• Afsendelse 1-2 hverdage
 • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
 • Byt i 260 butikker
 • 30 dages fuld returret
 • Mere end 1000 brands
Menu

REN Clean Skincare

Ægte hudresultater er ikke defineret af alder, køn, hudtype eller hudtone. Produkter bør fungere for alle - også for vores planet.

Igennem 20 år har vi udvalgt at benytte os af kun naturlig udvundet ingredienser der arbejder med din hud.
Vi giver øjeblikkelige og langvarige, bevist resultater for selv den mest sensitive hud. Uden at gå på kompromis er vores produkter altid cruelty free, bæredygtigt fremskaffet og i emballager, der er designet til at stemme overens med vores Zero Waste ambition fra 2021*.
Vi har defineret Ren hudpleje - og det er for alle.

Det er vores, Clean to Skin. Clean to Planet. Promise.

Ægte hudresultater er ikke defineret af alder, køn, hudtype eller hudtone. Produkter bør fungere for alle - også for vores planet.
Igennem 20 år har vi udvalgt at benytte os af kun naturlig udvundet ingredienser der arbejder med din hud.

BESTSELLERS

RENS

SERUM

DAGCREMER

KROPSPLEJE

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

52 produkter
52 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

REN Skincares værdier

REN Skincare så dagens lys tilbage i 2000, da Antony Buck og Robert Calcraft grundlagde hudplejefirmaet. Deres mission var at lave allergivenlige produkter med essentielle ingredienser, der skulle give en ren og smuk hud – uden skadelige kemikalier. Navnet blev REN Clean Skincare. Produkternes emballage er lavet af 100% genbrugsplast, og brandet deltager aktivt i oprydningen og rensningen af verdenshavene og naturen. REN Skincare mener det, når de siger, at de vil være et rent skincare-brand.

Hvad består REN Skincare af?

REN Skincares produkter er behagelige at bruge, sælges til attraktive priser og er miljøvenlige. RENs produkter er naturlig, højteknologisk og bioaktiv hudpleje, som er blevet til gennem forskning, nytænkning og gennemtestede bioaktiver. Alle RENs produkter er fri for uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer.

RENs vision bygger på tre P'er:


Performance, som i al enkelhed går ud på at producere hudpleje uden tilsætningsstoffer og syntetisk parfume. REN Clean Skincare arbejder desuden altid med de nyeste metoder inden for bioaktiv teknologi.

Purity handler om at bidrage til en bedre verden. Dette gør REN Skincare bl.a. ved at minimere brugen af ressourcer. Deres fokus på genbrugsmaterialer til emballage er et eksempel på dette.

Pleasure handler om at forbedre produktoplevelsen generelt. Når du har prøvet et produkt fra REN Skincare, er det meningen, at det skal være en god oplevelse, der giver dig lyst til at købe samme produkt igen, når emballagen er tom.

Forskellige serier til forskellige hudtyper

Evercalm™ er en hudplejeserie, der er særligt god til dig med sart og sensitiv hud, men den kan absolut også bruges af dig, der har en anden hudtype. Den virker lindrende og beroligende på huden, mens den samtidig opretholder fugtniveauet i huden.

Clearcalm 3 og Clarimatte™ er begge serier til dig, som har olieret hud med forstørrede porer og tendens til urenheder. Serien holder produktionen af talg nede, og så hjælper den med at forfiner hudoverfladen, så den fremstår klar og ren.

REN har selvfølgelig også hudplejeserier, som indeholder gode og naturlige anti-age-ingredienser. Her kan eksempelvis nævnes Keep Young and Beautiful™ og V-Cense™.


Et af REN Skincare bestseller-produkterne her på Matas.dk er:

 • Glycolactic Radiance Renewal Mask.
  Denne maske giver ikke bare fornyet glød, men er ligeledes det ultimative anti-age produkt. Den bioaktive peelingmaske forbedrer fastheden, mindsker linjer og rynker, opfrisker, mindsker ar fra akne og hudorme, og så booster den hudens naturlige teint. Det er en maske, som fungerer til alle hudtyper, men hvis du har sensitiv hud, bør du lade den sidde lidt kortere tid.


Her er et udvalg af vores favoritter blandt REN Skincares masker og cremer.

 • Clarimatte™ Invisble Pores Detox Mask
  Dette en afgiftende lermaske, som er udviklet til at reducere porer, fjerne hudorme og mattere. Den kan med fordel bruges, før du lægger makeup.  

 • Daily Supplement Moisturising CremeAnsigtscremen til alle hudtyper. Det er en creme, som kan bruges både af ham og hende, og som gør ansigtsplejen nemmere, men stadig effektiv. Cremen tilfører en masse fugt, men også vigtige næringsstoffer, som styrker og beskytter huden mod udefrakommende påvirkninger.

 • EVERCALM™ Anti-Redness SerumHer har vi fat i en yderst effektiv serum mod rødme og irritation i huden. Den hjælper din hud af med med toksiner, og så bekæmper den effekten af forurening.


Du finder et stort udvalg af REN Clean Skincares produkter her på Matas.dk. Gå op opdagelse i deres skønne univers og find de produkter, som passer til netop dig. God jagt!

Malene P.
Malene P.
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...