• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret

REN Clean Skincare

REN Clean Skincarehar fra starten udfordret hvad der betegnes som almindelig hudpleje.

Siden mærkets begyndelse, i Østlondon i 2000, har REN Clean Skincare pioneret inden for ren hudpleje: smartere hudpleje, der leverer høj ydeevne, synlige resultater og altid været på hudens side. Dette betyder, at udvikle produkter der indeholder den rigtige mængde af naturligt afledte og højteknologiske bioaktiver, der hjælper huden med at hjælpe sig selv.

- BESTSELLERS -

- SE HELE KOLLEKTIONEN -

Mærker
6 produkter
Mest populære

Kategorier

Pris

194 kr.
410 kr.

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier (1)

Evercalm

Pris

Indhold

Bedømmelser

6 produkter
Sortér efter: Mest populære

REN Clean Skincare Leverer produkter, der er lækre og behagelige at bruge til attraktive priser og som er genbrugsvenlige, da REN er oprigtigt forpligtet til, at finde nye måder, hvorpå mærket konstant kan forbedre dens indvirkning på den verden, vi alle lever i. REN Clean Skincare er et innovativt og bioaktivt hudplejeprodukt, som er fremstillet på naturlige råvarer og uden tilsætningsstoffer.

REN Clean Skincare arbejder ud fra de tre P'er: Performance, Purity og Pleasure. Princippet "Performance" går i sin enkelthed ud på at producere hudpleje uden tilsætningsstoffer, herunder syntetisk parfume. REN Clean Skincare arbejder desuden ud fra nye metoder indenfor bioaktiv teknologi, som sikrer udnyttelsen af bioaktive stoffer. Bioaktive stoffer er næringsstoffer, der kan siges at have en sundhedsfremmende virkning på mennesker, f.eks. vitaminer og mineraler. REN Clean Skincare benytter biovidenskab, som bidrager til hudens naturlige processer. Princippet "Purity", handler om at bidrage til en bedre verden. Dette gøre de bl.a. ved at minimere deres brug af jordens begrænsede ressourcer. For at imødekomme dette benytter REN Clean Skincare kun aktivstoffer, som er 100% afledt af planter og mineraler. Princippet "Pleasure," handler om bedre produktoplevelse. Når du har prøvet et hudprodukt fra REN Clean Skincare, skal verden gerne være en smule bedre og du skal føle dig bedre tilpas - det er i hvert fald den følelse, som REN Clean Skincaregerne vil efterlade dig med. Siden REN Clean Skincares lancering i 2000 har mærket fået kultstatus blandt skønhedsbloggere og forbrugere, og findes i forretninger, apoteker og spa'er i over 50 lande.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret