Vi guider

Julens bedste gaveæsker fra Biotherm

Hvis du mangler inspiration til, hvad du skal ønske dig i julegave, så kan vi varmt anbefale de eksklusive gaveæsker fra Biotherm. I denne artikel gennemgår vi fire af de æsker, vi drømmer om at finde under juletræet i år. Læs med her, og lad dig inspirere til, hvad du skal ønske dig.

Biotherm er kendt for at skabe lækker og effektiv hudpleje til både mænd og kvinder. Deres produkter indeholder blandt andet det eksklusive Life Plankton, som er en alge, der er kendt for sine beroligende egenskaber.

I denne artikel kan du blive klogere på fire skønne gaveæsker til julen – og så løfter vi sløret for Biotherms virkelig fine pakkekalender, som du kan hygge dig med hver dag i december. 

Hudpleje, der opstrammer og nærer huden

Hvis du endnu ikke har prøvet hudpleje fra Biotherms Blue Therapy Red Algae-serie, så er du in for at treat! I denne gaveæske får du både dagcreme (50 ml) og natcreme (15 ml) i serien, så du kan skabe den ultimative hudplejerutine til din hud.  

Produkterne i Blue Therapy Red Algae-serien er perfekte til dig, der søger ansigtspleje, som opstrammer, fugter og nærer huden, samt mindsker fine linjer og rynker.


I gaveæsken får du også den populære Life Plankton Elixir Serum (7 ml) og Blue Therapy Øjencreme (5 ml), så du kan sammensætte den ultimative hudplejerutine til din hud. Du får også den fineste toilettaske, som du kan opbevare makeup eller hudpleje i.

Gaveæsken koster 619,95 kr. og har en værdi af 1.006 kr.

Biotherm Blue Therapy Red Algae Gaveæske
SPAR 70%
VÆRDI 1.006,-
BiothermBlue Therapy Red Algae Gaveæske
185,98 kr.619,95 kr.
(10)

Til dig, der ønsker et fugtboost til din hud

Til den vintertørre hud har Biotherm skabt en gaveæske, som indeholder hudplejeprodukter, der giver masser af lækker fugt og pleje.

Du får en full size Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel, som er en blød og nærende ansigtscreme med en gel-konsistens. Den er rig på hyaluronsyre, som hjælper med at holde på hudens fugt. Din hud vil føles beroliget, frisk og gennemfugtet!

Derudover indeholder den Life Plankton Elixir Serum (7 ml) og Life Plankton Øjencreme (5 ml). Du får også en fin toilettaske med i købet.

Aquasource Gaveæske koster 359,95 kr. og har en værdi af 573 kr.

Biotherm Aquasource PNM Gaveæske
SPAR 70%
VÆRDI 573,-
BiothermAquasource PNM Gaveæske
107,98 kr.359,95 kr.
(16)
5 favoritter fra Biotherm

Vi guider

5 favoritter fra Biotherm

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når efteråret melder sin ankomst og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Læs også

Den ultimative gaveæske til ham

Hvis du leder efter en gave til manden i dit liv, så har Biotherm skabt den perfekte gaveæske!  

Biotherms Aquapower Gaveæske indeholder den populære Aquapower Gel Creme (57 ml), som er en lækker fugtighedscreme tilpasset mænd. Den er superlet i konsistensen og trænger hurtigt ind, og så dufter den fantastisk. Du vil opleve, at din hud holdes velfugtet i op til 72 timer.

Du får også en Aquapower Showergel (75 ml), som er beriget med den samme, lækre duft som ansigtscremen. Sidst, men ikke mindst, indeholder gaveæsken en Biotherm Homme Shaving Foam (50 ml).

Aquapower Gaveæske koster 359,95 kr. og har en værdi af 548 kr.

Biotherm Aquapower Gaveæske
SPAR 70%
VÆRDI 548,-
BiothermAquapower Gaveæske
107,98 kr.359,95 kr.
(7)

Pleje til den vintertørre hud

Både hænder og krop kan have brug for lidt ekstra fugt og pleje i de kolde vintermåneder. Her er Biotherms Life Plankton Gaveæske et vaskeægte musthave til at komme den tørre hud til livs.

I dette sæt får du Biotherm Life Plankton Body Milk, som er en silkeblød lotion, der trænger hurtigt ind i huden og efterlader den blød og fugtet i op til 48 timer. Den styrker hudbarrieren og giver en mere fast hud.

Du får også en lækker, lille Biomains Håndcreme (50 ml), som fugter og giver næring til de tørre hænder hele vinteren.

Life Plankton Gaveæske koster 234,95 kr. og har en værdi af 290 kr.

Biotherm Life Plankton Gaveæske
SPAR 70%
VÆRDI 290,-
BiothermLife Plankton Gaveæske
70,48 kr.234,95 kr.
(8)

Forkæl dig selv med årets pakkekalender

Biotherm har igen i år skabt en pakkekalender til din december måned, som er spækket med lækker hudpleje. Du får et spændende miks af både ansigtscremer, sera, øjencremer og bodylotion. Det er en supersmart måde at afprøve en række af Biotherms populære bestsellers, så du kan finde dine favoritter.

Pakkekalenderen indeholder 24 lækre plejeprodukter, som kan forsøde din december måned helt frem til juleaften.

Biotherms pakkekalender koster 674,95 kr. og har en værdi af 2.192 kr.

Biotherm Pakkekalender
SPAR 70%
VÆRDI 2.192,-
BiothermPakkekalender
202,48 kr.674,95 kr.
(6)

Andre favoritter fra Biotherm:

Biotherm Pro Retinol Gaveæske
SPAR 70%
VÆRDI 995,-
BiothermPro Retinol Gaveæske
179,98 kr.599,95 kr.
(6)
Biotherm Lait Corporel Bodylotion 400 ml
FAST LAV PRIS
400 ml
BiothermLait Corporel Bodylotion
129,95 kr.
(1968)
Biotherm Deo og Showergel Gaveæske
SPAR 70%
VÆRDI 310,-
BiothermDeo og Showergel Gaveæske
68,98 kr.229,95 kr.
(1)
Biotherm Værtindegave
SPAR 70%
VÆRDI 238,-
BiothermVærtindegave
50,98 kr.169,95 kr.
(18)
Biotherm Biomain Gaveæske
SPAR 70%
VÆRDI 305,-
BiothermBiomain Gaveæske
59,98 kr.199,95 kr.
(13)
Biotherm Aquasource Deep Serum 50 ml
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
BiothermAquasource Deep Serum
449,95 kr.
(43)

Relaterede artikler

5 favoritter fra Biotherm

Vi guider

5 favoritter fra Biotherm

Af Anja Mille Blum

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når efteråret melder sin ankomst og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Læs Mere
De populære Aqua Super Concentrates fra Biotherm

Nyhed

De populære Aqua Super Concentrates fra Biotherm

Med egenskaberne fra deres mest unikke ingrediens, Life plankton, er Biotherm kendt som ekspert inden for hudpleje med enestående, dokumenterede resultater. I 2019 startede et nyt kapitel med lanceringen af AQUA SUPER CONCENTRATES: en produkttrio, som er specielt tilpasset de 18-24-årige og som tilfører huden 24 timers fugt. I indslaget her gør vi dig klogere på Aqua Super GLOW, PURE og BOUNCE, som hver især indeholder en formel, der imødekommer hudens forskellige behov.

Læs Mere