Vi guider
Redaktionen tester: Björn Axén Signature
Indrømmet: Repair serien fra Björn Axén har i flere år været mine absolut go-to hårplejeprodukter. Nu har jeg inviteret Björn Axén Signature serien ind på eget badeværelse, som er den nyeste serie fra Björn Axén, der emmer af eksklusiv og professionel hårpleje med en høj andel af aktive ingredienser.

Fællesnævner for hele Signature serien er, at de alle er veganske og dermatologisk testet. Derudover er produkterne produceret med en genanvendt plastikemballage. Lær de effektive hårplejeprodukter at kende i mit lille skrive her, hvor du får en step-by-step guide til den ultimative hårplejerutine:​​​​​​​​​​​​​​

Björn Axén The Smooth: Hårpleje til tørt hår

Har du groft og tørt hår? Så er 'The Smooth' fra Signature serien dit kald! Selv har jeg langt og forholdsvist tørt hår, men takket være denne vidunder serie fra det populære svenske brand, er mit hår blødt og glansfuldt samtidig med, at den renser hår og hovedbund.

'The Smoorh' Shampoo og Conditioner indeholder macadamia- og bomuldsfrøolie samt Provitamin B5, der er resultatet af fugtige, glansfulde og bløde lokker. Det er i hvert fald noget af det bedste hårpleje til langt hår, jeg har prøvet.

Björn Axén The Volume: Hårpleje til normalt og fint hår 

Har du normalt til fint hår? Og er du på jagt efter en hårplejeserie, der kan give ekstra styrke til dit hår? Så er jeg overbevist om, at dine lokker vil elske både shampoo og conditioner fra 'The Volume' serien.


Shampooen renser mildt håret, og i sammenspil med argan- og bomuldsfrøolie, hvedeprotein og Provitamin B5, bliver det tynde hår stærkt og gennemfugtet. Balsammen sørger også for at tilføre en masse fugt til håret samtidig med, at den gør det lettere at rede håret ud med en hårbørste. Balsammen er beriget med de samme skønne ingredienser som shampooen, og efterlader desuden håret med en let volumen.

The Hair Mask

Kalder alle med et kraftigt, tørt, kruset eller krøllet hår. Her er hårkuren, der giver et silkeblødt, fugtmættet og indbydende hår. Ingredienserne, der ligger på lur i den mørkeblå flakon, er macadamia- og bomuldsfrøolie, Provitamin B5 og Plant Keratin-kompleks, der arbejder på højtryk for netop at give lokkerne et glansfuldt og fugtmættet look.


Hårmasken er desuden beriget med appelsinblomster og jasmin med en base af vanilje og træ, der efterlader håret med en enorm frisk og dejlig duft. Massér hårmasken godt ind i alt håret og hovedbunden. Lad den minimum sidde i håret i 3 minutter og skyl efterfølgende ud.

Björn Axén The Hair Mask 200 ml
219,95 kr.
Førstehjælp til tørre lokker

Vi guider

Førstehjælp til tørre lokker

Oplever du også, at dit hår kan føles træt og slidt i løbet af dagen? Og har du overvejet, om det kan skyldes dit brug af stylingredskaber? Så læs med her – For Björn Axén har netop lanceret et nyt produkt skræddersyet til alle os, der ikke kan lade være med at køre glattejernet gennem lokkerne og krølle håret op. Det hedder Anti Break Treatment, og det er et produkt, der hjælper til lækkert velplejet hår, uden at du skal gå på kompromis med dine hårstyles. Ikke dårligt, vel?

Læs også

The Leave In Cream

En leave-in creme er et genialt produkt, hvis man ønsker lid ekstra fugt og pleje til lokkerne. Denne leave-in sag er også med macadamiaolie, Provitamin B5 og Plant Keratin-kompleks, der alt i alt reducerer kruset hår, fugtmætter og gør håret blødt og glansfuldt.


Bonus! Denne leave-in creme er med varmebeskyttelse, så dit hår er godt beskyttet, inden du hiver din føntørre frem. Massér den i det håndklæde tørre hår og føntør efterfølgende.

The Styling Cream

Hvis du leder efter et produkt til håret, der både sikrer ekstra hold, plejer og varmebeskytter, så prøv 'The Styling Cream'. Stylingcremen er beriget med Plant Keratin-kompleks, Provitamin B5 og bomuldsfrøolie, der tilfører masser af glans til håret samtidig med at sikre et langvarigt hold.

Brug den i fugtigt hår inden føntørring. Du kan naturligvis også bruge den som et effektivt stylingprodukt, uden at bruge en føntørre.

The Argan Oil Mist

Mit hår elsker arganolie, og det gør det af en helt særlig årsag. Arganolie giver nemlig et vaskeægte fugtboost til håret, og så efterlader det håret med den smukkeste glans.

Denne arganolie er virkelig nem at bruge - den skal nemlig sprayes i håret. Konsistensen er ultra let, og så trænger den hurtigt ind i håret, så håret bliver silkeblødt og glansfuldt. Du kan både spray den i fugtigt hår på længder og i toppen, men undgå hovedbunden. Du kan også sagtens spray den i tørt hår, hvis du ønsker lidt ekstra glans til lokkerne.

Bonus: Argan Oil Mist er også varmebeskyttende. Win!

The Dry Shampoo

En tørshampoo er ét af mine helt store musthaves til håret. Udover at jeg bruger den mellem hårvaskene, bruger jeg den faktisk også til at style mit hår. Særligt hvis jeg har lavet krøller/bølger i mit hår, holder min frisure bare længere, hvis den har fået en omgang med en tørshampoo.


Denne vidunder tørshampoo fra Bjön Axén er udviklet med en ny verdensinnovativ ingrediens, upsalite, som tilfører let volumen til håret samtidig med at friske det op uden at efterlade synlige produktrester.​​​​​​​

The Soft Hairspray 

Foruden en tørshampoo er god at bruge til at holde på stylingen, er en god hårspray også et must. Signature serien har to hårsprays. Soft Hairspray er den ene, som er en ultra let hårspray, der giver et let og naturligt hold.

The Soft Hairspray skal sprayes i tørt hår og er rigtig effektiv, hvis du eksempelvis ønsker at holde de små hår på plads uden at tynge håret. Derudover efterlader den også en flot glans. ​​​​​​​

The Strong Hairspray

Har du lavet smukke krøller i dit hår eller en anden frisure, og ønsker, at den holder hele dagen og aften? Så skal du have fingrene i 'The Strong Hairspray', som er en fikserende spray med anti-pollution-beskyttelse, som både giver glans og fasthed til håret samtidig med at sikre en lang holdbarhed.

Når du bruger sprayen i håret, vil du opleve, at dit hår hverken føles tungt eller stift, men i stedet vil dit hår blive flot og glansfuldt. Du kan også let børste sprayen ud efterfølgende. Desuden efterlader den ingen rester i håret - ja tak!  

Når du bruger sprayen i det tørre hår, er det en god idé at gøre det med 20 cm. afstand. Sprayen har en skøn duft af hvide blomster, som efterlader en frisk hinde på hårets overflade. Alt i alt: den perfekte hårspay, der får frisuren til at holde hele dagen. ​​​​​​​

Relaterede produkter

SPAR 26,-
Björn Axén Sport Shampoo 250 ml
103,95 kr.129,95 kr.Spar 26,-
SPAR 28,-
Björn Axén Salt Water Spray Strong Hold 150 ml
111,95 kr.139,95 kr.Spar 28,-
SPAR 30,-
Björn Axén Argan Oil Shampoo 250 ml
119,95 kr.149,95 kr.Spar 30,-
SPAR 30,-
Björn Axén Curl Creator Cream 150 ml
119,95 kr.149,95 kr.Spar 30,-

Relaterede artikler

Björn Axéns vildeste lancering: Salonhår hjemme

Matas LIVE

Björn Axéns vildeste lancering: Salonhår hjemme

Af Matas

Charme, selvtillid og lækkert hår! Der er få ting, der booster selvtilliden som følelsen af velplejet hår direkte fra salonen – og heldigvis kan du opnå den følelse derhjemme med de rigtige tools! Det er her, Björn Axén kommer ind i billedet. Det svenske brand, som er kendt og elsket for sine verdensklasse stylingprodukter, har nemlig lanceret tre fantastiske stylingtools. Se med i denne LIVE, hvor vi viser, hvordan du selv kan skabe 'the salon feel' hjemme på badeværelset.

Læs Mere
Førstehjælp til tørre lokker

Vi guider

Førstehjælp til tørre lokker

Af Ida Hinchely Kyhn

Oplever du også, at dit hår kan føles træt og slidt i løbet af dagen? Og har du overvejet, om det kan skyldes dit brug af stylingredskaber? Så læs med her – For Björn Axén har netop lanceret et nyt produkt skræddersyet til alle os, der ikke kan lade være med at køre glattejernet gennem lokkerne og krølle håret op. Det hedder Anti Break Treatment, og det er et produkt, der hjælper til lækkert velplejet hår, uden at du skal gå på kompromis med dine hårstyles. Ikke dårligt, vel?

Læs Mere
Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Hairstudio

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejede hud, er det velplejede, silkeblødt hår. I indslaget her afslører jeg, hvilke hårprodukter, der har forvandlet mit ellers tørre, slidte hår til en blød manke.

Læs Mere
Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Hairstudio

Frisørens 8 favoritter fra professionel hårpleje

Af Maria Bech-Jensen

Der er nærmest ikke noget bedre end at sidde hos frisøren og blive forkælet med de lækreste produkter, som lige kan dét ekstra. Heldigvis kan du få samme luksus hjemme! Du kan finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas. I denne artikel får du Matas’ egen frisørs favoritter fra professionel hårpleje.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.