Nyhed

Ny serie plejer dit hår, som var det din hud

Der er virkelig gode nyheder til dit hår og din hovedbund. Det svenske frisør- og hårplejemærke Björn Axén lancerer en helt ny hårplejeserie, der sikrer dybdegående fugt til hår og hovedbund med aktive ingredienser, vi kender fra hudpleje. Bliv meget klogere på seriens fire produkter her.

Du kender det sikkert! Når det kommer til din hudpleje, går du ikke på kompromis med noget. Her er aktive ingredienser med stor effekt sikkert en prioritet for rigtig mange. Men når det kommer til hårplejen, har vi det med at glemme, at hår - og især hovedbund - også har behov for dybdegående pleje. Björn Axén har heldigvis gjort det dejligt nemt for os at give begge dele masser af kærlighed med deres nye, fugtgivende Moisture-serie.

Fugtgivende ingredienser, du kender fra hudpleje

Serien er målrettet pleje til hår og hovedbund, der består af fire simple produkter. Serien er vegansk, dermatologisk testet og udviklet i samarbejde med frisører, så du kan være helt sikker på, at alle produkter lever op til salonkvalitet.
Stjerneingrediensen i serien er hyaluronsyre, du måske er stødt på i din hudpleje. Hyaluronsyre har en helt særlig egenskab til at binde fugt – ikke kun i huden – men faktisk også i håret. Hyaluronsyre er tilført Moisture-serien, fordi den går ind og genopretter og bevarer fugten i hår og hovedbund.

​​​​​​​

Fugt, fugt og atter fugt


Moisture-serien kan bruges året rundt, da vores hår og hovedbund aldrig kan få for meget fugt. Men især vinterens vejr tager hårdt på hår og hovedbund, som ofte resulterer i tørt hår og irriteret hovedbund. Dit hår indeholder typisk 3% fugt, men bliver procentdelen lavere end det, bliver dit hår tørt, elektrisk og svært at style. Her er fugt helt afgørende for et sundt hår og en hovedbund i balance.

Din nye 2023-rutine


Moisture-serien består af shampoo, balsam, hårkur og serum. Udover at være beriget med fugtgivende hyaluronsyre, indeholder de alle en anti-dehydreringsteknologi, der plejer og blødgør håret samt giver smuk glans.


Shampoo og balsam kan du bruge hver dag eller hver gang, du vasker hår. Balsam kan du med fordel bytte ud med hårkuren 2-4 gange om måneden for at give lidt ekstra dybdegående pleje eller så ofte, du synes, dit hår har brug for et ekstra fugtboost. Serummet kan bruges dagligt til at tilføre især hovedbunden fugt.


SPAR 30%
250 ml
Björn AxénMoisture Shampoo
Medlemspris
104,96 kr.149,95 kr.
(19)
SPAR 30%
200 ml
Björn AxénMoisture Hair Mask
Medlemspris
125,96 kr.179,95 kr.
(6)
SPAR 30%
250 ml
Björn AxénMoisture Conditioner
Medlemspris
104,96 kr.149,95 kr.
(10)
SPAR 30%
60 ml
Björn AxénMoisture Hair & Scalp Serum
Medlemspris
139,96 kr.199,95 kr.
(4)

Skinification-trenden

Og tro os, det er ikke bare en døgnflue at tage sig ekstra godt at hår og hovedbund. Har du hørt om ’skincare for you hair’ eller skinification-trenden? Den spås nemlig at blive den største beautytrend i 2023 af blandt andet Pinterest. Den går helt simpelt ud på, at vi skal pleje vores hår og hovedbund ligeså godt, som vi ville pleje vores hud. Vi ser derfor, at ingredienser vi typisk kender fra hudpleje, popper op i hårpleje. Og det bliver nærmest ikke nemmere at komme i gang med trenden end med Moisture-serien?

Ingen tvivl – det virker

Det lyder jo alt sammen meget godt. Men virker den, tænker du måske? Ja! Det viser kliniske tests og en forbrugerundersøgelse.

​​​​​​​Kliniske tests viser:

  • At håret allerede efter første brug af shampoo, balsam og serum bliver 51% mere fugtet

  • At håret bliver 57% mere fugtet efter rutinen med shampoo, balsam, serum og hårkur

9 ud 10 oplever:

  • At håret er fugtet i dybden efter brug af serien

  • At hovedbunden er fugtet i dybden efter brug af serien

  • Håret føles stærkt og sundt efter brug af serien

  • Hovedbunden bliver mindre irriteret efter brug af serien

  • En sund hovedbund efter brug af serien

8 ud af 10 oplever:

  • At brugen af alle fire produkter er den mest effektive rutine, de nogensinde har brugt.


*Forbrugerundersøgelse foretaget af Björn Axén efter brugen af serien i 28 dage.

Andre produkter fra Björn Axen du vil kunne lide:

SPAR 30%
Björn AxénRepair Shampoo
Medlemspris
80,46 kr.114,95 kr.
(191)
SPAR 30%
Björn AxénRepair Conditioner
Medlemspris
87,46 kr.124,95 kr.
(124)
SPAR 30%
150 ml
Björn AxénSalt Water Spray Strong Hold
Medlemspris
97,96 kr.139,95 kr.
(64)

2 artikler om Björn Axen vi anbefaler, du også læser:

Björn Axéns vildeste lancering: Salonhår hjemme

Matas LIVE

Björn Axéns vildeste lancering: Salonhår hjemme

Af Matas

Charme, selvtillid og lækkert hår! Der er få ting, der booster selvtilliden som følelsen af velplejet hår direkte fra salonen – og heldigvis kan du opnå den følelse derhjemme med de rigtige tools! Det er her, Björn Axén kommer ind i billedet. Det svenske brand, som er kendt og elsket for sine verdensklasse stylingprodukter, har nemlig lanceret tre fantastiske stylingtools. Se med i denne LIVE, hvor vi viser, hvordan du selv kan skabe 'the salon feel' hjemme på badeværelset.

Læs Mere
Redaktionen tester: Björn Axén Signature

Vi guider

Redaktionen tester: Björn Axén Signature

Af Amalie Schiller

Indrømmet: Repair serien fra Björn Axén har i flere år været mine absolut go-to hårplejeprodukter. Nu har jeg inviteret Björn Axén Signature serien ind på eget badeværelse, som er den nyeste serie fra Björn Axén, der emmer af eksklusiv og professionel hårpleje med en høj andel af aktive ingredienser.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek