• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

5 favoritter fra Biotherm

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når efteråret melder sin ankomst og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Det er ikke for sjov, at vores øjne søger i retning af det populære hudplejebrand, Biotherm, når snakken falder på vinterhud. Biotherm har nemlig et sortiment af fantastiske produkter, der er din ven i nøden, når det kommer til at fugtmætte huden. Vi har særligt udvalgt 5 produkter, som du skal kende.  

En kærlig hånd til hænderne

Okay, lad os starte med at være ærlige: Måske er det sted på kroppen, der fortjener allermest omsorg lige nu vores hænder, som i den grad har været sat på prøve det seneste års tid. Kombinér håndsprit og frosten udenfor, så har du altså en sprængfarlig cocktail lige til at sikre tørre, ru og sprukne hænder.  


Av. Det skal jeg simpelthen ikke nyde noget af, så derfor har Biomains håndcremen vundet indpas som fast sidemakker ved mit skrivebord.


Udover at have en dejligt fugtgivende og nærende formel, der styrker hudens naturlige forsvar, så fedter den ikke og efterlader hænderne bløde som smør. Og så har den simpelthen den skønneste duft, der gør den til en fornøjelse af gnide ind i hænderne.

(328)
Biotherm Biomains Håndcreme 100 ml
109,95
Optjen 11 point

Life Plankton – more like ‘lifesaver'

Har du endnu ikke hørt om Biotherms poorly kept secret, så er det bare om at spidse ører: Life Plankton er nemlig en af Biotherms unikke og regenererende signaturingredienser, som du finder på ingredienslisten i flere af deres produkter.  


Det er blandt andet tilfældet med Biotherms innovative serum, Life Plankton Elixir, der kan anvendes af alle hudtyper og aldre.  


Vil du forkæle din vinterhud, er Life Plankton Elixir første skridt på vejen: Brug den i din hudplejerutine morgen og aften før din dag- eller natcreme og mærk, hvordan din hud bliver blød, smidig og gennemfugtet.

(108)
Biotherm Life Plankton Elixir 50 ml
629,95
Optjen 63 point

En bestseller til tør hud

Let's face it: en god bodylotion er et musthave året rundt. Om man kommer direkte fra solbadningen eller går en kold vintertid i møde, er der intet som en fugtgivende og velduftende bodylotion, der møder huden.


Èn af de populære cremer til kroppen gemmer sig i den orange flakon 'Oil Therapy', som er kendt for sine fugtgivende egenskaber og friske duft fra abrikos. En bonus ved Oil Therapy er, at den absorberer hurtigt, så huden ikke virker fedtet. Bedst af alt efterlader den huden blød, smidig og med en vaskeægte følelse af velvære.

Fløjlsblød og fugtet hud

Elsker du også duften, der cirkulerer rundt på badeværelset, når man har vasket en velduftende shower gel af kroppen? Det gør vi i hvert fald. Når det kommer til shower gel, er der en bred vifte at blødgørende darlings, der har en lækker tekstur og skøn duft. Èn af dem er Aquathermale Shower Gel, der både renser, plejer og blødgører huden samtidig med at efterlade den skønneste duft på både badeværelset og huden.


Kropssæben er god til både kvinder og mænder, og så formår den at kvikke kroppen godt og grundigt op. Det eneste, du skal gøre, er at tage en smule af produktet ud i din ene håndflade, massere den godt rundt på kroppen og voilá. Ren, frisk og velplejet hud.

(164)
Biotherm Aquathermale Shower Gel 200 ml
99,95
Førpris 164,95
Optjen 10 point

Fugtpleje til mænd

Biotherm er heldigvis ikke kun for kvinder, men har også hudpleje særligt målrettet mænd. Igen er Life Plankton en nøgleingrediens i denne dagcreme til tør hud.  


Aquapower er navnet, og den absorberes hurtigt i huden og giver en frisk fornemmelse, samtidig med den gennemfugter og nærer huden.  Psst.. Jeg har hørt flere mænd fra kontoret snakke godt om Biotherms hudplejeprodukter i krogene, så måske er der faktisk noget om det 😉   

(17)
Biotherm Homme Aqua Power 100 ml
299,95
Optjen 30 point

Bonus: En Biotherm klassiker

Og sidst, men ikke mindst: Nu vi taler Biotherm, kan vi næsten ikke undgå også at nævne en af de absolutte favoritter fra brandet, der endda fås til en fast lav pris hos os.  


Det er selvfølgelig Deo Pure, vi hentyder til,som er en Roll-On deodorant, der virker i op til 24 timer og som giver en behagelig, ren og blød fornemmelse, der både beskytter og plejer huden. Dertil modvirker den lugt og smitter ikke af (kæmpe-win!)

(597)
Biotherm Deo Pure Roll-On 75 ml
117,95
Optjen 12 point

Relaterede produkter

(1435)
Biotherm Lait Corporel Bodylotion 400 ml
129,95
Optjen 13 point
(164)
Biotherm Aquathermale Shower Gel 200 ml
99,95
Førpris 164,95
Optjen 10 point
(43)
Biotherm Lait de Douche Shower Milk 200 ml
99,95
Optjen 10 point
(67)
Biotherm Day Control Roll-on 75 ml
117,95
Optjen 12 point
(43)
Biotherm Aquafitness Shower Gel - Body & Hair 200 ml
194,95
Optjen 20 point
(48)
Biotherm Eau Pure Eau de Toilette 100 ml
374,95
Optjen 38 point

Relaterede artikler

Lancôme: Effektiv og innovativ hudpleje siden 1935

Vi guider

Lancôme: Effektiv og innovativ hudpleje siden 1935

Af Benedikte Lundberg

Lancôme er siden sin spæde start i 1935 blevet et verdenskendt brand, som kvinder over hele kloden sætter deres lid til, når det kommer til alt fra makeup og dufte til hud- og ansigtspleje. Netop ansigtspleje er Lancôme en af frontløberne på i markedet med sin innovative tilgang til formler og 86 års ekspertise på bagen, der i den grad viser sig i produkter af allerhøjeste kvalitet og med dokumenteret effekt. Vi dykker ned i nogle af de mest populære ansigtsplejeprodukter fra det franske brand,

Læs Mere
Styrk hud og hår med Smuuk Skin

Nyhed

Styrk hud og hår med Smuuk Skin

Smuuk Skin er en banebrydende serie af 5 skønhedsprodukter, der med sin enestående sammensætninger og kombinationer af nøje udvalgte næringsstoffer har til formål at pleje, nære og styrke huden indefra.

Læs Mere
14 af de skønneste hudplejehelte

Vi guider

14 af de skønneste hudplejehelte

Af Amalie Schiller

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 14 af dem.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs Mere