Södahl

Badeværelsestilbehør i alle afskygninger er nødvendigt, men det kan være svært at finde det bedste badinteriør til sit badeværelse, som kombinerer god kvalitet med et lækkert og trendy design. Som med alt andet inden for boliginteriør kombinerer Södahl disse to ting, så du nemt kan finde det badeværelsestilbehør, der passer til dit hjem uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med den skandinaviske stil kombineres flotte, naturlige farver med luksus kvalitet, så du nemt kan pifte dit badeværelse op.

Södahl

Södahl. Badeværelsestilbehør i alle afskygninger er nødvendigt, men det kan være svært at finde det bedste badinteriør til sit badeværelse, som kombinerer god kvalitet med et lækkert og trendy design.  Med den skandinaviske stil kombineres flotte, naturlige farver med luksus kvalitet, så du nemt kan pifte dit badeværelse op.

BESTSELLERS

KUN ONLINE
180x200 Line Sky Blue
SödahlBadeforhæng
249,95 kr.
(3)

SENGETØJ

BADEVÆRELSESTILBEHØR

HÅNDKLÆDER

Mest populære
Vælg filtre

Serier

Pris

Certificeringer

Tilbud m.m.

Bedømmelser

Farve

8 produkter
8 produkter
Sorter efter: Mest populære
180x200 Line Beige
SödahlBadeforhæng
249,95 kr.
180x200 Line Eucalyptus
SödahlBadeforhæng
249,95 kr.
KUN ONLINE
180x200 Line Sky Blue
SödahlBadeforhæng
249,95 kr.
(3)
SPAR 180,-
KUN ONLINE
Interlace Taupe
SödahlPlaid 130 x 170
419,95 kr.599,95 kr.
SPAR 195,-
KUN ONLINE
Silvergrass Mustard 140 x 220 cm
SödahlSengesæt
454,95 kr.649,95 kr.
SPAR 70%
KUN ONLINE
Deep Green
SödahlTandbørsteholder Vintage
38,98 kr. 129,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
30 x 30 cm
SödahlVaskeklud Comfort Organic Grey
44,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
30 x 30 cm
SödahlVaskeklud Comfort Organic Optisk Hvid
44,95 kr.
(1)

NIVEA

Historien bag Södahl

Det hele startede i 1963, da designer Hans Jürgen Schöbel startede Södahl med en grundlæggende mission om at udvikle kvalitetsprodukter i flotte, unikke designs. Hans designere fandt inspiration på store messer indenfor bolig, tekstiler og interiør, og på denne måde kunne Södahl følge med tidens trends indenfor boligdesign, men stadig beholde sit unikke udtryk i flotte mønstre og farver.

God kvalitet udviklet med omtanke

Alle Södahls produkter er bæredygtige og OEKO-TEX®-certificerede, og alle produkter til børn har det økologiske miljømærke GOTS. Disse mærker repræsenterer en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion. Södahls produkter har en lang holdbarhed for at mindske det generelle forbrug.

Badeværelses tilbehør

Fra Södahl finder du badeværelses tilbehør i alle afskygninger til alle former for indretning. Men det kan være svært at finde det bedste badeinteriør til sit badeværelse, som kombinerer god kvalitet med et lækkert og trendy design.

Med produkterne fra Södahl finder du badeværelses tilbehør, der passer til dit hjem, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med Södahls skandinaviske stil kombinerer de nemlig flotte, naturlige farver med luksus kvalitet. Du kan derfor også finde et stort udvalg af alt inden for badeværelses tilbehør her på Matas.dk, så du nemt kan pifte dit badeværelse op og gå glad i bad.

Fra Södahl kan du finde det helt rigtige badeværelses tilbehør til dit hjem, de har alt fra toiletbørster til toiletspande, sæbedispensere, tandbørstekrus og bademåtter.

Luksus håndklæder fra Södahl

Håndklæder er noget af det vigtigste på et badeværelse. Vi bruger det mange gange i løbet af en dag, derfor er det også en god idé at vælge et håndklæde, der er af en god kvalitet, så det er og blidt mod din hud.

Hos os har vi et stort udvalg af håndklæder fra Södahl, så du kan finde de håndklæder, der passer til dit behov. De fås i forskellige størrelser og farver, og de er alle sammen i den bedste kvalitet. Alle håndklæderne er lavet i 100% bomulds frotté, som sikrer at de forbliver bløde, selvom de bliver vasket. Vores håndklæder hænger fremme, derfor er det vigtigt, at de er pæne at se på.

Håndklæderne kan bruges til at dekorer dit badeværelse og bringe varme ind i rummet. Vælg det håndklæde, der passer i din smag, så du kan udtrykke din personlige stil på badeværelset.

Comfort organic håndklæderne

Serien er lavet på 100 % økologisk bomulds frotté, og er dermed 100% økologiske håndklæder og har dermed en ultra lækker kvalitet. Det er Södahls mest populære håndklædeserie blot i en ny version. Dog går du på ingen måder ned i kvalitet. Håndklæderne er tilmed også certificerede iht. GOTS (Global Organic Textile Standard) og giver dig derfor en garanti for, at håndklæderne du køber fra Södahl er lavet af økologiske materialer og deres fremstillings proces er foretaget under hensynstaget til miljøet.

Håndklæderne er bløde og kraftige og har en god sugeevne. Som altså sikrer en behagelig følelse ved brug. Hele serien inkludere 12 farver med mange muligheder for mix&match. Comfort Organic håndklæderne kan fås i forskellige størrelser:

  • Badehåndklæde 70 x 140 cm
  • Håndklæde 50 x 100 cm
  • Gæstehåndklæde 40 x 60 cm
  • Vaskeklud 30 x 30 cm

Vaskeklude

I samme serie som håndklæderne finder du Comfort organic vaskeklude som er produceret og lavet af præcis de samme kvaliteter som håndklæderne i serien.

Vores hud i ansigtet kan være både sart, tør, uren, fedtet og meget andet. Men uanset hudtype kan du benytte en vaskeklud. Lader du vaskekluden fra Södahl Organic Comfort glide hen over dit ansigt, giver du det kun det bedste af det bedste. Vaskekluden er nemlig både dejlig blød og lavet af 100 % økologisk bomuld. Du kan få den i mange forskellige farver, så kan du mikse og matche med dine Södahl Organic Comfort håndklæder.

Tag et kig på vores udvalg, og skab dit eget udtryk med Södahls produkter!

Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje