrager til både min fysiske og psykiske velvære. Jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag uden dette. Når det er sagt, så er jeg livsnyder til fingerspidserne og jeg elsker god chokolade, vin og mad. Jeg prioriterer at få det bedste ud af dagligdagen og nyder hvert et øjeblik af det”.

Matas LIVE med Randi

Efterårsferie: Gør-det-selv-skønhed

Matas LIVE

Efterårsferie: Gør-det-selv-skønhed

Af Matas

Efterårsferien står for døren, og med corona hængende over os, bliver der nok ikke meget rejseaktivitet i år. Det skal dog ikke betyde, at vi ikke kan hygge os hjemme! I dag guider vi til "gør-det-selv"-skønhed, der udgør det for de perfekte aktiviteter til en hyggelig eftermiddag eller aften. Se med og lær at lave din egen læbepomade, bodyscrub eller skønne hjemmespa!

Læs Mere
Vores bedste tips til en god nattesøvn

Matas LIVE

Vores bedste tips til en god nattesøvn

Af Matas

En god nattesøvn danner basis for rigtig store dele af vores velvære, energiniveau og livskvalitet. Alligevel nedprioriterer rigtig mange søvnen eller desværre har problemer med at sove. Se med, når Randi deler sine råd til en bedre nattesøvn.

Læs Mere

Randis Favoritter​​​​​​​

(10)
A Pure Mind Gua Sha Rosa Kvarts
249,95
Optjen 25 point