SACHAJUAN

SACHAJUAN fremhæver hårets skønhed ved at kombinere enkelthed med funktion.  Siden starten af år 2000 har vi samarbejdet med svensk videnskab for at udvikle de perfekte, professionelle produkter. Vores produktfilosofi kombinerer stil med substans og form med funktion.

Vores innovative hårplejeprodukter af høj kvalitet er ukomplicerede og ærlige. De rummer klare og letforståelige fordele samt funktionelle ingredienser - og de har navne, der nøjagtigt angiver, hvad de kan, og hvad de gør. Det gør det nemt at sikre smukt hår hver dag – og nemt at vælge de rigtige produkter.

- BEST SELLERS -

- SHOP KATEGORIER -

- SHOP HELE KOLLEKTIONEN -

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

På abonnement

Bedømmelser

51 produkter
51 produkter
Sorter efter: Mest populære
Sachajuan Scalp Scrub Brush
124,95 kr.
Sachajuan Shine Serum 30 ml
229,95 kr.
Sachajuan Scalp Scrub 250 ml
389,95 kr.
Sachajuan Fiber Paste 75 ml
214,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Hvad er Sachajuan?

Sachajuan står bag fantastiske hårprodukter i form af enkelthed, funktion og kvalitet. Grundlæggerne er Sacha Mitic og Juan Rosenlind, to internationalt anerkendte frisører som åbnede deres første frisør salon sammen i 1997 i Stockholm. Salonen blev navngivet Sachajuan og blev hurtigt en af Sveriges populæreste saloner at besøge. Sacha og Juan's erfaring og evner blev meget efterspurgt og begyndte, ved siden af deres arbejde i salonen, at lave styling til magasiner som Vogue, Elle, Glamour og Allure.

Næste skridt i deres karriere var at udvikle de eksklusive hårprodukter. I 2004 lykkedes det og de første produkter blev introduceret i Sverige, med overvejende succes. Deres produkter er med fokus i en høj kvalitet, skabt så for at kunden med lethed kan skabe et professionelt resultat derhjemme. Alle produkterne anvendes i egen salon i Stockholm og udvikles samt produceres i Sverige.

Minimalistisk og let

Hemmeligheden bag Sachajuan Haircare successen er Ocean Silk Technology. En kombination af alger og andre udvalgte ingredienser som arbejder harmonisk og afbalancerende sammen for at give håret en smuk udstråling, smidighed og fleksibilitet og volume uanset hårtype. Det elegante og minimalistiske design på emballagen er inspireret af de gamle medicinflasker fra apoteker og har direkte sammenhæng med tankerne bag produkterne; enkelthed og funktionalitet, kombineret med innovation og effektivitet. Sachajuan ønsker at tilbyde ukompliceret produkter som er enkle at forstå og lette at anvende, og som giver et professionelt resultat.

Fokus på hårtyper

Sachajuan fremhæver hårets skønhed ved at kombinere plejende ingredienser med brandets krone på værket: Ocean Silk Technology. Der er lagt særlig fokus på de forskellige hårtyper, derfor kan du opleve et bredt udvalg af shampoo og balsam i forskellige udgaver. Hårets struktur er forskellig alt efter hvad hårtype du har; har du krøller er din hårstruktur anderledes end hvis du har glat. Derfor er hårpleje til bestemte hårtyper essentielle for at opnå et smukt hår.

Thickening shampoo & conditioner
Denne serie er velegnet til dig der ønsker volume. Den giver volume igennem to trin: øger hvert hårstrås fylde og skaber en stærk base for styling. Grundformlen suppleres med den plejen Ocean Silk Technology som giver en dejlig fornemmelse af fylde, blød volume og let fornemmelse. De indeholder varme- og UV-beskyttelse som tilsammen giver et stærkt og sundt hår med smukt skær. Ideel til fint og tyndt hår.


Curl shampoo, conditioner & treatment
Som navnet indikerer, så er det en serie specielt udviklet til krøllet hår, som har en tendens til at blive tørt og kruset. Produkterne giver bløde krøller fulde af bevægelse. Også i denne serie har Sacjajuan anvendt Ocean Silk Technology kombineret med hvedeproteiner, som tilsammen giver det smukke bløde hår.

Scalp shampoo & conditioner
Specialprodukter der modvirker skæl og irriteret hovedbund. Med ingredienser som Piroctone Olamine og Climbazole er produkterne med til at berolige en irriteret hovedbund der er i ubalance, samt bevarer fugtbalancen i hår og hovedbund.

Intensive Repair shampoo, conditioner & treatment
Intensiv plejende serie til strukturskadet, porøst og tørt hår som især har været udsat for sol. Giver maksimal beskyttelse i form af Ocean Silk Technology og UV-beskyttelse som bliver i håret efter du har skyllet produkterne ud.

Silver shampoo
Den perfekte pigmenterende shampoo som modvirker og neutraliserer gule toner i håret. Du får volume og nyt skær til håret. Samtidigt indeholder den UV-beskyttelse så du opnår maksimal beskyttelse.


Køb Sachajuan på matas.dk og i vores butikker.

Karina
Materialist
Karina startede hos Matas i 2012, hvor hun sideløbende tog en kosmetologuddannelse. I 2018 valgte Karina at dygtiggøre sig yderligere og blev materialist, hvor hun kombinerede sin viden om makeup, negle og hudpleje med vitaminer og kosttilskud. I dag er hun i sandhed en skønhedsekspert, der elsker at rådgive kunder inden for både hudpleje og helse.