Vi tager udgangspunkt i alles frihed til at være den man vil, at vælge at leve som man vil og at nyde det som man vil. Vi er overbeviste om, at sex og samliv er vigtigt, både for det enkelte menneske og samfundet. Sikker prævention er vejen frem.

RFSU

Vi tager udgangspunkt i alles frihed til at være den man vil, at vælge at leve som man vil og at nyde det som man vil. Vi er overbeviste om, at sex og samliv er vigtigt, både for det enkelte menneske og samfundet. Sikker prævention er vejen frem.

Bestsellers

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

38 produkter
38 produkter
Sorter efter: Mest populære
RFSU Thin kondomer 30 stk
164,95 kr.
RFSU Sense Me Aqua Glide 100 ml
74,95 kr.
RFSU Klick Natural Glide 100 ml
74,95 kr.
RFSU Sense me Massage Glide 150 ml
104,95 kr.
3 FOR 2
RFSU UrinCUR 15 tabl
163,95 kr.
RFSU Sense me Magic Glide 75 ml
80,95 kr.
RFSU Kondom Mix 30 stk
164,95 kr.
RFSU Profil kondomer 10 stk
70,95 kr.
RFSU Thin kondomer 10 stk
70,95 kr.
RFSU Klick Supreme Glide 40 ml
103,95 kr.
RFSU Pleasure Rings
79,95 kr.+ evt. fragt
RFSU Excite Me Classic Dildo
249,95 kr.
RFSU Sweet Vibes
199,95 kr.
RFSU On Spot Stimulator
349,95 kr.
RFSU Ecological ToyCleaner 100 ml
89,95 kr.+ evt. fragt
RFSU More Pleasure
399,95 kr.
RFSU Thrilling Vibes
399,95 kr.
RFSU Oh La La! Vibrator
449,95 kr.
RFSU Keep Me Close
349,95 kr.
RFSU Natural Feel Vibrator
899,95 kr.
RFSU Profil kondomer 30 stk
164,95 kr.
RFSU Intim Cream 40 ml
65,95 kr.+ evt. fragt
RFSU Cleanse Oil 100 ml
76,95 kr.+ evt. fragt
RFSU Beyond Thin kondomer 8 stk
101,95 kr.
RFSU Ægløsningstest strips 14 stk
172,95 kr.
RFSU Sense me Oh Yes! 40 ml
104,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad står RFSU for?

RFSU står får Riksforbundet For Seksuel Upplysning og er et helt unikt koncept, der blev stiftet i 1933 af norske Elise Jensen.  

RFSU er en partipolitisk fagforeningsmæssigt og religiøst uafhængig organisation som arbejder med et åbent og positivt syn på sex- og samlivsspørgsmål. De tager udgangspunkt i alles frihed til at være den man vil, at vælge at leve som man vil og nyde det som man vil.

RFSU er overbeviste om, at sex og samliv er vigtigt, både for det enkelte menneske og samfundet.

Hvem er RFSU?

RFSU er både en partipolitisk og religiøst uafhængig non-profit organisation der arbejder for at sprede et fordomsfrit, tolerant og åben syn på sex og samlivsspørgsmålet. De tager nemlig udgangspunkt i ALLES frihed til at være den man ønsker, at vælge at leve, som man vil og nyde det, som man vil. RFSU er overbeviste om, at sex og samliv nemlig er vigtigt for både enkeltpersoner men også for samfundet.

Det RFSU gør for at finansiere deres oplysningsarbejde er, at sælge og markedsfører RFSU kondomer, glidecreme, intimpleje, sexlegetøj og de kendte Carmex læbepomader.

RFSU historie

RFSU har en helt særlig 80-årig lang historie bag sig. Virksomheden RFSU blev nemlig etableret af den norske præstedatter Elise Ottesen Jensen i 1993. Elise var én ud af 17 søskende, som altså oplevede konsekvenserne af at leve i en tid uden brugen af prævention. Hun havde blandt andet en søster der blev gravid som 16 årig, som tragisk blev tvunget til at bortadoptere hendes barn. Derefter drog Elise tidligt til Sverige for at påbegynde hendes oplysningsarbejde.

Elise havde en klar vision "Jeg drømmer om den dag, at alle børn der sættes i verden, er ønskede, at alle mænd og kvinder er lige, og at seksualitet er et udtryk for kærlighed og nydelse." Men for at imødekomme denne seksualoplysning, havde hun imidlertid brug for at indkomstgrundlag, og hvad var egentlig mere naturligt end at sælge kondomer? Heraf blev RFSU etableret.

Sikkerhed frem for alt

RFSU tilbyder udelukkende produkter af den aller højeste kvalitet for at give mænd og kvinder et mere lystpræget og sikkert sexliv og deraf en bedre livskvalitet. Hele RFSU's overskudet går det til deres non-profit organisation samt til information og oplysning om sex og samliv, dernæst også til rådgivning og forskning.

Før RFSU lancerer et nyt produkt, skal der altid gennemføres en masse omfattende dermatologiske, kliniske, stabilitets- og allergitest på materialet og alle ingredienserne på produktet. Alle produkter bliver derfor kvalitetskontrolleret i forhold til et analysecertifikat, så RFSU kan sørge for, at produktet opfylder alle krav.

Efter dette er gennemtestet får en række testpersoner lov til at afprøve produkternes kvalitet og egenskaber. Testpersonerne får udleveret produktet sammen med et spørgeskema, som skal besvares, efter at de har testet produkterne. Her er testpersonerne altså med til at bestemme om produkterne lever op til kravene for f.eks. en god glidecreme. Hvis den ikke opfylder kravene hos testpersonen, så tager RFSU ikke produktet i deres varesortiment.

Find det rigtige type kondom

Her på Matas.dk har vi en lang række forskellige kondomer fra RFSU, så du har altså rig mulighed for at finde de rigtige til dig og din partner - og der er rig mulighed for at  eksperimentere lidt med, hvad i er til i soveværelset.

  • So Sensitive - Latexfri kondomer
  • Thin - Tynde kondomer
  • Profil - ”Det almindelige kondom”
  • True Feeling - Tynde kondomer
  • Power - Potenskondomer
  • Nøkken - Dem med dupper
  • RFSU Grande - Til de veludrustede
  • Stimulate - det stimulerende kondom

Det er selvfølgelig også vigtigt at nævne, at kondomerne glider lettere, ved brug af RFSU glidecreme.

HUSK, kondomer er kun 97% sikre imod en eventuelt graviditet, så hvis heldet eller uheldet er ude. Så sælger RFSU også tidlige graviditetstests.

Find vores udvalg af RFSU produkter på Matas.dk og i vores butikker.

Rikke
Farmakonom
Rikke er uddannet som farmakonom i 2017 i Århus, men har arbejdet med meget andet end apoteksalg. Rikkes store interesse og passion er at være med til at fremme folkesundheden og give forståelig rådgivning i blandt andet kosttilskud og hudpleje.