Rodalon

Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

5 produkter
5 produkter
Sorter efter: Mest populære
Rodalon Skimmel PLUS 750 ml
149,95 kr.
Rodalon Sportsvask 1 liter
67,95 kr.
Rodalon Spray 750 ml 750 ml
67,95 kr.
Emma
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Hudpleje

Fjern bakterier, dårlig lugt og rengør i dybden med produkter fra Rodalon

Er du på jagt efter produkter til en dybdegående rengøring, så er produkterne fra Rodalon lige det du står og mangler. Rodalon bruges til desinfektion, idet midlet effektivt bekæmper alle almindelige forekomster af bakterier og svampe. Den unikke sammensætning produkterne fra Rodalon har,  gør det også meget skånsomt over for de materialer som skal behandles.

Rodalon kan på mange måder sammenlignes med det gammelkendte produkt Klorin, som ikke bruges så meget længere da klorin både er blegende og skadeligt for miljøet, og derfor er Rodalon et langt bedre alternativ.

Fjern de mørkepletter fra barnevogne, klapvogne eller krybber med Rodalon

Har du opdaget mørke eller røde pletter i barnevognen, så er problemet desværre skimmelsvampe, som tit er til at finde i barnevogne, klapvogne, krybber eller madrasser. Skimmelsvampe er små svampe, der lever af fugtigt træ og tekstiler og som desværre stortrives i barnevogne, klapvogne, madrasser og trækrybber, som ikke luftes godt nok ud, og som ikke bliver gjort ordentligt rene.

Skimmelsvampe er farlige og kan forårsage skimmelallergi, som er en alvorlig sygdom, der oftest rammer småbørn, og som senere kan udvikle sig til astma. Det er især de helt små børn, der er modtagelige for skimmelallergi, idet deres immunforsvar endnu ikke er færdigudviklet. Så når du opdager de mørke eller rødepletter, så er det med at behandle det hurtigst muligt.

Sådan fjerner du skimmepsvamp

  1. Afvask det ramte område i Rodalonblanding i forholdet 1dl. Rodalon til 1lt. vand. Her er det vigtigt at bruge produktet Rodalon Indendørs.
  2. Brug rigeligt af blandingen så materialet er gennemvædet.
  3. Madrasser – også dem med hørfiberplader som der findes i nogle barnevogne og skumgummi lægges i blød i håndvarmt vand.
  4. Lad blandingen sidde i mindst 30 minutter og gerne længere.
  5. Afvaskning skal forgå udenfor med rigeligt vand. Det er vigtigt at temperaturen udendørs ikke er under 12 grader, da dette kan påvirke Rodalons virkning markant.
  6. Efterfølgende vaskes vogne, krybber og madrasser medvidere i rent vand og tørres grundigt.
  7. Hvis det behandlede materiale kan vaskes i vaskemaskinen og efterfølgende tørres i en tørretumbler, er dette tilladt. Hvis materialet er en barnevogn eller klapvogn anbefales det at sælge produktet på hovedet, så vandet kan løbe fra bunden.

​​​​​​​De små sorte pletter forsvinder ikke nødvendigvis ved afvaskningen, men det gør de levende svampe og det er dem vi gerne vil fjerne. Hvis skimmelsvampen er trængt for langt ind i materialet, vil det være tæt på umuligt at få det visuelle væk. Man skal dog huske på, at det er selve sporerne i skimmelsvamp, der reelt er de farlige. De bliver fjernet ved brug af Rodalon.

Forskellen på Rodalon indendørs og Rodalon udendørs - hvilken skal du vælge?

Rodalon indendørs

Rodalon indendørs er et effektivt og et langtidsvirkende desinfektionsmiddel som dræber bakterier, virus, svampe, og dermed fjerner dårlig lugt og mugdannelse så som skimmelsvamp. Den er egnet til indendørs brug og kan med fordel anvendes til desinfektion af inventar i hjemmet som køleskab, badeforhæng, badeværelse, køkken, spabad, tekstiler som fx på en barnevogn mm. Rodalon indendørs er vandbaseret og pH-neutral, og indeholder ikke blegemiddel, så du trygt kan anvende produktet uden at skade materialerne, som skal desinficeres.

Rodalon udendørs

Rodalon udendørs er et yderst effektivt og koncentreret middel hvis unikke kemiske sammensætning er specielt udviklet til at fjerne alle typer af belægninger og misfarvninger fra alle vaskbare flader og materialer. Det kan fx. være belægninger og misfarvninger på havemøbler, terrasser, murværk, tag, trapper, fliser, båd, parasoller, drivhuse og campingvogne. Rodalon udendørs bleger ikke, så det skader ikke materialer som farveægte tekstiler, fliser eller plast-

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.