• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Redaktionen tester: Ecooking hårpleje

Det er ikke altid nemt at finde den perfekte shampoo eller balsam - dét kan vi skrive under på her på Stories Redaktionen, hvor vi har mange forskellige hårtyper. Nogle af os har brug for ekstra fylde, mens andre har behov for et intenst boost af fugt og næring. Vi er også flere, der – til tider – døjer med tør og irriteret hovedbund. Med andre ord: her på redaktionen har vi mange forskellige behov, når det kommer til hårpleje, og netop derfor har vi sat os for at teste Ecookings hårplejeserie.

Vi var egentlig ikke i tvivl, da vi blev spurgt, om vi ville teste Ecookings hårplejeserie. Svaret var naturligvis ”JA, selvfølgelig”. Her på Redaktionen er vi nemlig vilde med de luksuriøse hårplejeprodukter, der forkæler vores elskede lokker, og det er vi især, fordi produkterne indeholder økologiske ingredienser, og er virkningsfulde på én og samme tid. Win-win! Vil du gerne høre mere om den egentlige effekt af Ecookings lækre hårprodukter? Så slå måsen i sofaen, og læs med her.

Sådan foregik testen

Vi har testet Ecookings Plejende Shampoo og Plejende Balsam, der er særligt udviklet til normalt til tørt hår. Derudover har vi testet Ecookings Volume Shampoo og Volume Balsam, der er specielt god til fint hår samt Ecookings Multi Shampoo, som er velegnet til tør og irriteret hovedbund. Vi har testet produkterne i 14 dage, og vores vurderinger er baserede på vores individuelle erfaringer med produkterne. Hvert produkt har fået en score på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er højest.

Den plejende serie

Vi er 4 på redaktionen, der har testet Ecookings plejende serie.
​​​​​​​

Mens shampooen genopbygger og plejer håret, sørger den plejende balsam for at tilføre masser af lækker fugt til lokkerne. Ja tak!  

(47)
Ecooking Plejende Shampoo 250 ml
169,95
Optjen 17 point
(8)
Ecooking Plejende Shampoo 500 ml
279,95
Optjen 28 point
(32)
Ecooking Plejende Balsam 250 ml
169,95
Optjen 17 point
Ecooking Plejende Balsam 500 ml
279,95
Optjen 28 point

Amalie: Blanding mellem tørt og fedtet hår

’’Produkterne fungerer bare godt!’’.

Sådan føles produkterne i håret:
Shampooen skummer ikke synderligt meget, og den føles faktisk som en creme til håret. Den har en lækker duft, der ikke er for parfumeret til min smag. Balsammen er meget tyk, men lækker. Jeg har faktisk også brugt den, når jeg barberer ben.


Hvad gjorde produktet for dit hår?
Jeg kan bestemt mærket en forskel, efter jeg har brugt Ecookings plejende shampoo i mit hår. Den har helt sikkert plejet mit hår. Jeg tror ikke, at jeg vil bruge shampooen hver dag, eftersom den godt kan blive en anelse for fedtet til min hårtype. Balsammen brugte jeg desuden sammen med shampooen, og det er helt sikkert, at det er en lækker duo, der virkelig forkæler håret.


Vurdering af produktet fra 1-5, hvor 5 er bedst.
4, hvis det bruges som en slags kur

​​​​​​​

★ ★ ★ ★

Maria R.: Krøllet, tørt og kruset hår

’’Jeg synes, at den plejende serie er virkelig god!’’.

Sådan føles produkterne i håret:
Både shampoo og balsam dufter dejligt, mildt og neutralt. Shampooen er drøj i brug og super nem at fordele i håret. Balsammen er meget tyk i konsistensen og man får virkelig fornemmelsen af et plejende produkt, der er utrolig nemt at påføre.


Hvad gjorde produktet for dit hår?
Mit hår er meget mindre kruset og tørt, efter jeg har brugt produkterne. Produkterne gør, at jeg kun har vasket mit hår 1 gang om ugen. Det er ret normalt for mig, men med noget shampoo skal jeg alligevel vaske håret 2 gange om ugen. Jeg synes, at det eneste minus, der er ved produktet, er emballagen. Det er irriterende med det lille klistermærke, der sidder på pumpen.


Vurdering af produktet fra 1-5, hvor 5 er bedst.
4, det er udelukkende emballagen, der trækker produktet ned


★ ★ ★ ★

Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs også

Maria V.: Naturligt krøl med tendens til tørt og frizzet

’’Jeg elsker de her produkter! Og har allerede købt næste omgang, så jeg ikke løber tør’’.

Sådan føles produkterne i håret:
Duften er frisk og skøn - sådan en kombination af spa og forårsskov, som får et mandag morgen-træt hoved på rette kurs. Samtidig er det ikke for ingenting, at produkterne hedder plejende, for de er virkelig gode for mit hår!


Hvad gjorde produktet for dit hår?
Jeg har sådan et hår med lidt naturligt krøl, uden det for alvor er krøl, med tendens til tørt og “frizzet” hår, og det har det her makkerpar virkelig gjort en masse godt for! Man kan nærmest mærke balsammens effekt allerede mens, man skyller den ud. Også selvom den nogle gange sidder lidt for kort tid, fordi jeg er utålmodig og har travlt om morgenen.


Vurdering af produktet fra 1-5, hvor 5 er bedst.
5 med pil op! Både shampoo og balsam


★ ★ ★ ★ ★

Cecilia: Krøllet, tørt, lysnet

’’Dufter rigtig dejligt’’.

Sådan føles produkterne i håret:
Det første, jeg lagde mærke til, var, at produkterne dufter rigtig dejligt. De dufter blomstret og feminint, men stadig friskt. Shampooen havde en almindelig konsistens og skummede ved brug. Balsammen havde en medium-tyk konsistens og var nem at fordele. Jeg skulle dog bruge en del produkt for at dække hvert hårstrå.


Hvad gjorde produktet for dit hår?
Jeg har krøllet hår, der nærmest ikke kan få fugt nok. Min personlige præference for hårpleje er fede produkter med et højt olieindhold, der nærmest er som smør for håret. Jeg har brug for denne næring, da mit hår ellers efterlades tørt, kruset og umedgørligt. Desværre passede produkterne ikke til min hårtype; de var simpelthen ikke nærende nok for mit hår, og det betød, at mit hår føltes tørt efter brug og at mine krøller ikke var definerede.


Jeg ville nok anbefale produkterne til folk med et fint hår, der ikke har den helt store slitage, men bare skal vedligeholdes. Til et tørt, krøllet hår var de desværre ikke helt nok.

Vurdering af produktet fra 1-5, hvor 5 er bedst.
2

★ ★

Volume serien

Har du normalt til fint hår, vil Ecookings volume serie - bestående af en shampoo og en balsam med en frisk duft af blomster, grønne blade og et tvist af citrus - være et oplagt valg til dig.
​​​​​​​

Både shampoo og balsam indeholder effektive ingredienser som peptider, der får håret til at fremstå tykkere og sundere samt den aktive ingrediens, capiguard, der beskytter naturligt og farvet hår mod forurening og UVA-stråler. På redaktionen er vi 3 personer, der har testet volume-serien, som du kan se vurderingerne af her:  

(41)
Ecooking Volume Shampoo 250 ml
169,95
Optjen 17 point
(6)
Ecooking Volume Shampoo 500 ml
279,95
Optjen 28 point
(18)
Ecooking Volume Balsam 250 ml
169,95
Optjen 17 point
Ecooking Volume Balsam 500 ml
279,95
Optjen 28 point

Mette: Meget fint og blødt skandinavisk hår

’’Jeg vil helt sikkert fortsætte med shampooen i nogle måneder!’’.

Sådan føles produkterne i håret:
Shampooen skummer super fint, og der skal ikke bruges super meget. Dufter virkelig godt, men efterlader ikke overdøvende duft i håret.


Hvad gjorde produktet for dit hår?
Jeg har meget fint og blødt, skandinavisk hår fra naturens side, så mit største problem er altid, om håret klasker eller ser fedtet ud efter et døgn (jeg vasker kun hår 2-3 gange om ugen).


Jeg synes, at shampooen efterlod mit hår dejlig blødt og ikke statisk, som mange shampooer til fint hår ellers gør. Det blev heller ikke klasket efter en dag i sommersolen. Jeg synes dog, at balsammen er lidt en anden sag. Da jeg testede med at applikere den i hele året (ikke hårrødderne), føltes mit hår lidt tungt og klasket. Shampooen i sig selv er god nok alene for mit hår, og derfor brugte jeg kun balsammen i spidserne, og det har været nok til at gøre det nemt at børste og se mindre slidt ud.

Jeg vil helt sikkert forsætte med shampooen i nogle måneder endnu, og se, om effekten bliver endnu bedre. Balsammen er jeg mere i tvivl om. Nok mest fordi det ikke er noget, jeg normalt bruger.

Vurdering af produktet fra 1-5, hvor 5 er bedst.
Jeg vil give shampooen en 4, balsam en 3


★ ★ ★ ★ / ★ ★ ★

Sabrina: Normalt langt hår

’’Helt klart et lækkert sæt!’’.

Sådan føles produkterne i håret:
Shampooen er super lækker og drøj i brug. Balsammen er ikke specielt drøj, men den er super god. Jeg er ikke sikker på, der er nogen speciel volumen effekt, men balsammen er i hvert fald ikke tung, så det er positivt.


Hvad gjorde produktet for dit hår?
Jeg synes helt sikkert, det er et lækkert sæt, men ingen mærkbar forskel.


Vurdering af produktet fra 1-5, hvor 5 er bedst.
En stensikker 4’er.


★ ★ ★ ★

Ditte: Normalt fint skandinavisk hår

’’Mit hår føles mere fyldigt’’.
​​​​​​​

Sådan føles produkterne i håret:
Shampooen er let at anvende og flyder ikke ud i hånden inden påføring i håret. Bruger ikke ret meget til langt hår og skummer rigtig fint ind i håret. Balsammen er let og gør håret let, blødt og nemt at rede ud.


Hvad gjorde produktet for dit hår?
Jeg kan godt lide at lade mit hår lufttørre. Og det har jeg bemærket fungerer super med brug af volumen shampooen. Normalt vil mit hår falde ret meget sammen, da det er glat. Det er selvfølgelig stadig glat, men det føles ikke så fladt, og det føles mere fyldigt, selvom jeg ikke benytter styling produkter.


Vurdering af produktet fra 1-5, hvor 5 er bedst.
4


★ ★ ★ ★

Multi shampoo 

Tør og irriteret hovedbund er aldrig sjovt. Dette problem har Karina, Maja og Sandra fra redaktionen forsøgt at få bugt med ved hjælp af Ecookings Multi Shampoo, hvor de har kombineret shampooen med den balsam fra Ecooking, der imødekommer deres behov. Se hvordan resultatet blev her:

(27)
Ecooking Multi Shampoo 250 ml
169,95
Optjen 17 point
Ecooking Multi Shampoo 500 ml
279,95
Optjen 28 point

Maja: Normalt kort hår

Testede Multi Shampoo sammen med Volume Balsam.

Sådan føles produkterne i håret:
Shampooen har en virkelig dejlig blød let gele tekstur, som er virkelig skøn og let at fordele i håret. Jeg synes ikke, at man skal bruge meget produkt, men den er heller ikke mega drøj i brug. Men en lille håndfuld på størrelse med en god gammeldags 5’er. Det samme med balsammen. Balsammen er virkelig dejlig nem at skylle ud, så jeg har ikke noget imod at applicere den hele vejen ned i hovedbunden.


Hvad gjorde produktet for dit hår?
Mit hår blev helt rent uden at blive strippet totalt for ”fedt”. Nogle gange kan ens hår føles så rent, at det ikke længere føles blødt. Det, synes jeg ikke, er tilfælde med denne shampoo. Jeg EEELSKER følelsen af ”mint” fra shampooen, der får hovedbunden til at ”ånde”, og som giver en følelse af friskhed efter hårvask.
​​​​​​​

Jeg synes, at den her shampoo/balsam kombination giver rent hår i ekstremt lang tid. Jeg gik ca. 10 dage uden hårvask, efter jeg havde brugt kombinationen af multi shampoo og volume balsam for første gang, og det var først på 6-7. dagen, at jeg begynde at fedte.

Vurdering af produktet fra 1-5, hvor 5 er bedst.
Klart 5!


★ ★ ★ ★ ★

Karina: Tykt og glat hår

Testede Multi Shampoo sammen med den Plejende Balsam.

Sådan føles produkterne i håret:
Multi shampooen føles dejligt afkølende for hovedbunden. Den skummer tilpas, konsistensen føles normal og virker drøj i brug. Ligeså snart, man skyller shampooen ud, spreder der sig den skønneste aromaterapeutiske, pebermynteduft i badet. Skønt til når man lige har brug for en kold skyller efter en dag i varmen.


Den plejende balsam har en creme-agtig konsistens. Den minder mig mere om en hårmaske end en balsam. Det hænger fint sammen med ønsket om mere pleje til håret, men jeg savnede den helt bløde, glatte fornemmelse af en “normal” balsam. Jeg tog også mig selv i at påføre mere produkt i håret end normalt, da jeg synes, det var lidt sværere at få smurt produktet jævnt ud.

Hvad gjorde produktet for dit hår?
Jeg har tykt glat hår, og jeg synes, at shampooen fungerede som en slags energibombe til mit hår. Den opfrisker håret og hovedbunden og giver en spafølelse i badet. Balsammen gjorde, hvad den skulle. Nemlig pleje og blødgøre mit tykke, glatte hår.


Vurdering af produktet fra 1-5, hvor 5 er bedst.
Jeg giver multishampooen 4 og den plejende balsam 3.


★ ★ ★ ★ / ★ ★ ★

Sandra: Tykt hår, der krøller, når det har lyst

Testede Multi Shampoo sammen med den Plejende Balsam.

Sådan føles produkterne i håret:
Jeg har tykt hår, som krøller, når det lige har lyst. Det gør også, at jeg til tider, ved sæsonskifte, kan have lidt sensitiv hovedbund. Derfor har mit hår brug for enorm meget fugt og en skånsom shampoo, der virkelig renser i alle kroge af hovedbunden. Det synes jeg virkelig, at den her multi shampoo gør. Dog blev jeg lidt overrasket over, hvor meget den skummede. Synes ellers, at jeg har prøvet min andel af shampooer, men den her skummer helt vildt meget, hvilket man lige skal være opmærksom på, når man prøver den. Faktisk synes jeg lidt, at den blev ved og ved med at skumme, så jeg følte, at jeg ikke kunne få den helt ud.  


Den plejende balsam var jeg ikke helt fan af, men jeg er også vant til at bruge hårkure til mit hår i stedet for balsam. Det fungerer bare bedre for mig + jeg har brug for ekstra meget fugt, hvilket jeg ikke helt følte, at den her gav mig. Dog var håret stadig til at sætte bagefter, hvilket tit kan være en udfordring, synes jeg.

​​​​​​​

Hvad gjorde produktet for dit hår?
Balsammen gjorde ikke så meget for mig. I forhold til multi shampooen var selve mentolfølelsen rigtig god, da den ikke var for voldsom i forhold til andre shampooer til sensitiv hovedbund. Derudover vaskede den rigtig fint håret, men - som sagt - så skummede den lidt for meget til min smag.


Vurdering af produktet fra 1-5, hvor 5 er bedst.
Jeg giver multi shampooen en vurdering på 3 og balsam 2


★ ★ ★ / ★ ★

Tak, fordi du læste med!

Vi håber, at vores vurderinger af de skønne Ecooking hårprodukter kan hjælpe dig til at finde dit perfekte match. Der er hvert fald ingen tvivl om, at Ecooking omfavner alle hårtyper og behov, så vi kan roligt anbefale dig, at du afprøver den virkningsfulde serie med økologiske ingredienser, der efterlader dit hår med en velplejet finish.

Andre Ecooking favoritter

(234)
Ecooking Bodylotion 300 ml
229,95
Optjen 23 point
(85)
Ecooking Flydende Håndsæbe 500 ml
139,95
Optjen 14 point
(143)
Ecooking Håndcreme 75 ml
139,95
Optjen 14 point
(14)
Ecooking Alt i En Balm 30 ml
99,95
Optjen 10 point
(18)
Ecooking Showergel 300 ml
149,95
Optjen 15 point

Relaterede artikler

Ecooking: Tog kampen op mod stressrynker og vandt!

Matas LIVE

Ecooking: Tog kampen op mod stressrynker og vandt!

Af Matas

Ecooking er på rekordtid blevet et kult-brand herhjemme, og historien bag succesen er både fascinerende og inspirerende. Se med, når Ecookings grundlægger Tina Søgaard gæster Matas LIVE og fortæller om sin rejse fra livskrise til national succes. Vi lover at krydre videoen med masser af hudplejeråd også!

Læs Mere
5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs Mere
Alt du skal vide om Peptider

Vi guider

Alt du skal vide om Peptider

Af Isabel Thostrup & Cathrine Park

Hvis du har læst om foryngende hudpleje, er du sandsynligvis stødt på peptider. Men hvad er peptider egentlig for en størrelse, og hvilken forskel kan de gøre for din hud? Vi har talt med Marianne Tromborg, og giver dig svarene her.

Læs Mere
Frisøren: 4 Hårplejefejl du ikke må begå

Matas LIVE

Frisøren: 4 Hårplejefejl du ikke må begå

Af Matas

Fedter dit hår ligemeget hvor ofte du vasker det? Er det som om, håret aldrig rigtig bliver sundt uanset hvad du gør? Så kan det være, at du begår én eller flere af 4 almindelige hår-bommerter. I dag fortæller frisøren Maj om de mest almindelige hårplejefejl, hvad de betyder for vores hår og hvad man skal gøre i stedet.

Læs Mere