Smashbox

VI LEVER FOR PRIMERS. Hos Smashbox har vi vegan og cruelty free primers til enhver smag - Så ønsker du ekstra glød, mere fugt eller kontrollerer olie og rødme, så har Smashbox en primer til dig! Alle Smashbox-produkter er STUDIO TESTED. LIFESTYLED APPROVED. 100% Cruelty Free.

Smashbox

VI LEVER FOR PRIMERS. Hos Smashbox har vi vegan og cruelty free primers til enhver smag - Så ønsker du ekstra glød, mere fugt eller kontrollerer olie og rødme, så har Smashbox en primer til dig! Alle Smashbox-produkter er STUDIO TESTED. LIFESTYLED APPROVED. 100% Cruelty Free.

Bestsellers

Primer

Makeup

Bestsellers

Vegansk

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

113 produkter
113 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Historien bag Smashbox

Smashbox Cosmetics så dagens lys i 1996 og startede som et fotostudie i LA. Her blev brødrene Factors makeupbrand født. De ønskede at skabe en makeuplinje, som kunne få helt almindelige kvinder til at ligne skuespillerinderne og sangeringerne på de røde løbere – helt uden fancy makeupartister og timelange makeupsessioner. Her er nøgleordene langtidsholdbar, fejlfri hud og høj-pigmenterede produkter.

Smashbox-produktlinjerne

Smashbox har makeupprodukter til alle kvinder i sortimentet. Der er produkter til kvinden, som ønsker et naturligt, let look, og der er produkter til kvinden, der elsker at lege med vilde farver og fuld dækkeevne.

Smashbox har et hav af forskellige primere. De har primere til den olierede hud og til den tørre hud, til hende, der gerne vil dække sine porer, og til hende, som gerne vil farvekorrigere. Smashbox har noget til os alle.

Matas.dk forhandler et stort udvalg af Smashbox-produkter. Herunder kan du læse mere om nogle af bestsellerne.

 • Primere
  Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Primer er en primer, som er pore-minimerende og olie-kontrollerende. Den matterer og får din makeup til at holde længere, udjævner og reducerer synlige porer markant. Den er ideel til en olieret og kombineret hud, fordi den skjuler olieret hud i op til 8 timer.

  Smashbox Photo Finish Foundation Primer er brandets bestseller. Det er en cruelty free primer, som giver dig den helt perfekte base til en fejlfri makeup. Den udjævner din hudstruktur og forlænger holdbarheden af din makeup. Den mindsker fine linjer og synlige porer og fungerer til alle hudtyper.

  Smashbox Photo Finish Reduce Redness Primer er perfekt til dig, som ønsker at mindske rødme og samtidig være sikret en perfekt og holdbar makeup.  

 • Foundations
  Smashbox Studie Skin 24H Wear Hydrating Foundation er en foundation, som udjævner hudtonen og har en medium dækkeevne, der let kan opbyggs til en fuld dækkeevne. Den kontroller olie i huden og er både sved- og vandafvisende. Den indeholder hyaluronsyre, som giver din hud ekstra fugt, og så er den behagelig at have på.

  Smashbox Studie Skin 24H Full Coverage Foundation er til dig, som gerne vil have maksimal dækkeevne. Denne foundation dækker absolut alle urenheder, men den er samtidig vægtløs og behagelig at have på. Den holder i 24 timer og er vandfast, svedafvisende og giver et mat finish. Den indeholder hyaluronsyre, som fugter din hud, og kaolin, som absorberer olien i huden. Derved får du det hele; fugttilførsel og oliekontrol. Den indeholder desuden en lysreflekterende formel, som giver dig en ensartet hudtone og en smuk glød, uden at du skinner. Den er enormt drøj i brug, og derfor skal der kun bruges en lillebitte smule ad gangen.


Smashbox har også et hav af øjenskyggepaletter. De fås i mange forskellige farvekombinationer, så du kan finde lige præcis de farver, som passer til dig. Øjenskyggerne er meget pigmenterede og holder derfor hele dagen. I sortimentet finder du også contourkits og andre former for paletter til huden. Blush, puddere og meget andet.  

Smashbox har alle de produkter, en makeup-elsker kunne tænke sig at eje. Primer, foundation, concealer, pudder, bronzer, øjenskygge, læbestifte, paletter, mascara, eyeliner og meget mere. Dyk ned i Smashbox' smukke makeup-verden og slå dig løs.

Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.