Vi guider
Kun 3 simple trin: Få en smuk hud uanset alder
Vi ønsker alle at være den bedste version af os selv – og det skal vores hud naturligvis afspejle. Det hjælper danske Sanzi Beauty dig på vej mod med danskudviklede, veganske og parfumefri hudplejeprodukter. Læs her vores bud på 3 produkter, der giver dig en synlig forskel!

Nøglen til en smuk hud ligger i en god og simpel hudplejerutine med effektive ingredienser!  Vi er så heldige, at vi her i Danmark har en række innovative danske hudplejebrand, heriblandt Sanzi Beauty, der har fundet nøglen til effektiv og resultatbaseret hudpleje. Læs om tre af Sanzi Beautys bestsellere i artiklen her.

Rens din vej til flot hud

Renserutinen er særlig vigtig! Den renser nemlig i dybden og fjerner alt overskydende snavs, makeup og urenheder, som ophobes på huden i løbet af dagen.


Hvis du ikke rensede din hud, ville den være mere tilbøjelig til at få udbrud, blive dehydreret og være udsat for tidlig aldring.
Denne milde og parfumefri rens er særlig god til at fjerne dagens snavs og skidt, uden at den udtørrer huden. Den er fyldt med antioxidanter og vitaminer, der øger cellefornyelsen i huden og beskytter mod urenheder samt fugtgivende ingredienser som glycerin og den beroligende, asiatiske lægeplante, Centella Asiatica.


For at opnå maksimal effekt ved brug af Soft Cleansing Foam, anbefales det at man efter rens bruger et serum og dernæst en creme fra Sanzi Beauty.


Jeg (Pernille fra redaktionen) har testet denne renseskum på egen hud, og jeg er især vild med at bruge den som andet step i min renserutine, hvor jeg først renser makeup og snavs fra huden med en oliebaseret rens, og derefter kan jeg godt lide at rense efter med en gelrens eller en skummende rens som denne fra Sanzi Beauty.
Selvom jeg personligt kan lide dobbeltrens-metoden, kan man også sagtens bruge den alene, da den er effektiv nok til at fjerne makeup og skidt i sig selv!


Rensen er perfekt til brug både om morgenen og aftenen og kan bruges af alle hudtyper.

SPAR 38,-
Sanzi Beauty Soft Cleansing Foam 150 ml
151,95 kr.189,95 kr.Spar 38,-
Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Nyhed

Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Måske kender du allerede det populære, danske brand Sanzi Beauty for deres megahypede (og effektive!) vippeserum, men vi lover, at der gemmer sig mange flere lækkerier, når man lige tager et nærmere kig i sortimentet. Så det gør vi for dig i den her artikel!

Læs også

Et serum der gør en forskel

Efter rens er det en god idé at gå efter med et serum af høj kvalitet, som kan bidrage til at beskytte samt give glød og styrke kollagen-fibrene.


Her får Anti-Aging Lifting Serum fra Sanzi Beauty mine største anbefalinger! Dette serum er rig på antioxidanter og vitaminer, der øger cellefornyelsen og styrker elastin samt kollagenfibrene. Ét af de vigtigste vitaminer i serummet er C-vitamin, der er et videnskabeligt dokumenteret, dermatologisk favorit-ingrediens.

Det hjælper med at bremse tidlig hudaldring, forhindre solskader og forbedre udseendet af rynker, mørke pletter og akne.
Ved at bruge Anti-Aging Lifting Serum beskytter du derudover også yderligere huden mod frie radikaler, og du bevarer en flot og hydreret hud hele dagen igennem!


For at opnå maksimal effekt ved brug af Anti-Aging Lifting Serum, anbefaler vi, at du efterfølgende påfører Anti-Aging Face Cream fra Sanzi Beauty.


SPAR 78,-
Sanzi Beauty Anti-Aging Lifting Serum 30 ml
311,95 kr.389,95 kr.Spar 78,-

Hvem er Sanzi Beauty?

Sanzi Beauty er et dansk brand, der i 2016 blev stiftet af Robert Friedrich, med en klar strategi om at skabe produkter indenfor skønhed og pleje af højeste kvalitet.


Ifølge Sanzi Beauty selv, går de ”i dybden” og dygtiggør sig indenfor ethvert produkt, de leverer, og de sætter ikke et produkt på markedet, som de ikke er 100 % sikre på virker efter dets hensigt. På den måde skaber Sanzi Beauty unikke og exceptionelle produkter til alle.


Sanzi Beautys klare mål er at skabe kvalitetsprodukter indenfor skønhed og pleje, som bringer det naturligt smukke frem i mennesker, til priser, der er fair og overkommelige for enhver.


Og så er deres produkter endda veganske, parfumefri og danskudviklede!

Glem aldrig fugten

Det daglige tab af hudceller i huden, gør den særligt sårbar over for tørhed og vejret. Men her kan fugtpleje være med til at give din følsomme hud det boost, den har brug for, til at reparere sig selv og forblive sund.


En fugtcreme skal give fugt dagen lang – og det sørger denne Anti-Aging creme fra Sanzi Beauty i den grad for! Cremen indeholder nærende antioxidanter, peptider og vitaminer, der har en udglattende effekt, som forbedrer fine linjer og mindsker porerne i huden.

B3-vitamin hjælper i øvrigt også med at give en mere ensartet hudtone ved dagligt brug. Som prikken over i’et beskyttes huden også mod frie radikaler, og der opnås en god fugtbalance dagen igennem!


Med disse tre produkter til sammen har du en vinder-hudplejerutine, som vi tænker, at der er høj sandsynlighed for, at du bliver glad for!

SPAR 74,-
Sanzi Beauty Anti-Aging Face Cream 50 ml
295,95 kr.369,95 kr.Spar 74,-

3 produkter fra Sanzi Beauty du også vil elske:

SPAR 26,-
Sanzi Beauty Oil-Free Makeup Remover 120 ml
103,95 kr.129,95 kr.Spar 26,-
SPAR 28,-
Sanzi Beauty Gentle Face Tonic 120 ml
111,95 kr.139,95 kr.Spar 28,-

3 artikler vi anbefaler, du også læser:

Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Nyhed

Sanzi Beauty: Vegansk hudpleje i smuk indpakning

Af Anja Mille Blum

Måske kender du allerede det populære, danske brand Sanzi Beauty for deres megahypede (og effektive!) vippeserum, men vi lover, at der gemmer sig mange flere lækkerier, når man lige tager et nærmere kig i sortimentet. Så det gør vi for dig i den her artikel!

Læs Mere
Ved du hvordan du plejer din hudtype bedst?

Vi guider

Ved du hvordan du plejer din hudtype bedst?

Af Cecilia Demant

Der er stor forskel på vores hud og på hvad der virker bedst for den enkelte hudtype. Får man brugt de forkerte produkter til sin hud, kan det i bedste fald være ineffektivt – og i værste fald forvirre huden fuldstændig. Læs med for at lære de vigtigste do’s and dont’s til netop din hud.

Læs Mere
Øjenmakeup til moden hud - 5 lette trin

Vi guider

Øjenmakeup til moden hud - 5 lette trin

Af Alberte Sejling

Med årene finder fine linjer og rynker langsomt vej til ansigtet. Her får du 5 lette trin til at lægge en øjenmakeup på moden hud.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.