• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

REN Clean Skincare

Navnet siger det hele; REN Skincare er til dig, der ønsker at forkæle din hud med ren hudpleje fri for unødig kemi. Det er mild og effektiv hudpleje med simple ingredienser, som passer på din hud i stedet for at forstyrre den med ingredienser, du ikke kan udtale.

REN bidrager til en ren planet. Bæredygtighed er en af deres højeste prioriteter, og det er et brand, som bruger ressourcer med omtanke. Få den rene følelse med REN Skincare.

- BESTSELLERS -

- SE HELE KOLLEKTIONEN -

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

46 produkter
46 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

REN Skincares værdier

REN Skincare så dagens lys tilbage i 2000, da Antony Buck og Robert Calcraft grundlagde hudplejefirmaet. Deres mission var at lave allergivenlige produkter med essentielle ingredienser, der skulle give en ren og smuk hud – uden skadelige kemikalier. Navnet blev REN Clean Skincare. Produkternes emballage er lavet af 100% genbrugsplast, og brandet deltager aktivt i oprydningen og rensningen af verdenshavene og naturen. REN Skincare mener det, når de siger, at de vil være et rent skincare-brand.

Hvad består REN Skincare af?

REN Skincares produkter er behagelige at bruge, sælges til attraktive priser og er miljøvenlige. RENs produkter er naturlig, højteknologisk og bioaktiv hudpleje, som er blevet til gennem forskning, nytænkning og gennemtestede bioaktiver. Alle RENs produkter er fri for uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer.

RENs vision bygger på tre P'er

  • Performance, som i al enkelhed går ud på at producere hudpleje uden tilsætningsstoffer og syntetisk parfume. REN Clean Skincare arbejder desuden altid med de nyeste metoder inden for bioaktiv teknologi.
  • Purity handler om at bidrage til en bedre verden. Dette gør REN Skincare bl.a. ved at minimere brugen af ressourcer. Deres fokus på genbrugsmaterialer til emballage er et eksempel på dette.
  • Pleasure handler om at forbedre produktoplevelsen generelt. Når du har prøvet et produkt fra REN Skincare, er det meningen, at det skal være en god oplevelse, der giver dig lyst til at købe samme produkt igen, når emballagen er tom.

Forskellige serier til forskellige hudtyper

Evercalm er en hudplejeserie, der er særligt god til dig med sart og sensitiv hud, men den kan absolut også bruges af dig, der har en anden hudtype. Den virker lindrende og beroligende på huden, mens den samtidig opretholder fugtniveauet i huden.

Clearcalm 3 og Clarimatte er begge serier til dig, som har olieret hud med forstørrede porer og tendens til urenheder. Serien holder produktionen af talg nede, og så hjælper den med at forfiner hudoverfladen, så den fremstår klar og ren.

REN har selvfølgelig også hudplejeserier, som indeholder gode og naturlige anti-age-ingredienser. Her kan eksempelvis nævnes Bio Retinoid, Keep Young and Beautiful og V-Sence.

Bestsellers og favoritter

Et af REN Skincare bestseller-produkter her på Matas.dk er Glycolactic Radiance Renewal Mask. Denne maske giver ikke bare fornyet glød, men er ligeledes det ultimative anti-age produkt. Den bioaktive peelingmaske forbedrer fastheden, mindsker linjer og rynker, opfrisker, mindsker ar fra akne og hudorme, og så booster den hudens naturlige teint. Det er en maske, som fungerer til alle hudtyper, men hvis du har sensitiv hud, bør du lade den sidde lidt kortere tid.

Her er et udvalg af vores favoritter blandt REN Skincares masker og cremer:

Clarimatte Invisble Pores Detox Mask - Dette en afgiftende lermaske, som er udviklet til at reducere porer, fjerne hudorme og mattere. Den kan med fordel bruges, før du lægger makeup.  

Daily Supplement Moisturising Creme - Ansigtscremen til alle hudtyper. Det er en creme, som kan bruges både af ham og hende, og som gør ansigtsplejen nemmere, men stadig effektiv. Cremen tilfører en masse fugt, men også vigtige næringsstoffer, som styrker og beskytter huden mod udefrakommende påvirkninger.

EVERCALM Anti-Redness Serum - Her har vi fat i en yderst effektiv serum mod rødme og irritation i huden. Den hjælper din hud af med med toksiner, og så bekæmper den effekten af forurening.

Du finder et stort udvalg af REN Clean Skincares produkter her på Matas.dk. Gå op opdagelse i deres skønne univers og find de produkter, som passer til netop dig. God jagt!