Spar 25%
1 / 1
Spar 25%

Travelsize Treatment

Størrelse:100 ml

Kun 4 dage tilbage - Se hele tilbuddet

Medlemspris
82,46 kr.109,95 kr.Spar 27,-
Optjen 9 point hos Club Matas
Spar 25% på udvalgt hår og styling*
Fri levering til butik på køb over 129 kr. ·
Leave in Conditioner er en let, oliefri spraybalsam, som gør håret lettere at rede ud og style. Den nye Ocean Silk Technology giver fylde og glans samtidig med at den plejer hår og hovedbund.
Aqua (Water), Silicone Quaternium-18, Trideceth-6, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Peg-4 Rapeseedamide, Trideceth-12, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Hydrolyzed Rhodophycea (Red Algae) Extract, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citric Acid, Geraniol, Coumarin, Eugenol.

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold100 ml
Enhedspris824,60 kr./l
MærkeSACHAJUAN
KategoriLeave-in Conditioner
Se altProfessionel Leave-in Conditioner
Se altSACHAJUAN Leave-in Conditioner
Varenummer1019451
EAN7350016332033

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday
Stylebox by Matas” er navnet på vores professionelle frisørsalon i Rødovre Centrum og på Købmagergade i København. Hos ”Stylebox by Matas” får du adgang til de professionelle hårpleje og -styling produkter, som hårstylister og frisører arbejder med. Vi har gjort det nemt for dig, at finde de professionelle produkter her på siden, da alle professionelle produkter nu er markeret med ikonet ”Stylebox by Matas.

Personlig rådgivning

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere