REN Clean Skincare
​​​​​​​Produkter bør fungere for alle – også for vores planet. Igennem 20 år har vi udvalgt at benytte os af kun naturlig udvundet ingredienser der arbejder med din hud. Vi giver øjeblikkelige og langvarige, bevist resultater for selv den mest sensitive hud.

REN Clean Skincare

Produkter bør fungere for alle – også for vores planet. Igennem 20 år har vi udvalgt at benytte os af kun naturlig udvundet ingredienser der arbejder med din hud. Vi giver øjeblikkelige og langvarige, bevist resultater for selv den mest sensitive hud.

BESTSELLERS

RENS

ANSIGTSPLEJE

KROPSPLEJE

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

50 produkter
50 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 89,-
REN Clean Skincare Perfect Canvas Essence 100 ml
355,95 kr.444,95 kr.Spar 89,-
SPAR 124,-
REN Clean Skincare Bio Retinoid Youth Serum 30 ml
495,95 kr.619,95 kr.Spar 124,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up

REN Skincares værdier

REN Clean Skincare blev etableret i 2000 af det engelske makkerpar Antony Buck og Robert Calcraft. Deres mission var at lave allergivenlige produkter med essentielle ingredienser, der skulle give en ren og smuk hud – uden skadelige kemikalier. Navnet blev REN Clean Skincare. Produkternes emballage er lavet af 100% genbrugsplast, og brandet deltager aktivt i oprydningen og rensningen af verdenshavene og naturen. Clean to Skin – Clean to Planet.

Hvad består REN Skincare af?

REN Clean Skincares produkter er behagelige at bruge, sælges til attraktive priser og er miljøvenlige. Produkterne er naturlig, højteknologisk og bioaktiv hudpleje, som er blevet til gennem forskning, nytænkning og gennemtestede bioaktiver. Alle REN Clean Skincares produkter er fri for uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer.

RENs vision bygger på tre P'er:​​​​​​​

Performance,som i al enkelhed går ud på at producere hudpleje uden tilsætningsstoffer og syntetisk parfume. REN Clean Skincare arbejder desuden altid med de nyeste metoder inden for bioaktiv teknologi.

Purity handler om at bidrage til en bedre verden. Dette gør REN Clean Skincare bl.a. ved at minimere brugen af ressourcer som eksempel ved brug af genbrugsmateriale til emballagefremstilling. 

Pleasure handler om at forbedre produktoplevelsen. Når du har prøvet et produkt fra REN Clean Skincare, er det meningen, at det skal være en god oplevelse, der giver dig lyst til at købe samme produkt igen, når emballagen er tom.

Forskellige serier til forskellige hudtyper

Evercalm™ er en hudplejeserie, der er særligt god til dig med sart og sensitiv hud, men den kan absolut også bruges af dig, der har en anden hudtype. Serien virker lindrende og beroligende på huden, mens den samtidig opretholder fugtniveauet i huden.

Radience er en hudplejeserie med fokus på at afhjælpe pigmentering og udjævne hudens teint og tekstur, mens den tilsætter ekstra glød til hudens udstråling. Velegnet til flere hudtyper.

Clearcalm er serien til dig, som har olieret hud med forstørrede porer og tendens til urenheder. Serien holder produktionen af talg nede, og så hjælper den med at forfine hudoverfladen, så den fremstår klar og ren.

REN Clean Skincare har selvfølgelig også hudplejeserier, som indeholder gode og naturlige anti-age-ingredienser som Bio Retinoid-serien.

Et af REN Skincare bestseller-produkterne her på Matas.dk er:

  • Radience Ready Steady Glow Daily Aha TonicReady Steady Glow Daily Aha Tonic er en tonic formuleret med fokus på hudens sundhed. Denne milde daglige tonic hjælper hudens naturlige eksfolieringsproces og booster udstrålingen og udjævner hudens tekstur øjeblikkeligt. Kan bruges daglig på renset hud.


Her er et udvalg af vores favoritter blandt REN Skincares masker og cremer.

  • Radiance Overnight Dark Spot Sleeping Cream er en rig fugtgivende natcreme målrettet bekæmpelse af mørke pletter og specielt udviklet til at arbejde, mens du sover. Formlen arbejder uden brug af potentielt irriterende syrer, og den kan derfor bruges med enhver anden hudplejerutine eller alene. Efterlad de mørke pletter i mørket og vågn op til en hud med ny energi og en sund glød. Indeholder ingen animalske ingredienser. Vegansk, glutenfri og silikonefri.
  • Perfect Canvas Clean Jelly Oil Cleanser er en rig, unik trefaseformel, der omdannes fra gel til olie til mælk for at opløse makeup, forurening og endda SPF og arbejder på at genopfylde og gendanne huden for at skabe et ”perfekt lærred”. Effektiv, men alligevel blid, for en hud, der ser sundere ud. Velegnet til alle hudtyper.
  • Evercalm™ Redness Relief Serum er en let og beroligende serum, der er specialudviklet til at genopbygge og beskytte over-sensitiv og reaktiv hud. Et eksklusivt aktivt kompleks mindsker rødme, irritation og ubehag samt balancerer og genopbygger huden. Huden vil føles forseglet og beroliget samtidig med, at fugtniveauet og hudbarrieren styrkes og giver huden en sund udstråling. Beskytter, gendanner og forbedrer synligt hudens teint.

Du finder et stort udvalg af REN Clean Skincares produkter her på Matas.dk. Gå op opdagelse i deres skønne univers og find de produkter, som passer til netop dig. God jagt!

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.