• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Leave-in Conditioner

Hår Shampoo & Hårpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Hårtype

Specialbehov

Egenskaber

Form

Bedømmelser

Aktuelt

118 produkter
118 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Anvendelse

Leave-in conditioner er udviklet til at skulle blive i håret og skal altså ikke skylles ud. Du kan bruge en leave-in conditioner i både vådt og tørt hår, men dit hår optager produktet bedst, hvis det er fugtigt. Kram derfor produktet ind i dit nyvaskede, håndklædetørrede hår. Undlad at bruge leave-in conditioner direkte på hovedbunden, da det kan gøre håret klasket og tungt. Start derfor i stedet 2-3 cm fra hovedbunden, og fordel i resten af håret. Kuren skal ikke skylles ud, men blive siddende i håret til næste hårvask. Anvend hårkuren 1-2 gange om ugen eller efter behov.

Fire fordele ved leave-in conditioner

  • Beskytter håret i løbet af dagen.
  • Giver mere fugt og styrke til dit hår.
  • Sikrer ekstra pleje og silkeblødt hår.
  • Håret bliver lettere at frisere, så de irriterende, små knuder undgås.

En leave in conditioner arbejder i dit hår i længere tid end en almindelig balsam. Den kan derfor få lov til at trænge ind i dine hårstrå, og det giver dit hår ekstra pleje og fugt. Derudover kan en leave-in conditioner også være med til at beskytte dit hår i løbet af dagen mod sol, klorvand mv. Du bør dog ikke skifte din normale balsam ud med leave-in conditioner, men bruge den som supplement hertil.

Leave-in conditioner giver fugt og kontrollerer krøl og frizz, mens den reducerer krus i håret. Den er helt ideel til dig med ødelagt og tørt hår og til dig, som har brug for mere kontrol over dit hår.

Du finder mange forskellige varianter af leave-in conditionere her på Matas.dk. Vi har et bredt udvalg af produkter med duft, uden parfume, med diverse certificeringer og meget andet. Derudover kan du naturligvis finde veganske udgaver. Gå på jagt her på Matas.dk, eller besøg en af vores fysiske butikker, hvor personalet står klar til at hjælpe dig.

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje