Menu
Vi guider

6 parfumefri favoritter fra Ecooking

Hvis du leder efter effektiv hudpleje uden parfume men er i tvivl om, hvilke brands du skal kigge efter – så er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig samlet seks af de bedste parfumefri favoritter fra danske Ecooking. Læs med her, og bliv klogere på, hvad du skal klikke i kurven til din hudplejerutine derhjemme.

Ecooking er mestre i at lave lækker og effektiv hudpleje, som samtidig passer godt på dig og din hud. De har også for nyligt lanceret parfumefri makeup – perfekt til dig, hvis hud er mere sensitiv og følsom. I denne artikel nørder vi seks af de bedste favoritter fra Ecooking til din hudpleje.

Parfumefri dagcreme

Hvis du ønsker at minimere parfume i din hudpleje, så er din dagcreme et godt sted at starte – for den bruger du jo hver dag.

Udover at være parfumefri, så byder Ecooking Dagcreme på mange lækre ingredienser, som kan gøre underværker for din hud. Den indeholder blandt andet Hyadisine, som giver et godt skud fugt til din hud, samtidig med at den mindsker de fine linjer og rynker og gør hudstrukturen mere glat og jævn.

Den har også et indhold af solsikkeolie, hvedeekstrakt og sheabutter, som også giver huden masser af fugt. Så har du en mere sensitiv hud, så er det bare et rigtig godt valg – den er nemlig både vegansk, dermatologisk testet, AllergyCertified og så selvfølgelig parfumefri. Suppler eventuelt din rutine med Ecooking Natcreme, som også er uden parfume.

Rensende og opfriskende lermaske

Hvis du er på udkig efter en parfumefri ansigtsmaske, så er Ecooking klar med en vaskeægte multitasker. Deres lermaske er perfekt til at rense og opfriske huden, samtidig med at den reducerer urenheder og mindsker porerne i huden. Den er ekstremt populær på matas.dk, og årsagen er simpel – den holder, hvad den lover.

Lermasken indeholder en kombination af Iris ekstrakt, zinksalt og A-vitamin, som opstrammer huden, minimerer porer og gør hudens overflade mere jævn og fin i teksturen. Derudover mindsker den fedtet hud, dulmer rødme og beroliger huden. Din hud efterlades frisk og strålende og med en blød og lækker overflade. Brug den 1-2 gange om ugen for det bedste resultat.

Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Vi guider

Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Ecooking er, som du muligvis ved, et dansk mærke, der i den grad har gjort sig bemærket med sin effektive hudpleje og lækre makeup-produkter. Men vidste du, at flere af de gode ingredienser går igen i både hudpleje og makeup? Vi guider dig her til, hvilke virksomme og lækre ingredienser du kan finde fra brandet både i hudplejeprodukter, men også i makeuppen.

Læs også

Til den røde og irriterede hud

Har du en hud, som let blusser op, bliver rød eller generelt er lidt sensitiv? Så er et godt bud på en dagcreme Ecooking Anti Rødme Creme. Den parfumefri ansigtscreme beroliger huden og lindrer effektivt irritation. Den indeholder en lang række nærende ingredienser, som effektivt sørger for, at huden holder på fugten og ikke bliver påvirket negativt af udefrakommende faktorer som fx forurening.

Den indeholder også kamille, som virker beroligerende på huden. Den kan derfor også være det perfekte match til dig, som har en mere sensitiv og følsom hud, som let reagerer.

Cremen kan bruges både morgen og aften, alt efter hvad du har behov for.

Kærlighed til kroppen

Ecooking er ikke kun mestre i hudpleje til ansigtet – de har også skabt lækker pleje til kroppen, så den også kan få de mange fordele fra de gode ingredienser.

Ecooking Bodylotion Parfumefri er det perfekte valg til dig, der ønsker en bodylotion uden parfume, som samtidig giver masser af glød og elasticitet til huden. Den indeholder skønne ingredienser som blandt andet hyaluronsyre, niacinamid og E-vitamin, som alt sammen er med til at fugte huden, øge dens elasticitet og beskytte den. Så her er altså tale om pleje til kroppen, som har de samme gode ingredienser, som du finder i din hudpleje til dit ansigt. Ikke dårligt!   

Cremen har en silkeblød og let konsistens, som trænger hurtigt ind i huden og efterlader den velfugtet og lækker. Den er både vegansk, allergicertificeret og dermatologisk testet.

Solcreme med gode ingredienser

Ecooking Solcreme til Ansigtet er fugt og solpleje i en skøn kombination. Du kan få den både med SPF 30 og 50, alt afhængig af hvor meget beskyttelse du ønsker.

Udover at beskytte mod solens UVA- og UVB-stråler, så indeholder den også ingredienser som økologisk aloe vera, som hjælper med at fugte huden i dybden samt forbedre hudelasticiteten. Derudover indeholder den en svensk, naturlig alge, som både hydrerer huden og beskytter mod forurening og UV-lys.

Du får altså en supereffektiv og silkeblød solcreme til ansigtet, som trænger hurtigt ind i huden og beskytter den hver dag. Kom altid din solcreme på efter, at du har påført dit serum og din ansigtscreme.

Tre gode tips til foråret med Ecooking

Vi guider

Tre gode tips til foråret med Ecooking

Foråret står for døren, og det betyder heldigvis længere dage med mere sol og varme. Og med Ecookings produkter kan du blive klar til at nyde godt af solens stråler med den helt rette pleje til både din hud og dit hår. Læs med her, så guider vi dig til, hvilke produkter du kan opdatere din rutine med derhjemme – og så kommer vi med tre gode tips til, hvordan du bedst gør dig klar til foråret.

Læs også

Snyd dig til en lækker kulør

Sidst men absolut ikke mindst skal vi have fingrene i Ecooking Selvbruner Drops. De er parfumefri og uden den lugt af selvbruner, som mange ikke bryder sig om.

Det er supersmart – du kommer 2-3 dråber i din dag- eller natcreme, mikser det i håndfladerne, og kommer cremen på som du plejer. Sørg for at komme godt rundt alle steder og også gerne ned på halsen, så bliver resultatet mere naturligt. Du kan eventuelt tage en vatrondel og duppe let rundt langs overgangen til hårgrænsen, når du har kommet den på – på den måde laver du en mere ’blød’ overgang til hårgrænsen, som også ser mere naturlig ud. Du kan også bruge dråberne i din bodylotion. Her er 5-6 dråber nok.

Selvbruner dråberne indeholder blandt andet hyaluronsyre og glycerin, som gennemfugter huden  samt augurkekstrakt. Dråberne er veganske, uden parfume og dermatologisk testet.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Vi guider

6 vidundere fra Ecooking, du skal prøve

Af Anja Mille Blum

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Ecooking er et af de brands, der ofte står øverst på ikke bare vores, men også jeres ønskeseddel. Vi har kigget lidt i tallene, and the results are in: Her kommer 6 af de produkter, I har købt flest af – eller søgt mest på – inden for de seneste halve år.

Læs Mere
Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Vi guider

Vi guider: De bedste ingredienser fra Ecooking

Af Ida Hinchely Kyhn

Ecooking er, som du muligvis ved, et dansk mærke, der i den grad har gjort sig bemærket med sin effektive hudpleje og lækre makeup-produkter. Men vidste du, at flere af de gode ingredienser går igen i både hudpleje og makeup? Vi guider dig her til, hvilke virksomme og lækre ingredienser du kan finde fra brandet både i hudplejeprodukter, men også i makeuppen.

Læs Mere
Efterårets måske bedste nyhed: Makeup fra Ecooking

Nyhed

Efterårets måske bedste nyhed: Makeup fra Ecooking

Af Anja Mille Blum

Endelig endelig endelig har Ecooking lanceret en makeupserie – og de er helt fra starten gået all in med produkter til hud, bryn, øjne og læber. Her giver jeg et overblik over de mange spændende nyheder i lanceringen.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Vi guider

Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Af Amalie Schiller

Her på redaktionen elsker vi luksuriøse hudplejeserier, der giver en følelse af velvære – og det er her, Ecookings kropplejeprodukter kommer ind i billedet. Den lækre serie giver en vaskeægte spa følelse, og det er altså noget, vi er tossede med. Og så synes vi, at det er ret sejt, at det er en dansk power-kvinde, der står bag, nemlig Tina Søgaard.

Læs Mere