Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

212 produkter
212 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Om Rimmel

Eugéne Rimmel var den første til at udvikle en ikke-giftig mascara. Da Eugéne og hans far opbyggede "House of Rimmel" i 1834 var skønhedsbranchen en helt anden end den er i dag. Parfume blev kaldt for eddike, mascara blev udviklet med kviksølv, og markedsføringen af produkterne foregik på en stand på en messe.

Lige siden begyndelsen har Rimmel London haft for øje at skubbe til grænserne, når det gælder makeup, samt at skabe nye redskaber til, at du kan skabe dit helt eget udtryk med deres produkter.

Produktlinje

Rimmel London har et bredt sortiment af mascara, pudder, foundation og eyeliner, så du kan vælge de produkter, der passer bedst til dig og dine behov.

Hos Rimmel London finder du blandt andet:

 • Rimmel Mascara Supercurler, den banebrydende mascara, som kan bukke vipperne op til 90 grader via den unikke formel. Du får med denne mascara en C-buet applikator, som giver dine vipper masser af fylde og det flotteste buk, som holder i op til 24 timer.

 • Rimmel Wow Wing Mascara, der øjeblikkeligt giver dig WOW-vipper! Mascaraen har en cremet formel, som gør, at du kan blive ved med at opbygge ekstrem volume, uden mascaraen klumper.

 • Rimmel Scandal Eyes Primer, en helt fantastisk primer, der forbedrer din mascaras effekt og er den perfekte base til din mascararutine. Den indeholder en helt unik formel af olier, der forstærker dine vipper og tilfører den ultimative længde og volume. Du påfører primeren på vipperne fra rod til spids og lader den tørre i 30 sekunder.

 • Rimmel London har også pudderen, Rimmel Stay Matte, som du sikkert kender. Denne klassiske pudder holder huden mat og fri for shine i op til 5 timer. Den har en let dækkeevne og findes i flere nuancer. Rimmel Stay Matte er den pudder, der stadig i dag bliver solgt allerflest af.

 • Rimmel Lasting Radiance Concealer er en let flydende concealer, som blender perfekt ind i huden og giver fuld dække. Den har en illuminerende effekt og mindsker synligheden af mørke områder, pigmentfejl og rødme. Denne concealer giver huden den smukkeste glød.

 • Rimmel Lasting Matte Concealer er den perfekte concealer til dig, som ønsker et mere mat look. Concealeren fugter huden hele dagen samtidig med, at den giver dig den ønskede naturlige, holdbare og matte finish.
 • Rimmel Lasting Finish 25H foundation er en fuldt dækkende foundation med et særligt comfort-serum, som tilfører din hud masser af fugt og giver en behagelig følelse. Produktet beskytter dig mod UV-stråler og forurening med SPF 20 og E-vitamin. Den er sved-, fugt-, og varmeafvisende, hvilket gør, at den holder din hud fejlfri hele dagen og natten med, hvis du skal en tur i byen.

 • Rimmel Lasting Matte Foundation giver dig en naturlig mat hud. Du kan opnå fuld dække med den ultralette konsistens, som holder din hud mat med sin olieabsorberende teknologi i op til 12 timer.

 • Rimmel Lasting Radiance Foundation er Rimmel Londons første anti-pollution foundation med Urban Shield Technology, som gør, at huden er mindre modtagelig over for forurening. Den er mediumdækkende og med SPF 25. Den giver øjeblikkelig fejlfri hud med lysreflekterende mikroperler, som giver ekstra glød. Den mindsker synlige mørke områder, pigmentfejl og rødme. Denne foundation er perfekt til dig med tør hud!

 • Rimmel Wonder Swipes Eyeliner
  Rimmel London har naturligvis også de smukkeste eyelinere i fire forskellige farver: sølv, guld, pink og grøn. Denne eyeliner har en høj koncentration af intense pigmenter, der giver den smukkeste dybe farve, og som holder i op til 10 timer.

Get the London look!

Så er du klar til at lege med farver og udtrykke dig gennem din makeup, skal du ikke være i tvivl om, at Rimmel London har lige præcis de produkter, du har brug for.

GET THE LONDON LOOK!

Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje